Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

iyi akşamlar kızlar
özledim sizleri
potim üzülme sakın bak bende üzülürüm
canım benim kıyamam sana
bu aralar görüşemiyoruzda
hoşgeldinnn elma nasılsınnnnnnnnnnn

evet keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

selam kızlarr,hepinizi çok özledim..yaw azaldık mı dağıldık mı arada giriyorum kimse yok.... ben de yasin okurum crafty ve hepimiz için ...beni de dahil edebilirsiniz..

bütün bunlar bizim elimizde aslında.
Bu forum belkide bizim tanışmamıza bir vesiledir.devamı gelecek dostluklar için ilk adımdır..
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde ilk aklıma burada paylaşmak geldi.hatta düşük yaptığımda da geç haber verdim buraya.kimsenin morali bozulup hayal kırıklığı olmasın diye.
Burada biz birbirimize gerçek yarenler olduk.ben özelimi bu kadar çok hiç paylaşmamıştım mesela

bir ara uğrarım kızlarr benim acilen yemek yapmam lazım yoksa bu gidişlee kadınlar kulübü topiğini tabağa koymak zorunda kalıcam .Hepinizi seviyorum bir ara yine uğrarımm :=)

arkadaşlar ben çıkıyorum hayırlı akşamlar ve hayırlı haftasonları muhtemelen hsonu giremeyeceğim internete kendinize çok iyi bakın kızlar.

Ewet canım ya işlerim çok yoğun arada tam giriyorum sonra bi iş çıkıyor
Tabi bende çıkıyorum hemen birde bu gün cuma ya ne alacak nede verecek bitmedi
Baya yoğun geçti

katılıyorum aynen bende
seviyoruz birbirimizi
göremesekte kalbimiz birr

selam kızlarr,hepinizi çok özledim..yaw azaldık mı dağıldık mı arada giriyorum kimse yok.... Ben de yasin okurum crafty ve hepimiz için ...beni de dahil edebilirsiniz..
hoşgeldin canım. Ederiz tabii ne demek. Duaya hayır denir mi

selam kızlarr,hepinizi çok özledim..yaw azaldık mı dağıldık mı arada giriyorum kimse yok.... ben de yasin okurum crafty ve hepimiz için ...beni de dahil edebilirsiniz..

hoşgeldin canım Allah razı olsun senin bebeğinede sağlık versin Rabbimm..

CRAFTY için Yasin-i Şerif
poti=1 yasin
katre_inur=1 yasin
toplam=2 Yasin-i Şerif

ben cikiyorum kizlar,yemek yapmam lazim,hepinizi öpüyorum

bir ara uğrarım kızlarr benim acilen yemek yapmam lazım yoksa bu gidişlee kadınlar kulübü topiğini tabağa koymak zorunda kalıcam .hepinizi seviyorum bir ara yine uğrarımm :=)

gidin hadi benim de mesai bitiyo bende gitcem
gene gelin ama

hoşgeldin canım Allah razı olsun senin bebeğinede sağlık versin Rabbimm..

CRAFTY için Yasin-i Şerif
poti=1 yasin
katre_inur=1 yasin
toplam=2 Yasin-i Şerif

benide ekle mesaj atamasamda emin olun crafty için ve hepimiz için okuyacağım kendinize çok iyi bakın.

Durun siz gitmeyin bir sorum var..
Ben sanırım bugün yumurtladım.ağrım ve akıntım var.
Bugün ilişki şartmı?dün yapmıştıkda Sperm kalitesi açısından yani?

benide ekle mesaj atamasamda emin olun crafty için ve hepimiz için okuyacağım kendinize çok iyi bakın.

tamam eylülüm çok sağol ben ekliyorum seni okuyanlarda bana özelden msj atabilirler :)
CRAFTY için Yasin-i şerif
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
toplam=3 yasini şerif

Ooo artıyorr hayırlısıyla süpersiniz kızlar Rabbim hepinizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…