Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ya ben bazı hemşire ve doktorları anlamıyorum tamam hastadan para kazanıyosun
ama onu bir meta olarak göremezsin,
onun da sinirleri var o da hissediyo acıyı,
acıtmadan da yapılabiliyorken neden dikkat etmiyorlar

özellikle devlet hastanelerinde malesef buna dikkat etmiyorlar. Hasta hor görülüyor ve önemsenmiyor.İlgisiz oldukları yetmiyormuş gibi birde hasta acısıyla bağırınca azar işitiyor.Allah kimseyi hastaneye düşürmesin.

amin amin
hayatımda ilk defa gittim
daha da gitmem
ALLAH MECBUR OLANA YARDIM ETSİN diorum sadece dünden beri.

geçmiş olsun cnm.umarım bebek sürecinde geçirdiğin en kötü günün dün olsun.bayan olmak çok zor.helede halden anlamayam doktorlara denk gelince insan kadın olduğuna isyan ediyo.

bana da az geldi kasım ayında daha fazlaydı
inş. Ocak ayında çok çok oluruz

amin cnm inşallah.

bende bişeylerin bunda etken olduğunu düşünmüorum şekerim yazıyı bende yazmadım
alıntıdır...
ben etken oldugunu dusunuyorum ılahı adaletın her yerde herhangi bir olayda takabul edebileceğini düşünüyorum.. diyoruz ya hersey sınav .. kımısı fakırlıkten sınav olur kımıs hastalıktan kımısı zengındır bı bakarsın varı yoğu ucar gıder bu daonun sınavıdır v b...

şura suresinin 22. ayetini okumak istemiştim devamını da getireyim dedim
mealine de baktım devamındaki ayetlerde diyodu ki
tam kelime kelime hatırlamıyorum ama ....kimine kız çocuk veririz kimine erkek çocuk, kimini de kısır yaratırız...

ben günahlarla ilgili olduğunu pek düşünmüyorum, bu daha çok imtihan edilmekle alakalı,
zekeriya peygamber de çok yaşlı haldeyken baba oldu, hatta onun mucizesi de o dur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…