- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.461
su içince usutme gecıomu ki ya belırtı konusmak yasak bılıom ama kımsecık yko tanselll kızzz hamilelik belirtisi olamaz mıüşütme deme işttee teyze oluyorumm deee
CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
mevr=2 Yasin
eslem=1Yasin
dosthane=2 yasin
haykolik=1 Yasin
medical secreter=3ayetel kürsi
toplam=29 yasini şerif
KALAN=12
Tansel için AYETEL KÜRSİ
Tgba87=20
mevr=50
eslem=10
DOSTHANE=100
medicalsecreter=6
sevdalinka=20
mistral=3
haykolik=3
FUNDA89=80tane
EYLÜL.YN=5
bulutum=5
beklemede=10
toplam=315Ayetel kürsi
KALAN=18
doğru hatırlıyorsun canımcım..tüp bebek tedavisine başladım..yaklaşık 1.5 ay sürecek bir tedavi sürem var..inşallah sağlıkla bebişime kavuşurum...zor bir süreç ama üstesinden gelebileeğime inanıyorum..Allahım gücümü artırsın..senın tup olucak galba dımı tansel yanlıs hatırlıyosam kusura bakmaa nolurr
neyse ben cıkıorum hadı ıyı geceler allaha eemanet olun..
doğru hatırlıyorsun canımcım..tüp bebek tedavisine başladım..yaklaşık 1.5 ay sürecek bir tedavi sürem var..inşallah sağlıkla bebişime kavuşurum...zor bir süreç ama üstesinden gelebileeğime inanıyorum..Allahım gücümü artırsın..
teşekkür ederim Tuğbacım, bana gerçekten güç veriyor..dualarınız sizlerinde yolunuzu açsın...
Kızlarrr diğerr topiklerrr kendilerini aşmışlarr hediyeleşmeler çekilişlerr oo topikler sallanıyorr :)))
aa baksennn.bizde dua ediyoruz birbirimize,bundan daha huzurlu ne olabilir dimi canim
merhaba kızlar eşimde soğuk algınlığı var doktor antibiyotik verdi
acep bu antibiyotik (agumentin 1000 mg) bizim şipermenleri etkiler mi?
nette birçok yerde araştırdım kimi etkiler diyor kimi etkilemez birebir doktora sorup öğrenen var mı aramısda??
daha açmadık kutuyu kara kara düşünüp duruyoz napcaz diye
çok kötü değilse kullanmasınhah işte buydu
hala antibiyotik kuyusu öylece duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?