Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
mevr=2 Yasin
eslem=1Yasin
dosthane=2 yasin
haykolik=1 Yasin
medical secreter=3ayetel kürsi
toplam=29 yasini şerif
KALAN=12

Tansel için AYETEL KÜRSİ
Tgba87=20
mevr=50
eslem=10
DOSTHANE=100
medicalsecreter=6
sevdalinka=20
mistral=3
haykolik=3
FUNDA89=80tane
EYLÜL.YN=5
bulutum=5
beklemede=10
toplam=315Ayetel kürsi
KALAN=18

su içince usutme gecıomu ki ya belırtı konusmak yasak bılıom ama kımsecık yko tanselll kızzz hamilelik belirtisi olamaz mı üşütme deme işttee teyze oluyorumm deee

canım biliyorum çok istiyorsun bu hamilelik belirtisi olsun diye..ama canım bi gerçek var öyle hamilelik belirtilerini yakalamak zor...bu topiklerde arkadaşlar ateş ölçme ile hamile olduğunu belirliyorlar..bence sabırla bekle ve belirtilere taklma..hamile olmayınca insan çok üzülüyor...

ben akıntım felan olduğunada bol suiçerim iyi geldiğine inanıyorum..

teşekkür ederim Tuğbacım, bana gerçekten güç veriyor..dualarınız sizlerinde yolunuzu açsın...

Tansel için AYETEL KÜRSİ
Tgba87=20
mevr=50
eslem=10
DOSTHANE=100
medicalsecreter=6
sevdalinka=20
mistral=3
haykolik=3
FUNDA89=80tane
EYLÜL.YN=5
bulutum=5
beklemede=10

benim için dua okuyan arkadaşlar tekrar ayrıca teşekkür etmek isterim....Allahım hepimiizn yolunu açsın,bizlere hayırlı evlat nasip etsinnn....

senın tup olucak galba dımı tansel yanlıs hatırlıyosam kusura bakmaa nolurr
doğru hatırlıyorsun canımcım..tüp bebek tedavisine başladım..yaklaşık 1.5 ay sürecek bir tedavi sürem var..inşallah sağlıkla bebişime kavuşurum...zor bir süreç ama üstesinden gelebileeğime inanıyorum..Allahım gücümü artırsın..

tanselcigim insallah bebislerine kavusursun,sanada aytel kürsi toplaniyormus,tugbaya bende mesaj attim okumak icin,allah yardimcin olsun bu sürecte canim,insallah ilk denemende ikizlerin olur

hah işte buydu
hala antibiyotik kuyusu öylece duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…