Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

dua okuyabilirsin dinleyebilirsin
sadece kuran'a dokunamazsın canım

aslında ckla azla ılgısı yok bence
mesela benım ılkı tek atışta tutmuştu
ben ıyı bılıyorum ondan sonra ılıskıye gırmemıstık adetıme 1 hafta kala korunmasız ılıskıye gırmıstık.
kesın o ılıskıde tuttu eminim

bunca aydır duzenlı giriyoruz ama tutmuyo hep nasip bence .
bide spermlerle ılgılı oldugunu da dusunuyorum
gun asırı calısınca olmuyo benı m(sayımız az ya)
yumyum donemımde her gun calıstıgım ay da oldu elde var sıfır
ıkı gunde bir denıyorum şimdi
cunku ozaman sperm sayısı daha cok oluyo
bakalım kısmet..

aslında hep nasip işi...
Bende geçen iki günde bir denemiştim..yum yum döneminde ağırlıklı olmak üzere başardım..ama bu ay cnm hiç istemiyor.oluruna bıraktım aslında birazda.

canım adetken ıstegım benoımde artıyo ama
ılıskı haramdır dırekt olarak
sadece ust taraftan yararlanır erkek (o dnem ısteklıyse de)
ezberden dua okuyabılırsın canım sakıncası yok
ama kurandan veya dua kıtabından okuyamazsın

heh buldum sorunu şekerim
bir keçi boynuzunu üçe bölüp atıyorum
küçükleri ikiye kırıyorum
özü çıkıyo zaten canım

Son düzenleme:

katılıyorum sana bende.. ben ilk ayda hergün denedim olmadı.. sonraki ay 1gün çalış 1gün mola şeklinde.. yine olmadı.. benim yumoşlar naz yaptı herhalde... :) bakalım bu ay toplasan sadece 4 çalışma.. oldu.. yorgunluk, yoğunluk misafir derken.. birbirimize vakit kalmadı açıkçası.. henüz bir adet belirtim de yok 27kasım SAT, en azından göğüslerimin ağrısı başlardı .. pek ümidim .. ya da hamiş belirtim de yok ta.. allahtan hayırlısı..

benim bildiğim adete 1 hafta kala hamile kalınmaz canım daha önce olmuştur yumurta çatladıktan sonra ki günlerde olmuştur birlikte olmuşunuzdur sperm 72 saat yaşıyoya oyle olabilüüü

kızlar yardım edin lütfen..
25inde regl olmam gerekiyodu 3 gün geçti bu sabah pembe lekelenme oldu karnım çok ağrıyo ama kanama devam etmedi.. üstüne görmek böyle bişeymi??

dün test yapmıştım negatifti sonuç ama daha çok erken die avutmuştum kendimi!!

benim bildiğim adete 1 hafta kala hamile kalınmaz canım daha önce olmuştur yumurta çatladıktan sonra ki günlerde olmuştur birlikte olmuşunuzdur sperm 72 saat yaşıyoya oyle olabilüüü

lütfen lütfen

konuşmalarımıza dikkat edelim

medi yaptıysa olmuşturrrr
medi yaptıysa olmuşturrr

hayırlısı cnm.

canım ben d.kontrol hapı kullanıyodum
o ara da bırakmaya karar vermıstım kılo alıyorum diye
korunurken dahı eşim dısarı boşalıyodu cunku ben gebe kalmayı kesınlıkle ıstemıyodum
ılac almadıgım tek gun o gundü.
acaba ben yanlısı hesaplamadamı yapyorum
yada benım ıkı yumurtammı catlıyo acep
adete bır hafta kala da biri catlıyosa
döllenme olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…