- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.741
ne yani!!!
hamile olmasa!!!!
abowwww gaçın gızlaaarrr:84:
doğru sayılır dediğin
yumurta çatlamadan önce içerde sperm varsa dişiler içerde hazır beklediği için daha hızlı koşuyorlarmış genelde kız oluyomuş
yumurta çatladıktan sonra fışfış yaparsan erkek oluyomuş.
tanselım ne dıyo bu hamiş bulut yaaaaaa
Kızlar bein yeni ticker nası olmuş..leylekli.. Bana bebek getirecek bu ay
Medi sende niye tıcker yok artık :26:
evet koymuyom uyuz tıckerı hem bana leylek dııl noel baba getırcek ocak 1 ımplantasyon gunu yaKızlar bein yeni ticker nası olmuş..leylekli.. Bana bebek getirecek bu ay
ayyyyyyyyyyyyy
yerlere yattım şuannnnnn
kalk yırden yegenımı üşütme çıh çıhçıh yaptıına bah şunun
hehh bende onu diyom kaçınnnnn
Kızlar bein yeni ticker nası olmuş..leylekli.. Bana bebek getirecek bu ay
bulutum ilk aylarda böyleyse hamileliğin sonlarına doğru neolcak bilmem:)
doğru sayılır dediğin
yumurta çatlamadan önce içerde sperm varsa dişiler içerde hazır beklediği için daha hızlı koşuyorlarmış genelde kız oluyomuş
yumurta çatladıktan sonra fışfış yaparsan erkek oluyomuş.
bulutum ilk aylarda böyleyse hamileliğin sonlarına doğru neolcak bilmem:)
koprına ozaman bu teze gore cnsıyet tahmını yurutulebılır
yüzde olarak
spermıograma gre
hızlı hareketlı coksa erkek olasılıgı
yavas hareketlı sayısı coksa kız olasılıgı yuksek olabılır
ama hızlılar yavasları gecede bılır
yok yok
olmaz tahmın edemeyız
hemen beyın fırtınası yaptımdı ama olmadı
hehe super esprı olmus 10 numaraKızlar ya dün eşimle gülmekten öldüm..araba benzinli çok yakıyo diye tüp taktırmayı düşünüyorduk..bana diyorki kıskandın arabamı hemen kendime tüp taktırayım dedin demi diyor..biz varya ağlanacak halimize gülüyoruz sormayın yedik kafayı:)))))))))
aman girmiyelim o konulara şimdik :) o da arrtık allahın bileceği iş!
kız o zaman bebeşim yorulur valla anasının böyle kikirdemelerinden
karnıma ağrılar girdi gülmekten
Herkese merhabaaa nasılsınız arkadaşlar? Biz iyiyz bebişimle ya da bebişlerimle
keseyi görmeye gittiğimde 1 hafta önce bir kese daha çıktı su da olabilir ikizi de dedi doktor.perşembe kontrolüm var bakıcak bakalım doktorum. Ayy ne güzel olur ikiz olsa. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. Çok heyecanlıyım arkadaşlar. İçim kıpır kıpır. Diğer hamiş arkadaşlarım siz de ben gibi misiniz
keseyi görmeye gittiğimde 1 hafta önce bir kese daha çıktı su da olabilir ikizi de dedi doktor.perşembe kontrolüm var bakıcak bakalım doktorum. Ayy ne güzel olur ikiz olsa. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. Çok heyecanlıyım arkadaşlar. İçim kıpır kıpır. Diğer hamiş arkadaşlarım siz de ben gibi misiniz
evet koymuyom uyuz tıckerı hem bana leylek dııl noel baba getırcek ocak 1 ımplantasyon gunu ya
şömineli bi ev bulmam lazım acillll
cano senı netsem acep diye dusunmuyom diil hani
baska bi formul bulacam sana caduuuuu
gözün aydın canım. bizde kıpır kıpırız çok şükür.Herkese merhabaaa nasılsınız arkadaşlar? Biz iyiyz bebişimle ya da bebişlerimle
amin canım benim inşallahhhhhhhhhayy hamileliğin boyunca hep gül emi..bebişte mutlu olur..şöyle güleç bir kızımızolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?