Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

gurbet ablaa maşallah oğulların çok tatlı olmuşlar erkek olmuşlar hayırlı olsun
duan için amiiiiin diyorum Allah inşallah bizlere de sağlıklı evlat nasip etsin sonra büyüdüklerini görmeyi:97:

kızlar bana bir akıl verin.birşey sorucam size.
bizim satışdaki arkadaş bizim patrona hediye atkı almış..
ben hiçbişey almadım..acaba alsammı ayıp olmasın sonra.
bilemedim ne yapsamki?

bilemedim ne yapsamki?

al işte
yalaka işgüzar
almazsan başka
alsan başka
al bari kız
geri mi kalcak KK kadını
hıhhhh

bilemedim ne yapsamki?

valla be hiçkimseye hediye almicam okadar çok kişi varki hangi birine alayım.iflas ederik ayoll.birde hep birarada olcaz birine al ötekine alma olmaz da.

bilemedim ne yapsamki?

ay ne ol öyle ilkokul öğrencileri öğretmenlerine hediye alır gibi kura çekilir herkes birbirne alır ayrı ayrı herkes patrona alırsa olmaz o yalakalık olur bence alma:26:

Son düzenleme:
ay ne ol öyle ilkokul öğrencileri öğretmenlerine hediye alır gibi kura çekilir herkes birbirne alır ayrı ayrı herkes patrona alırsa olmaz o yalakalık olur bence alma:26:

aslında banada saçma geliyo.
durup dururken patrona hediyemi alınır. birde ben içimden gelmeyen şeyi hayatta yapamam.şimdi gidip zoraki hediye almam çok saçma olur.

durup dururken patrona hediyemi alınır. birde ben içimden gelmeyen şeyi hayatta yapamam.şimdi gidip zoraki hediye almam çok saçma olur.

bence canım hediyeleşmekte sünnetir.şimdi almışsa biri bence sende bi hediye al..ne biliyim şöyle kalem seti felan olabilir.anlamlı bi hediye çok özel bir hediyede değil..

alma işten ayrılacaksan
boşa masraffffff
gerek yok
ayrılmıcaksan al ama
eksik kalma :)

ama şimdide kızdan görünce almış gibi olmaz mıyım ya..

ben olsam almazdım canım boşver yaaa patron size yılbaşı ikramiyesi dagıtıyomuuuu

bence de almaa hem işten ayrılmayı düşünüyorsun hem kızdan görmüş almış gibi olursun hem de hediyenin gereği yok karşılıklı alınmadığı sürece alınan kişi patronsa gerej yok ha samimi arkadaşına alırsın içinden gelip o ayrı :97:

ben olsam almazdım canım boşver yaaa patron size yılbaşı ikramiyesi dagıtıyomuuuu
yooo.. ama geçen sene kalem hediye etmişti yılbaşında. geçen ayda yurtdışından gelirkeb parfüm getirmişti.

ayyy oda var...amann zor iş..içinden nasıl geliyorsa öyle yap..o kızda patrona atkı alöış ne gerek ya..daha resmi bi hediye alsana adam patron...

banada saçma geldi atkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…