- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.661
neymiş o kullanamadığın şifre
Bende utanırdım ilk zamanlar
kocamda bana derdi aynı şeyleri
sonra kendimi aşmaya karar verdim
biz fışfış kelimesini kullanıyoruz kendi aramızda
bi de komik ya eğlenceli oluyo
al tabii canım yaa düşünme bile
hehe cok komıkmişvarmısın yokmusun diyoz
özelden yazıyorum limango
bişi olmaz burda da versek
kk boyle seyler satmıyo nasılsa:)
hehe cok komıkmiş
kutudan ne çıkıyo gızzzzzzzz
büyükmü hissediyonnnnnnn:90:
kiz gurbet abla bunlar tam senlik konular
ayy kızlar oku oku çookk güldüm size yayazasım gelmiyo sizi okumak yetiyo bana,allah sizide güldürsün inşallah
mıstral kendın cıkıp begensen daha ıyı tabı ınternetten yarın aksama yetısmez yoğundurlarne kadar sürede teslim ediyolar medi siparişleri
bende mi alsam acep bişeyler..
Aslında alışveriş planım vardı ama..
ışe eşimle gidip geliyoruz yalnız kalamadım hiç..
Ama ben kırmızı değil mor almak istiyorum
sende kır zıncırlerını kocan işte nasılsa evde teksın git çaktırmadan al işte sen istanbuldaydın demiilla üyemi olmak lazım kızzzzzz beklicez galiba
mıstral kendın cıkıp begensen daha ıyı tabı ınternetten yarın aksama yetısmez yoğundurlar
iş çıkısı eşin yanında oluyomu ki
bi alısverıs merkezine git herkes böyle şeyler alıyo nasılsa cnm:) ah ben yanında olsam hıc utandırtmazdım seni:)
sende kır zıncırlerını kocan işte nasılsa evde teksın git çaktırmadan al işte sen istanbuldaydın demi
bakırköyde süper şeyler var
mıstral kendın cıkıp begensen daha ıyı tabı ınternetten yarın aksama yetısmez yoğundurlar
iş çıkısı eşin yanında oluyomu ki
bi alısverıs merkezine git herkes böyle şeyler alıyo nasılsa cnm:) ah ben yanında olsam hıc utandırtmazdım seni:)
sende kır zıncırlerını kocan işte nasılsa evde teksın git çaktırmadan al işte sen istanbuldaydın demi
bakırköyde süper şeyler var
ben hiç utanmam ya ne utanacam.canım ne isterse yapıyorumiçimde bir başkası var o çıkıyor bazenn :86:
alırken kolay yawwww kızlar satıyoo da giymesi bizar cesaret istiyoooo
ah keşke olsan valla.benim burda hiç arkadaşım yok
iş arkadaşlarımda bekar kızlar hep..bu konularıda kimseyle konuşamıyorum..bir siz varsınız işte.,iş çıkışıda beraberiz cnm evet..neyse yarına iş çıkışına ayarlarız artık bişeyler..akşam temizlikde yapayım tam olsun demi
zaten sorun giymekte
aynen bacım sen ne kadarlık evlisin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?