- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.821
benim de 30 gibi şeker :119:sen ne zaman yumurtladın?
Hoşgeldin poti.nasılsın?
bende iyiyim..ankara yağmurlu ve kapalı bugün.işimde çok..kendimi mümkün olduğunca iyi ve pozitif tutmaya çalışıyorum.iyiyim sekerim,sen nasilsin
benim de kansızlıktan tansiyon düşüklüğünden kararıyor gözlerss bulutum nasıl hissediyo musun bebeği??
görümcem 8 aylık hamile hamile kaldığım geceyi biliyorum sabah kalktığımda bi dengemi kaybettim, gözüm karardı demişti
ben her sabah kalkınca gözüm kararıyo yalnız benimki işe geç kaldım diye :)
pötüş sorma aksam siteye gırdım şiferyı kulanıcı adını yazdım acılmadı 3 defa dedım tamam sıteden attılar benı müstehcen yazıstık die dedim korktum :)
pötüş sorma aksam siteye gırdım şiferyı kulanıcı adını yazdım acılmadı 3 defa dedım tamam sıteden attılar benı müstehcen yazıstık die dedim korktum :)
benim de kansızlıktan tansiyon düşüklüğünden kararıyor gözler
hissediyor musun bebeği yazısını görünce beni hamile mi zannetti acaba diye düşündüm
artık hissetmek zannetmek yok canımrelaxx
Allahım nasip ederse hissederim inşallah birgün
bende öyle zannettim birden bulutum,dedim hamis vardi kacirdimmi hemen gecmisi okuyverdim ,insallah allah gönlüne göre versin
dosthanem naber nasılsın
Dosthane hoşgeldin cnm.hayırlı cumalar sanada.
ay ne güzel zannedin zannedin hepiniz zannedin
zannedilmek bile güzelmiş bee
korktum tabeeeeeekorktun mu attılar diye gıı
gunun aydın olaaaaa hbyrmselam kızlar günaydın.
amin canım benim inşallah. ben dün gece yasin okudum burda ki isteyen herkes için dua ettim. Allahım kabul eder inşallah.ayyyy canim benimmmm,insallah mübarek cuma günü rabbim dualarimizi kabul etsin,anne olmak isteyen harkessss bebeislerine kavussunn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?