Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ss bulutum nasıl hissediyo musun bebeği??
görümcem 8 aylık hamile hamile kaldığım geceyi biliyorum sabah kalktığımda bi dengemi kaybettim, gözüm karardı demişti
ben her sabah kalkınca gözüm kararıyo yalnız benimki işe geç kaldım diye füze gibi kalmaktan :)

Son düzenleme:
benim de kansızlıktan tansiyon düşüklüğünden kararıyor gözler
hissediyor musun bebeği yazısını görünce beni hamile mi zannetti acaba diye düşündüm
artık hissetmek zannetmek yok canım relaxx
Allahım nasip ederse hissederim inşallah birgün

bende öyle zannettim birden bulutum,dedim hamis vardi kacirdimmi hemen gecmisi okuyverdim ,insallah allah gönlüne göre versin

dosthanem naber nasılsın

Dosthane hoşgeldin cnm.hayırlı cumalar sanada.

merhaba tatlışlar .İyiyim çok şükür.Siteyeeskisi kadar pek giremiyorum.Bu aralar baya bir hareketli geçiyor günlerim zamanım olmuyor.Düğün müğün var.işyeri çok yoğun.Bu ay bebek aklımda bile değinl inanın.22 aralıkta randevum var doktorla.Bakalım ne diyecek.Bu arada mühebbetlerinizi de özlemişim yaw..

sabah gidip dr sıramı aldım...bugün rahimde yara var mı bakılacak.bir de smear yapılacak..yumurtlamama da baktırayım diyorum..aslında dr a şey demeyi düşünüyorum..ilk defa gelmişim gibi bütün testleri yeniden yapın diyeyim..artık bu korunmayı bırakmamızın 12. ayı..başta çok önemsemedim olmaması işime bile geliyordu..7 aydır artık kafayı yeme kıvamına geldim.sanırım rahim filmi çektirecem bu ayki adetimde geçsinde..

ayyyy canim benimmmm,insallah mübarek cuma günü rabbim dualarimizi kabul etsin,anne olmak isteyen harkessss bebeislerine kavussunn insallah
amin canım benim inşallah. ben dün gece yasin okudum burda ki isteyen herkes için dua ettim. Allahım kabul eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…