- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.841
mustehcen dediğim işte en mustehceni şipermmen bestesı ve striptiz yanı :):)medi biz müstehcen konuşmuyoruzki..bizim sohbetlerimiz gayet seviyeli..dünde söylemiştim ben müstehcen konuşmaları hiç sevmem.heleki bayanlarda çok vardır ya günlerde falan anlatıp anlayıp kikirderler.hiç hoşuma gitmez öle konular.
benim de kansızlıktan tansiyon düşüklüğünden kararıyor gözler
hissediyor musun bebeği yazısını görünce beni hamile mi zannetti acaba diye düşündüm
artık hissetmek zannetmek yok canımrelaxx
Allahım nasip ederse hissederim inşallah birgün
amin canım benim inşallah. ben dün gece yasin okudum burda ki isteyen herkes için dua ettim. Allahım kabul eder inşallah.
Canım hepimizin aklına geliyor tabii de o kadar da değil. hem herkes hissedecek diye bişey yok. hem de ilk günden yuhhben de hissetmiyorum demekki bebek yok bu ay diye üzülmeye başlıyorum hemen 1.9 mm bişeyin neyini hissedecez halbuki:)
bi de ben relax olabilsem bir dakika çıkarabilsem "acaba döllenmiş mi ki yumurtam" düşüncesini... ahhhhh ah!
sakin olmakta fayda var..dün akşam aklıma ne geldi..aslında ben sandığım kadarda çok düşünmüyorum bu bebek meselesini.mesela dün akşam hiç aklıma gelmedi.sadece sizlerle burada yazıştığımla kalıyorum.zaten kimseye anlatmıyorumda.
kızlar geçen hafta sonu bi derneğin çayına gitmiştim.çekiliş yapıldı bana ne çıktı biliyonuz mu kanz dan bebek kıyafeti dediler hıık dedim..gittim aldım pembe çok cici bi gömlek.arkadaşım bu bi işaret diye tutturdu.bak kızının ilk hediyesini aldın dedi..onun kızı var bitane sana verreyim kızına dedim kabul etmedi.gör bak kızın olacak senin dedi :))
sonra dünde okulda bayan hocalardan biri geldi pek de samimi değiliz hocam kaç gündür sizi arıyorum dedi hayırdır dedim geçen sizi rüyamda gördüm okula sevinçle geldiniz hamileyim kızım olacakmış biliyormusunuz dediniz dedi..düşünüyor musunuz diye sordu..evet istiyoruz dedim ama gözlerim doldu..rüyası bilem güzel
uyandım yine sabah
tuttum işyeri yolunu
oturdum bilgisayara
açtım kk forumu
baktım tüm kızlar burda
nede güzel muhabbet
amacımız hep aynı
çabucak gelsin bebek
artık müziğini de craftyle elmadan beklıyom gönüllü varsa yapabılır gurbet abla da olur
insallah bebegimmm,allah kabul etsin,düsünceli bulutum benim
uyandım yine sabah
tuttum işyeri yolunu
oturdum bilgisayara
açtım kk forumu
baktım tüm kızlar burda
nede güzel muhabbet
amacımız hep aynı
çabucak gelsin bebek
artık müziğini de craftyle elmadan beklıyom gönüllü varsa yapabılır gurbet abla da olur
insallahhhhhhhhhhhh canim yaa,
kızlar geçen hafta sonu bi derneğin çayına gitmiştim.çekiliş yapıldı bana ne çıktı biliyonuz mu kanz dan bebek kıyafeti dediler hıık dedim..gittim aldım pembe çok cici bi gömlek.arkadaşım bu bi işaret diye tutturdu.bak kızının ilk hediyesini aldın dedi..onun kızı var bitane sana verreyim kızına dedim kabul etmedi.gör bak kızın olacak senin dedi :))
sonra dünde okulda bayan hocalardan biri geldi pek de samimi değiliz hocam kaç gündür sizi arıyorum dedi hayırdır dedim geçen sizi rüyamda gördüm okula sevinçle geldiniz hamileyim kızım olacakmış biliyormusunuz dediniz dedi..düşünüyor musunuz diye sordu..evet istiyoruz dedim ama gözlerim doldu..rüyası bilem güzel
haklısın canım ama umut fakirin ekmeği :))ama cnm rüyalara takılmayalım nolur..beni geçen herkes rüyasında hamile görmüş..eşimin arkadaşı,annemin komşusu bile.sonuç ne oldu hüsran..bütün rüyalar çıkacak diye birşey yok..lütfen psikolojini etkilemesin sakın rüyalar.
Canım hepimizin aklına geliyor tabii de o kadar da değil. hem herkes hissedecek diye bişey yok. hem de ilk günden yuhhnasip kısmetse olacak zaten. stres en büyük düşman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?