Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Kızlar sizle bişey paylaşmak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum... Kızlar geçen haftalarda eşimin sperm sayısı ve harekettliliği düşük çıkmıştı. 2. defa yaptırdık daha düşük.doktorumuz strese bağlamıştı.ilaç verdi 15 gün sonra tekrarlayalım dedi, ona göre bizimle tüp bebek olayını konuşacak..bizde keçiboynuuz kürüne başladık,bide izmirden arı poleni felan getirttik...2 gündür eşimde bi mutsuzluk hissediyordum, dün akşam konuşmaya çalıştım.2 hafta sonra yaptıracağı testi kafaya takmış ki benim eşim bi rahat adamdır anlatamam..buna çok üzüldüm ve kafamdakileri paylaştım..ya dedim 2 hafta sonra yaptırmak zorunda değiliz zaten ilacı 2 ay kullanacağız, keçiboynuzu kürünün etki süresi en az üç ay....ben zaten tüp bebek olayına şimdi doktor desede giremem..psikolojik olarak hazır değilim.bide işler yoğun.kafamda eğer Allahım o zamana kadar nasip etmezse temmuz ayı gibi düşünüyorum..eşime dedim yaptırma testi sonuç ne çıkarsa çıksın yapacak bişeyimiz yok..canım benim bi rahtladı o kadar stres yapmışki..bide 17 aralıkta mecburi hizmet yeri belli olcaka belkide doğu çıkacak.1 yıl ayrıyız..kızlar durumlar karışık ya...

en iisini yapmışsın tatlım
bende her defasında senden kıymetli hiç birşey yok diyorum
valla ben bebeği babası eşim olacak diye istiyorum
onun BABA olduğunu yaşamak istiorum
sadece bu
yoksa umrumda olmaz olan olur olmayan olmaz

adamlar bazen belli etmese de bizden çok strese giriyorlar canım. benim eşim henüz doktora gitmedi ama öyle bir strese sokmuşum ki adamı anlata anlata keçi boynuzu kürü almış içmeye başlamıştı. bu ayda olmazsa doktara gidelim diyor. bende dedim stres yapma diye. ister istemez oluyo dedi. canım benim inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan düzelir her şey. Allahtan ümit kesilmez

tanselim,erkekler icinde zor sperm vermek,benim esimde kac defa verdi ,tüp,asilama,test icin,hep cok stresliydi,her gidisimiz tartismali olurdu ,zaten ondan olmadi,o stresli ben stresli,insallah uzak bir yer cikmaz esine

aynen katılıyorum canım sana. Artık kendimi geçtim kocamın baba olma mutluluğunu göreyim diyorum

canım sen nasıl istiyorsan nasıl doğru geliyorsa öyle yap hani neşeli hayatta yılmaz erdoğan diyo ya ne bal ne başka bişey mesele kafanın rahat olmasında,
sonucu değiştirmeye yönelik kürler bitmeden tekrar test yaptırmak yerine elinizden geleni (kürler-ilaçlar) yapıp ondan sonra test yaptırmak daha iyi gibi çünkü tahmin ediyorum eğer iyi çıkmazsa sonuç kür tam bitmemişti demiceksin ve moralini bozacaksın halbuki tedavi bitince güzel çıkacak sonuç, eminim keçiboynuzu çok etkili

Kızlar;
bide şuna inanıyorum.Allahım insanlara farklı kader yazmış ve farklı yollar gösteriyor..Anne olmayı çok istiyorum.Allahın biz insanlara verdiği akılla gelişen bilimsel metotları denerim.Çaresiz değiliz sonuçta..

derdini veren Allah dermanı da verirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…