Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

:)
gülerim ağlanacak halime aah ahhhh
7 milyon sperm olmuş 4 milyon
%6 ileri hareket olmuş - işareti ah ah
demekki ne ilaç ne keçi boynuzu yaramadı işe

:97::97:ha bişey danışmak istiyorum geçen doktorum bi folik asit önerdi içinde b vitaminleri de varmış, böyle yuvarlak kutu değil de normal ağrı kesici kutusu gibi dikdörtgen kutudaydı, mavi beyaz...
Gören bilen duyan var mı!!!!

Kızlar bu işin özü moralde...

Benim teyzem bir düşük bir dış gebelik sonrası bir bebek sahibi olduki.onlarda da sorun eniştemdeydi. Seneler geçti.teyzem emekli oldu.birde kızım olsada ben büyütsem falan diye içinden geçirmiş eniştemde bizim kendiliğinden olmaz ama deneyelim demiş ve korunmayı bırakmışlar.yaşlarıda olduğu için doktora falan gerek görmemişler ölesine korunmamışlar sadece.sonra teyzem hamile kaldı.birde kızı oldu.kendisi bile inanamadı.kısmet olacak ya işte.kendiliğinden geldi bebek.

böyle mucizeler var hayatta,nasip her seyy

canım biz yaptırdık adamın spermi 15 milyon, 6 gün sonra başka yerde yaptırdı 6 milyon çıktı..doktor şunu demiş spermler herşeyden etkileniyor...

hoşbuldukk canlarr....
yaw kızlar ben sıyıracam yakınca heee
her gece rüyamda ya hamileyim ya bebebğimi gezdiriyorum bu ne yaaa bu gecede sezeryan yaptımmm :) kafası bembeyaz bişiey çıkarttılar neden böyle diyorumm geçer o yıkıcaz dur diyor görevliler
sonra biz herşeyi pembe almışız ama bebiş erkekmişşş
Allahım yardım ett

hmmm umudunu kaybetme sakın çok değişken bu şeyler, etkileyen bir sürü parametreler var kolay değil
o spermi vermesi bile onun için çok kırıcı bişey olmalı düşünsene

üzülme canim,herkesin bir sinavi olduguna inaniyorum ben,seninkide demek bu,ama simdi tip cok ilerledi,tek ölüme care yok,benim ablamda iki cocugunu tüp bebek yöntemiyle yapti,normal yollarla olmuyo,esinin spermleri yeterli degil,maddi yönden sorunun yoksa tüp dene derim

dr geçenki değerlerde önermemişti aşılamayı
şimdi hiç önermez ki

carftycim iyi bi doktora git ve bence durumu araştır..Ben öyle yapıcam.belki bizde tüple bbeiş sahibi olacağız..bak tüp bebek işine gireceksek moral ve umut çok önemli...geçen eşimin orda çalışan bi hemşire ile konuştum..24 haftalık hamile, tüple oldu.ikizmiş biri düşmüş biri sağlıklı devam edyor..hiç korkma dedi iğneler felan öyle acı hissetmiyorsun dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…