Aralık ayında hamile kalmak isteyenler...

ilk kez çift çizgiyi gördüğüm zaman çok şaşırmıştım kan testi yaptırdım 27 çıktı ve değer düğmeye başladı kimyasal gebelikmiş. diğer denediğimde hüsran. ama bu ay çift çizgiyi görmem bazı çalışmalar sonucu oldu daha kan testi yaptıramadım ama sizinle bunları paylaşmak istiyorum her ay bekleyipte çift çizgiyi göremeyenler belki bu yolları deneyerek hamile kalabilir diye düşündüm. ilk önce adetimin ilk gününden başlayarak saraçoğlunun incir kürünü uygulamaya başladım. eşim için ise harput pekmezi günde en az 2 kere ve 1 kerede çakşır çayı içirdim.adet bitiminden başlayarak hergün düzenli ilişkimize devam ettik bir sonraki adet dönemime 1 hafta kalana kadar. bu arada ben adet düzeni olan bir insanım yani yumurtlama günüm belli. son bir hafta içinde hamile kaldığımı test yapmadan anladım 3. hataya girdiğimde gözbebeklerim gözümün 4 te 3 ünü kaplayacak kadar büyüdü kirpiklerim karıştı iştahım açıldı. diğer belirtiler olur mu diye beklemeye başladım çünkü kimyasal gebelik geçirdiğim zaman göğüslerim aşırı büyümüştü iğne batırsan patlatacakmış gibi. adetime 4 gün varken göğüslerim şişmeye başladı ertesi gün göğüs ucum kararmaya başladı.ve bu gün ise bel ağrım başladı.bu arada ilişki bittikten sonra eşiniz hemen dışarıya çıkması 1-2 dk beklesin meni kaçağı çok oluyor sonra ayaklarınızdan havaya kaldırıp 1 dk kadar bekleyin ardından 2 yastığı kalçanızın altına koyup 30 dk yatın öyle bir ayarlayın ki bir daha o yataktan sabah kalkın.ben böyle yaptım yarın adet günüm %100 hamileyim demiyorum ama yumurta döllenmiş nihayetinde bir çok insanın bunu yaşamak istediğini okudum bir çok sayfada bende bunları yazmak istedim umarım faydasını görürsünüz

ben hamileydim ama düşük yaptım yeni düşükten ne zaman sonra tekrar hamile kalabilirim...ilk kan testi yaptırdığımda 367.84 çıkmıştı dr.hamilesin dedi sonra tekrar tahlil istedi 65.küsür çıktı düşük olacağını söyledi dr'um çok üzüldüm eşimde bende inş...allah herkesin gönlüne göre werir aralıkta hamile kalsam tekrar keşke 6 yaşında oğlum war ellerinizden öper :)

cnm benim arkadşaımda aynı snein gibi oldu.. doktor 15 gün düşükten sonra ilişkide bulunmayın demiş sonra hemen hamile kaldı.. gecen ay düşük yaptı bu ay hamile kaldı:)bi sorun olmuyormuş cnm

teşekürler cnmmmm faydalanacagım bilgileirnden:) bebegin hayırlıı oolsu rabim bizede nasip etsin:)

arkadaşlar haber veriyorum:)) az önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm.:)))

cnm seni umutlandırmak istemem ama bundan 1 hafta önce bnde test yaptım çift çizqi çıktı ama düşük yaptım yeni çok istiyordum ama olmadı inş olurr allahım inş..seninde gönlüne göre werir bnde çok istiyorum inş sende yanılmazsın ama bnden söylemesi ultrasonda görmediğin sürece kesin konuşma bnde hamileyim diye milleti ayağa kaldırdım düşük oldu 1 haftadır moral 0 bnde...dualarım seninle inş...

Hazirandan beri aylari kovaliyoruz bakalim.ağustos eylül ekim derken kasim da geldi.bat 27 kasim.bu ayi kaçirmayiz inşallah.

ovu testine göre 27 kasım.bakalım bu ay tutturabilecek miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…