slm arkadaşlar, ben 2 yıldır evliyim ve 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. evlendikten 6 ay sonra cocuk için çalışmalara başladık ama maalesef olmadı sonrasında doktora gittiğimizde HSG yapıldı sol tüp
ümün üzerinde çikolata kisti oldugunu öğrendim doktor bana aşılama önerdi 2 aşılamada tutmadı sonrasında ağrılarım dahada şidettlendi kusmalarım başlayınca apar topar hastaneye gittim kistlerimin yumurtalarımada sardığını öğrendim. (çikolata kistim olmasına ragmen adet gunlerim şaşmazdı 27 gundebir) açık ameliyat oldum sol tüpümde yapışıklık olduğundan tamamen kapandığını onun dışında yumurtalarımın çok iyi olduğunu söledi tek tüplede hamile kalabilirsin 6 ay deneme verdi sonrası aşılama yada tüp bebek 3 aylık zoladex iğne oldum 5 ay yalancı menapoza girdim. 27 kasım adet oldum ilk defa agrısız adet oldum cok az agrım oldu inanın eski agrılarımın yanında sinek ısırıgı. bu arada aylarca bol bol incir yedim hem kabızlığa hemde yumurtalarıma çok iyi geldiğini düşünüyorum adetim 4 gun surdu . bu arada adetten sonra sağ tarafımda agrı başladı ayın 12.sine kadar gün aşırı ilişkiye girdik katı şefaf akıntım oldu bu akıntım ara ara oluyodu son ilişkimden sonra 2 gun boyunca inanılmaz bel ağrısı sanki çok koşmaktan boşluguma giren agrı ve sağ kasıgımda çekilen agrı 5 dk bir suruyodu. 2 gun çektım ertesi sabah bıçak gibi kesildi. çok şükür ağrım yok şu anda yalnız dün ayakta çok kalınca sag tarafıma agrı girdı uzanınca geçiyor o yuzen çok ayakta kalmamaya çalışıyorum. onun dışında hiçbir belırtım yok adet gunum 23 aralık Rabbim inşallah banada hayırlı bir evlat verir.
Birde bazı arkadaşlar olumsuz etkilerinden de bahsetmiş acaba kullanmasam mı?
Birde bazı arkadaşlar olumsuz etkilerinden de bahsetmiş acaba kullanmasam mı?
valla arakadaşlar bende bu ay beklemedeyım bakalım son uç gün inşallh yenı yıl hepimize ugurlu gelirde hamiş kalırzz
ben yine buradaki bir forumdan. İncir kürü kullanıpta kist oluşan birinin yazısını okudum.
Dr gittiginde yumurtalığında 4,5 cm bir kist olmuş. Dr ona sen yumurlama iğnesimi yaptırdın demiş oysa bayan sadece incir kürünü kullanmış aslında bende emin değilim ama yinede başladım.Bunu da deneyelim bakalım bir ümit..
merhaba, internette gebelik belirtilerini arastirirken buraya geldim.
Ben de yazayim dedim. Karnimda 1 haftadir inmeyen bi sislik var, açken bile inmiyor ve gobegimi içeri bile çekemiyorum. istahim da acayip artti iki haftadir.
Bundan baska belirti yok aslinda ama insanin kafasinda acabalar olusuyo. Aslinda PKO hastasiyim ve dogum k. ilacini geçen ay biraktim. Yani bu durumda hemen ilk ayda olur mu?
olabilir canım neden olmasın:)ben hamileyim mesela ve acayip bir gaz oluşuyo bi türlü geçemeyen, aç tok farketmiyo karnın cok sertleşiyo:)
Başka ne gibi belirtilerin vardı adet gecikmesinden önce?
olabilir canım neden olmasın:)ben hamileyim mesela ve acayip bir gaz oluşuyo bi türlü geçemeyen, aç tok farketmiyo karnın cok sertleşiyo:)
regl olucağım zamankiyle tıpatıp aynı göğüs ağrısı ve şişmesi vardı, ağzımda da acı bi tat başlamıştı 3-4 gün öncesinden, bu kadar sadece :) ne ağrı, ne sızı ne başka bişey olmadı bende:)hala da bişey yok
sen ne kadarlık hamilesin canım keseyi gördünüz mü veya şöyle sorayım kese ne kadarlıkken görülebiliyor?
benim adetim 3 aralıkta bitti bende bu ay artık hamile kalmak istiyorum... 5 aylık evliyim ve internette biçok şey okudum hamilelik belirtileri hamile kalma günleri fln ama bunları okudukça insan psikolojik olarak kendini hamile hissediyor geçen ay sol kasıgımda agrı başladı ve 1 hafta erken adet gördüm şu an gene ağrı başladı umarım adet görmem. hamile kalan arkadaşlarımızın haberlerini okudukça çok mutlu oluyorum bende artık onlardan biri olmak istiyorum o sevinci yaşamak istiyorum Allah'ım ne olur bizlerede nasip et
Söylediklerini ben de yaşadım,gerçekten okudukça insan hamilelik belirtilerini yaşıyor sanıyor,sonra adet olunca da üzülüyor.O yüzden artık oluruna bırakmak istiyorum.Allah'ım inşaallah en kısa zamanda bizlere de nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?