aralık ayında hamile kalmayı planlayan arkadaşlar;gelin bu süreçte beraber olalım...

sekercininkizi

bebeğim aramıza hoşgeldin
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
2.042
0
156
İstanbul
slm arkadaşlar.biz eşimle çocuk sahibi olmaya karar verdik ve çalışmalara başladık.eğer sizde böylesine önemli bir karar verdiyseniz gelin beraber bu süreci izleyelim.niye ocak ayında hamile kalmayalım ki...

slm canım.bildiğim kadarıyla hemen belli olmuyor bazen psikolojik olabiliyor.bende de oldu aynı şey.eşimle ilişkiye girdikten 1-2 hafta sonra midem bulandı etin kokusundan falan tiksinmeye başladım.tabi bu beni çok heyecanlandırdı.ama olmadı.şimdi ise çalışmalara devam ediyoruz.allah isteyen herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsin.inşallah önümüzdeki ay ikimizde birbirimize mutlu hberi veririz.tabi eğer sende hamiş kalmayı istiyosan :)

inşallah canıım.bikaç yerde okumuştum.ilişkiye girdikten hemen snra ayağa kalkmayın tuvalete gitmeyin diye.bende belimin altına yastık koyup yarım saat falan uzandım.ama tutturamadık.bence zamanını.bide yan mı yatmak gerekiyo acaba.yumurtalıklar sağda ve solda ya.hni yan yatıp kalçamızın altına bir yastık koysak bide böyle bişey varmış.ben bunuda deneyeceğim.sizde deneyin çok etkili oluyomuş.bide zaman tabi...

inşallah canıım.bikaç yerde okumuştum.ilişkiye girdikten hemen snra ayağa kalkmayın tuvalete gitmeyin diye.bende belimin altına yastık koyup yarım saat falan uzandım.ama tutturamadık.bence zamanını.bide yan mı yatmak gerekiyo acaba.yumurtalıklar sağda ve solda ya.hni yan yatıp kalçamızın altına bir yastık koysak bide böyle bişey varmış.ben bunuda deneyeceğim.sizde deneyin çok etkili oluyomuş.bide zaman tabi...

yan yatmayı duymamıştım ama evet bende hemen kalkmıyorum. zaten akıyor kalkınca..
yatmak daha iyi sanırım.

Back
X