kızlar uzun bir aradan sonra bende döndüm aranıza ama ne kadar kalırım bilmiyorm evde tadilat var tamamen toplandık 1 haftadır böyle ustanın biri giriyo biri çıkıyo yani tam tatildeyim diye sevinmiştm ya kursağımda kaldı sürekli iş çıkıyo zaten kaç gün annemlerde kaldık yine gidicez herlde şuan evde boya var düşünün

of ya hiç bitmiyo ki iş güç bi rahatlayamadım çok yorgunum ağrılarım var artık ortalık toplamaktan,korkuyorm ama yapacak bişi de yok

bu arada genel olarak yazılanlara cevap vereym bi daha ne zaman görüşürüz bilmiyorum bana çok dua edin

1)bebeğinizin kilosu ile ile ilgili önden gidiyo demelerine aldırış etmeyin çünkü her ailenin ırsi yapısı farklıdır doğal olarak çocuklar da farklı oluyo onlar standartı söylüyo!
2)ayrıca boy konusunda da 32 haftalıktan sonra sağlıklı ölçüm yapılamadığını herkes söylüyo onlar yaklaşık değer söylüyo yani hiç üzülmeyn dua edin!benm doktorm boy söylemiyo sadece gelişim normal mi değil mi onu söylüyo ona bakarsanız benim bebeğimde hafif bi bebek değil

rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
3)ben emzirme sütyeni aldım 2 tane,2 tanede emzirme atleti ve dikişsiz külot aldım markası mini damla hem uygun hemde kaliteli tavsiye ederm.
4)park yatak çokta kullanışlı olmuyo,tanıdıklarımdn alanlar hiç memnun kalmadı çünkü çocuk içinde oynamıyo!
daha uygun ve taşınabilir minik yataklar var tavsiye ederm