aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

mrb kızlar dün 01.01.10 saat 13.30da ılerıde melegım nurtopum bebeslerım olmak uzere 3 embrıyo dışhatlardan içhatlara sayın dr.Orhan Özdiller tarafından transfer edildi.Allahım nasip ederse ıns......

mrb kızlar dün 01.01.10 saat 13.30da ılerıde melegım nurtopum bebeslerım olmak uzere 3 embrıyo dışhatlardan içhatlara sayın dr.Orhan Özdiller tarafından transfer edildi.Allahım nasip ederse ıns......

Nevincim canım hadi hayırlı olsun,İnşallah sizlerinde güzel haberlerinizi duyarız......:lepi:

kızlar ben de bu hafta yumurtlama iğnelerine başlayacaktım.ama benim doktorum adet görmemi beklemeden beni farlutalle adet olmaya zorladı.bu arada luclin de kullanıyorum.farlutal biteli 8 gün oldu tık yoy.luclini bu gün daha da yükselttik.kanda bir değer var o düşerse adet görmeden yumurtlama tedavisine başlayabilirmişim.kızlar ben böyle bir durum hiç duymadım .hep adetin 2. günü başlar yumurtlatma çalışmaları.çok endişeliyim.benim yaşadıklarımı yaşayan varsa nolur cevap veri.içinizde uzun protokol uygulayan varsa siz de neler kullandınız ne yaptınız yazın da bari kıyaslayabileyim.kızlar nolur ACİL YARDIM!

benim uzundu canım.lucrin kullandım önce.regl olunca gonal f ve lucrin devam etti.
tedavin beişle son bulsun inşallah.

meltemcim benm sorunum adet görmemem.doktor ise görmüş farzederiz yumurta tedavisine başlarız diyo.ikide bir kan alınıyo ve bir hormonun düşmesi bekleniyo.adet görmeden nasıl olacak anlamadım.benim gibi olan yok mu arkadaşlatr

nevincim hadi hayırlısı ins bebislerin sana tutunur kendine cok dıkkat et ve moralini hic bisey icin bozma kendini dinleyip belirti arama güzelce dinlen canım

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr moralim çok bozuk.testime 3 gün var daha ama ben dayanamayıp hassas idrar testi yaptım evde sonuç negatif.bu testlerin yanılma payı nasıl.moralim çok bozuldu ya.yardım edin bana.

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr moralim çok bozuk.testime 3 gün var daha ama ben dayanamayıp hassas idrar testi yaptım evde sonuç negatif.bu testlerin yanılma payı nasıl.moralim çok bozuldu ya.yardım edin bana.

canım diğer açtığın başlığa da yazmıştım zaten, ben kan tahlili yaptır derim

arkadaşlaaar yaaardııımm
kızlar şimdi ben puregonla menagon vurunuyorum ama eczane bana menagonu verirken şırınga vermemiş bende evdeki daha önceden kalma normal şırıngalarla ablama vurdurdum 2 gün kalçadan, ablam bugün gitti sizce ben normal şırıngayla göbeğimden yapabilirmiyim aranızda yapan varmı acaba?

ya onunu sırıngası faklı olmuyo mu?normal sırınga dedıgın nasıl bılmıorum kı karın ıcın olanlar daha kucuk ve ınce oluyo benım bıldıgım.sen bunu bı bılene danıs bence önemli cunku o kadar ıgne vuruluosun bı sıkıntı olmasın saglama al ısını sen

offffffffff bilmiyorum şimdi netten araştırdım en hassas idrar testinde bile eğer adet günün geçmemeişse doğruluk oranı%5o ymiş.rahatladım biraz hatta bayağı:))inş.kızlaaaaaaaarrr bebeişim benimledir.

merserayyyy bildiğim kadarıylaaa menagonn kalçadann vuruluyorrr...dr.unu ara sor benceee.....çünküü özel olarak kalçadan yapılsın diyolarrr.....

kızlarrr iyi dilekleriniz içinn çok teşşekkür ederimm....3 tane embryo konusundaa isee bu benim 2.denemem..banada embryoların çok iyi olduğu sölendii...3.gün transferi yapıldı banaa.....embryolog koyduktan sonraa aslında 2 tane koyucaktıkk fakatt dr.un 3 tane koyalımm riske atmıyalım demişşş...ondan dolayıı 3 tane koyulduu...ilk denememde 5 tane koyulmuştuuu fakat kaç hücreli olduğunu bilmiyorummm..o hastanem tecrübesizzdiii..ve hücrelerini sölememiştii ve olmamıştıı....şimdiii meraklaaa pazar gününü bekliyorummm...

nevinimmm canımmmm 3 tane koyulduu demek ben o kadar fazla koyacaklarını hiç düşünmemiştimm sanaa...geneldee heppp tek istiyorumm diyorsun yaaaa:))))))
canımm hadii hayırlı olsunnn...inşşş hep birlikte pozitiff sonuç alırızzz...zatenn önümüzüü açan arkadaşlarda var ne güzelll inşş bizdee arkalarındann hamileyizz derizzz...

Back
X