- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
İyiyim canim sen nasilsin. İyi gidiyor insallah gercekten hamilelik olur.canım nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik :) ♥♥♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canim sen nasilsin. İyi gidiyor insallah gercekten hamilelik olur.canım nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik :) ♥♥♥
iyiyim ben de cok şükür inşallah canım Allahim nasip eder birlikte sayariz günleri ben de olmamisti ama var mi belirti?İyiyim canim sen nasilsin. İyi gidiyor insallah gercekten hamilelik olur.
Baslarda vardi canim ama simdi yok cnm biyle olunca da bi umutsuzluk geliyo banaiyiyim ben de cok şükür inşallah canım Allahim nasip eder birlikte sayariz günleri ben de olmamisti ama var mi belirti?
olmasın olmasın inanmaktan vazgeçme ben de öyle düşünüyordum kendimi zorluyordum artık Hayır var diye inanmak için yiyeceklerine dikkat et kendini yormaBaslarda vardi canim ama simdi yok cnm biyle olunca da bi umutsuzluk geliyo bana![]()
Ne yaptın test falan yaptim mi? Kaçıncı günündesin? Postun sahibi azıcık sesin çıksın kardeşİyiyim canim sen nasilsin. İyi gidiyor insallah gercekten hamilelik olur.
9.gun canim yaptim cikmadiNe yaptın test falan yaptim mi? Kaçıncı günündesin? Postun sahibi azıcık sesin çıksın kardeş
Test gününüz müydü yoksa erken mi yaptınız9.gun canim yaptim cikmadi
Sesim solugum nasil ciksin. İcim yangin yeri
Cnm senin 3.gün embriyosu ondan çıkmamıştır bozma moralini9.gun canim yaptim cikmadi
Sesim solugum nasil ciksin. İcim yangin yeri
Test gunum carsamba canimTest gününüz müydü yoksa erken mi yaptınız
Baska topiklerde arkadaslarin cikti canim ayni gun transfer onlarinda ucuncu gun embriyosuCnm senin 3.gün embriyosu ondan çıkmamıştır bozma moralini
Herkesin vucudu farkli. Hem cok erken test yapmissin. Umidini kesme canimTest gunum carsamba canim
Baska topiklerde arkadaslarin cikti canim ayni gun transfer onlarinda ucuncu gun embriyosu
İnsallah oyledir canim ama oyle olsa hissetmez mi insanErken test yapıp moralinizi bozmuşsunuz belki Yeni tutunmuştur
Dagru canim da iste dayanamadim heycanlandimTutunmayı hissetmek çok zor bizim hissettiğimiz kasılma ağrı falan bu süreçte moral de çok önemli o yüzden ben hiç erken test yapmadım niye moralimi bozup daha da strese gireyim sonucu hiç kimse değiştiremez yaşayıp görmeli
Kan ver istersen kendini toparlayamazsın. Ama ben de 9. Gün yapmıştım. Ikinci çizgi kesinlikle görünmemişti. Ama kanda çıktı. Hatta transfer dahil 10. Gün idi cikmamistiDagru canim da iste dayanamadim heycanlandim
Yaptirdim canim negatifKan ver istersen kendini toparlayamazsın. Ama ben de 9. Gün yapmıştım. Ikinci çizgi kesinlikle görünmemişti. Ama kanda çıktı. Hatta transfer dahil 10. Gün idi cikmamisti
Cnm üzülme dondurulmışun var mıYaptirdim canim negatif
Kusuruma bakmayin lutfen gec cevap verdigim icin , Kimyasal gebelik oldu canım. Allah in izneyle Şubatta tekrar denemek istiyorumMerhhaba
Benimde tek yumurta olusuyor.tuttumu?
Hayirlisi olsun insallah hepimuz icinKusuruma bakmayin lutfen gec cevap verdigim icin , Kimyasal gebelik oldu canım. Allah in izneyle Şubatta tekrar denemek istiyorum
Hay Allah yaa. Üzülme desek de elinde olmaz insanın, anlarım bunu çok iyi. Ilk deneme idi sanıyorum. Hem dondurulmuslar da var. Rabbim yüzüne gülsün ne diyim. Allah güç ve sabir versinYaptirdim canim negatif