İnşallah ikisini de hayırlısı ile almayı nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ikisini de hayırlısı ile almayı nasip etsin
Çabuk çağırmış şaşırdım beni ayın 13 den sonra çağırdı daha geciktirebilirsin dedi kese içinDeğerlerim normal aslında 171 ilk 404 ikinci doktoru aradım çarşamba ultrason için çağırdı
Aminİnşallah ikisini de hayırlısı ile almayı nasip etsin
Evet bana da erken geldi bilemedim gidince söylerim ne diyecek bakalım benimle konuşurken hesap yaptı şu gün şu olur diye değer hesabı yaptı ona göre çarşamba olacak değer uygun geldi sanırım değer belli bir rakamdayken kese görülüyor hepimiz için hayırlısı olsunÇabuk çağırmış şaşırdım beni ayın 13 den sonra çağırdı daha geciktirebilirsin dedi kese için
Amin inşallah hayırlısı olsun sağlıcakla kucagımıza almak nasip etsin ınsallah RabbimEvet bana da erken geldi bilemedim gidince söylerim ne diyecek bakalım benimle konuşurken hesap yaptı şu gün şu olur diye değer hesabı yaptı ona göre çarşamba olacak değer uygun geldi sanırım değer belli bir rakamdayken kese görülüyor hepimiz için hayırlısı olsun
Bende 4. Gün yaptm pozitifi çook silik gördüm canim 7. Güne kadar hergün tekrarladm koyulasinca kan verdim 117 cikmiştı bugun 15 günüm keseleri gorduk ikizHerkese merhaba 31 aralıkta transferim oldu bugün 4.günüm sabah ilk idrarımla test yaptım ilk başta tek çizgiydi ama 15 dk sonra fln çok silik 2.çizgi çıkmıştı sizce bu nedir bu kadar erken yani transferin 4.günü çıkabilir mi? Buarada benim transferim tamamen naturel oldu çatlatma iğnesi jel fln hiçbişey kullanmadım
İkizleriniz hayırlı olsunBende 4. Gün yaptm pozitifi çook silik gördüm canim 7. Güne kadar hergün tekrarladm koyulasinca kan verdim 117 cikmiştı bugun 15 günüm keseleri gorduk ikiz
İkizleriniz hayırlı olsunbenim bugün 7. Günüm ve biraz kahverengi lekem oldu ardından çok az kırmızı kanama oldu hemen doktora gittik beta hcg istedi kandan 98 çıktı değer güzel dedi ama proluton iğne yaptı 2 gün sonra tekrar test istedi bakalım inşallah sağlıkla ilerler
Sağol canim inşallah sende gorürsun bebeklerinisenin yerleşme kanamasıdir o zaman
Gözün aydın maşallah Allah kucagına almayı nasip etsin ınsallah hemen hemen aynıyız ama ben kalp atışı duymadım daha. Kese olusmus yolk sac olusmus dedı benı ayın 27 sinde cagırdı kalp atımı ıcın. Senın dedıgın fazla folıkul ne demek acaba??Kızlar merhaba bugün 6+3 olduk ilk kontrole gittim kese ve kalp atışlarını gördüm ama çok fazla folikül varmış tüp bebek iğnelerin den sonra oluyormuş bu durum ama bunlar kalıcakmı kendiliğinden gidermi bilen varmı
Merhaba Benim de 25 Ocak test çok heyecanlıyım peki sizin belirtileriniz varmı bende hiç belirti yok dahaSelamlar, Cuma günü 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Test günüm 28 Ocakrabbim hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin
![]()
Canım benimde ya adet günün olması lazım veyada 1 gün geçti adetim tam bilmiyorum ama dün gece hamile oldugumu ogrendim beta 17 nasıl sencecanım üzülme 2 gün sonra tekrarla benim ilk gebeliğimde 13.7 ile basladı katlanarak yükseldi keseyi bile gördük sonrasında.. geç tutunmadır![]()
Adet günlerim içersindeyim dün gece hamile oldugumu ogrendim beta 17 nasıl senceBende bugün 6 hafta 6 günlük ama kalp atışları duymadık daha 8. Hafta da anca duyulabileceğiini söyledi doktorum.İkiz gebelik olduğu için çok zor geçiyor benim .Hiç birşey yiyemiyorum
Mide ağrısı ve karın ağrısı çok fazla .İnşallah herkes bu süreçleri güzel sağlıklı bir şekilde atlatır![]()
hayırlısı olsun canım çok ufak suan 2 gün sonra tekrarla b hcg yi doğal yolla hamilelik sanırım benim tüp bebekti..11
Canım benimde ya adet günün olması lazım veyada 1 gün geçti adetim tam bilmiyorum ama dün gece hamile oldugumu ogrendim beta 17 nasıl sence