- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
Dün yumurtalarım toplandı.Yumurtalıklarım fazla uyarıldığı için 2 ay bekleyeceğimPeki ne durumdansz smdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yumurtalarım toplandı.Yumurtalıklarım fazla uyarıldığı için 2 ay bekleyeceğimPeki ne durumdansz smdi
OoOo anladmDün yumurtalarım toplandı.Yumurtalıklarım fazla uyarıldığı için 2 ay bekleyeceğim
Hiç öyle düşünme, bu iş dipsiz kuyuya benziyor. Kürler,vitaminler v.s ve hepsi daha fazla stress oluşturabiliyor. Bence işin sırrı rahat olmak, bol bol meditasyon,,Öncelikle hayırlı olsun canım.. bende sorun erkek kaynaklı olduğu için herhangi bir kür ya da vitamin desteği almadım .. beslenmeme de pek dikkat edemedimçok kötü bir örnek teşkil ediyorum şuan kendimden utandım
![]()
Amin inşallahOoOo anladmnyse gec olsn temiz olsn ne yapalm rabbm hyrlısıyla nasp etsn insallah
Aynen o moddayım açıkçası , fazla relax davranıyorum her şey olacağına varır modunda ama hep olumlu düşünerek .. Sonuçta Allah ol derse olacakHiç öyle düşünme, bu iş dipsiz kuyuya benziyor. Kürler,vitaminler v.s ve hepsi daha fazla stress oluşturabiliyor. Bence işin sırrı rahat olmak, bol bol meditasyon,,![]()
Teşekkürler hepimizin inşallahh❤❤❤Olabilir ben 12 de bıraktım
Emeklerinin karşılığını alman dileğiyle canım![]()
İlk defa duydum ben açıkçası ama vardır bir bildikleri benceKizlar birsey sorucam bana dun transfer yapildi kalkmadan kalcadan igne yapildi rahim kasilmadin diye dedi hemsire ilk kez boyle yapildi ve yarin catlatma ignesi verdi onu yapmami soyledi saati onemli degilmis bugun yaptim onuda ama bu islemler ilk kez yapiliyor 3 kez tüp bebek yaptirdim hicbiri de yapilmamisti arastirdim ama bulamadim transfer sonrasi catlatma ignesi neden yapilir acaba bilgisi olan yardimci olabilir mi lutfen
Bende netten baya arastirdim ama transfer sonrasi yapilmasinin sebebinin ne oldugunu ne ise yarayacagini bulamadim bi türlüİlk defa duydum ben açıkçası ama vardır bir bildikleri bence
Hastane zaten opu öncesi test istiyor. Sizinki istemedi mi? Biz cuma günü yaptırdık, yarın da işlem yapılacak. Kötü düşünmeyin, inşallah önemli bir şey yoktur.Kızlar bı sorum var gören acil cevaplarsa sevinirimyarın opum var ve dün gece ateşlenmeye başladım 38 i vurdu ateşim ve doktora da söyleyemiyorum iptal eder birdahaki aya erteler yine o iğneleri vurunmak zorunda kalırım diye. Covid olmadığıma eminim çünkü bende sebebi bulunamayan bir rahatsizlik var her ay mutlaka enfeksiyon geçirip yataklara düşüyorum hele bu covid döneminde her ateslendigimde test yaptırdık hep negatifti. Doktora 5 gün önce dedim ki hocam benim böyle böyle bı sıkıntım var bir de üzerine kronik idrar yolu enfeksiyonum var sürekli alttan muayene ediliyorum acaba bı antibiyotik kullansam mi çünkü biraz boğazım aciyor dedim yok gerek yok dedi. Ama şu an idrarımı yaparken inanılmaz zorlanıyorum sag ve sol kasığım ağrıyor yanma değil ağrı var. İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullansam sizce opuya bı zararı olur mu ? Doktora ateşimi söylemeden idrar yolu sıkıntıdan bashsedip mesaj attım ama cevap vermedi çok korkuyorum yarın almazlar iptal ederler diye
![]()
Bende ohss olmuştum 2 regli oldum tranafere hazırlıktayım geçiyor günler merak etmeyinSelam kızlar opumu oldum ama Ohss olmuşum çok ağrım var ve transferim 2 regl sonraya kaldı .. geç olsun da güç olmasın![]()
Teşekkür ederim hayırlı haberler alalım sizden deBende ohss olmuştum 2 regli oldum tranafere hazırlıktayım geçiyor günler merak etmeyin
Ne testi istiyor acaba ?Hastane zaten opu öncesi test istiyor. Sizinki istemedi mi? Biz cuma günü yaptırdık, yarın da işlem yapılacak. Kötü düşünmeyin, inşallah önemli bir şey yoktur.
Pcr testi istediler.Ne testi istiyor acaba ?
Sonraki cevabınızı okudum, doktorunuz cevap vermiş ilaç için. Önemli bir şeyden şüphelenmemiş, içinizi ferah tutun. Her şey yolunda gidecek inşallahNe testi istiyor acaba ?
Yok benden istemediler keşke isteselerdi ben de rahat rahat ateşimin çıktığını soyleyebilirdim çünkü covid olmadığıma eminim her ay yaşadığım şeylerin harici herhangi bir şey yokPcr testi istediler.
Ben ateşim olduğunu söyleyemedim o yüzden suphelenmedi benceSonraki cevabınızı okudum, doktorunuz cevap vermiş ilaç için. Önemli bir şeyden şüphelenmemiş, içinizi ferah tutun. Her şey yolunda gidecek inşallah![]()
her zaman idrar yolları yüzünden olduğunu söylüyorsunuz ateşin.Yok benden istemediler keşke isteselerdi ben de rahat rahat ateşimin çıktığını soyleyebilirdim çünkü covid olmadığıma eminim her ay yaşadığım şeylerin harici herhangi bir şey yok
Şimdi nasılsınız peki?Ben ateşim olduğunu söyleyemedim o yüzden suphelenmedi bence![]()
Hala ateşim varŞimdi nasılsınız peki?