Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Merhaba arkadaşlar 🙋🏻‍♀️ Ben de ilk kez tüp bebek tedavisine başladım. 28 aralık adetimin ikinci günüydü, muayeneye gittik. Alttan muayene ve kan testleri yapıldı. Gün içinde doktor arayıp başlamamızda sakınca yok bu akşam iğneleri kullanarak başlayalım diye haber verdi.

İğne olarak Gonal F (150) ve Menapur (150) verdi. Her akşam aynı saatte yap 5. günde kontrole gel dedi.

Ben iğneleri yaparken biraz zorlanıyorum. Hatta dün yaptığım yer morarmış. Sizde hiç oldu mu böyle?
Canım aynı gün başlamışız. Inşallah güzel sonuçlar alırız. Bende herhangi bi morarma yok henüz. Gonal f 225 ve merional vuruluyorum bende. Bugün çağırdı kontrole gidicm bakalım

Canım aynı gün başlamışız. Inşallah güzel sonuçlar alırız. Bende herhangi bi morarma yok henüz. Gonal f 225 ve merional vuruluyorum bende. Bugün çağırdı kontrole gidicm bakalım

Ne güzel denk gelmiş 🥰 Umarım güzel haberleri de birlikte alırız :)

Bol şans hepimize, isteyen herkesin olsun 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar 🙋🏻‍♀️ Ben de ilk kez tüp bebek tedavisine başladım. 28 aralık adetimin ikinci günüydü, muayeneye gittik. Alttan muayene ve kan testleri yapıldı. Gün içinde doktor arayıp başlamamızda sakınca yok bu akşam iğneleri kullanarak başlayalım diye haber verdi.

İğne olarak Gonal F (150) ve Menapur (150) verdi. Her akşam aynı saatte yap 5. günde kontrole gel dedi.

Ben iğneleri yaparken biraz zorlanıyorum. Hatta dün yaptığım yer morarmış. Sizde hiç oldu mu böyle?
hayırlı olsun inşallah.göbekten yapıyorsan tam dik olarak vur, yavaş yavaş ver içindekini ve ovalama canım. o iğnelerde değil ama ben de kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum şuan morartma yaptı baya vurduğum yerlerden. hatta şişip ağrısı bile oluyor. ama başka yerlerden de araştırdım normalmiş.

Görüştüm canim normal adet olmuşum oysaki 15 gün vardi olmama cok şaşırdım bi yandanda korktum 😥 transfer icin gun sayıyordum ocağın 28 de günüm şubat da transfer olurum heralde 😩

geç olsun gün olmasın. bu ay olup tutmamasındansa direk olup olumlu sonuçlansın inşallahh

hayırlı olsun inşallah.göbekten yapıyorsan tam dik olarak vur, yavaş yavaş ver içindekini ve ovalama canım. o iğnelerde değil ama ben de kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum şuan morartma yaptı baya vurduğum yerlerden. hatta şişip ağrısı bile oluyor. ama başka yerlerden de araştırdım normalmiş.
Çok sağol, dediklerine dikkat edicem 🙏🏻

Merhaba bende Gonal f 300 Citroen’i

merhaba
Bende gonal f 300 cetrotayt 150 vuruluyordum. İlk gün morardı, sonra iğneyi vurduktan sonra çok yavaş enjekte edersen hiç morarmıyor. Birde ben iğnelere başladığımda gün aşırı gidiyordum.

Aynı iğne evet o canım. Ya allerji yapsın hiç önemli değil de benim çok çok allerjik bir bünyem var mesela onu vurdugumdan beri boğazımda akıntı var şişlik var burnum akıyor ve hapşırma var eğer allerji ilacı ictigimde biraz hafiflemeseydi valla covid sanırdım 😅 korktuğum şey ben sürekli enfeksiyon geçiriyorum her ay ateşlenip yatağa düşüyorum ve bunun sebebini hiç kimse bulamadı eğer yine bunu tetiklerse yumurta toplamada anestezi verecekleri için enfeksiyondan dolayı veremezler veremedikleri için de süreç uzar diye korkuyorum 🥺
Geçmeyen enfeksiyonlara vitamin takviyesi olarak Cranberry öneriliyor inşallah şifa bulursunuz Solgar’ınkini tavsiye ederim ben çok memnunum

E2 hormonu yumurtaların doluluk oranını ve çatlamaya ne kadar yaklaştığını gösteren hormon sanırım.benim her gün kontrol ediliyor ve ona göre ilaç dozum ayarlanıyor canım.belirli bir seviyeye geldiğinde çatlatma iğnesi ve ardından opu :))
Siz nerede tedaviyi görüyorsunuz

Merhaba hanimlar benimde tedavim aralik ayinda basladi son adet tarihim 14 aralik 26 aralik yumurta toplama islemim yapildi ama ben dun yine adet oldum 31 aralikta yani yarin doktora gidecegim 36 yumurtam toplanmis 4 tanesi 5. Gun embroysu donduruldu polikistik overim oldugu icin doktorum bir ay dinlendirip dondurulmus embryo transferi yapacagiz dedi ayni ay icinde 2 kez adet gormus oldum varmi aranizda benim gibi olan endislenmelimiyim acaba

Back
X