Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Yok ben alıştım artk iğne batmasına belki ondandır 😁 ama ilk vurulgumda heralde vücudum tepki verdi etrafı kabardı pütür pütür hemşireye sordum ya ilaç soğuk olduğu için yada iğne metal olduğu için ondan olabilir dedi
Aaa 🥺 bu da aklımda olsun kuzum benim de çok allerjik bir yapım var ve her şeye allerjim var çünkü

Sen bahçecide mi başladın canım ilk deneme mi bide
Evet canım ilk denemem bahçecide başladım ben de çok şükür bir problem yok eşimde sperm azlığı var o da sebepsiz bişe bişey diyorlar erkeklerinkine 😁 mesela bu hafta sperm testi veriyor 5 milyon çıkıyor 3 hafta sonra veriyor 100 bin çıkıyor doktor da bunun tıpta bir terimi var dedi onu söyledi ve tamamen stres beslenme ve uykuya bağlıymis

Evet canım ilk denemem bahçecide başladım ben de çok şükür bir problem yok eşimde sperm azlığı var o da sebepsiz bişe bişey diyorlar erkeklerinkine 😁 mesela bu hafta sperm testi veriyor 5 milyon çıkıyor 3 hafta sonra veriyor 100 bin çıkıyor doktor da bunun tıpta bir terimi var dedi onu söyledi ve tamamen stres beslenme ve uykuya bağlıymis
Aaa takviye gide vitamin dalan kullanıyor musunuz eşine

Aaa takviye gide vitamin dalan kullanıyor musunuz eşine
Eşim 2 ay ovitral kullandı ama bizim aklımızda tüp bebek fikri fln yoktu sonra eşim iğnelerin bittiği eve geldi ya biz niye bekliyoruz hadi tüp bebek yaptıralım dedi sonraki sürecimiz masaallah inanılmaz şanslı geçti bütün ama bütün işlemler 1 günde bitti herşeyi devlette yaptırıp bahçeciye geçtik bahçecide de direk iğneyle başladım işte. Allah'ım inşaallah bundan sonraki sureclerimizi de böyle kolay ve sonu güzel yapsın inşaallah 😍

Eşim 2 ay ovitral kullandı ama bizim aklımızda tüp bebek fikri fln yoktu sonra eşim iğnelerin bittiği eve geldi ya biz niye bekliyoruz hadi tüp bebek yaptıralım dedi sonraki sürecimiz masaallah inanılmaz şanslı geçti bütün ama bütün işlemler 1 günde bitti herşeyi devlette yaptırıp bahçeciye geçtik bahçecide de direk iğneyle başladım işte. Allah'ım inşaallah bundan sonraki sureclerimizi de böyle kolay ve sonu güzel yapsın inşaallah 😍
Hadi inşallah 🤲😍 raporlu yaptırıyorsunuz dimii

Hadi inşallah 🤲😍 raporlu yaptırıyorsunuz dimii
Hahahha ay işte bir de bu olay vardı çok güldüm sen söyleyince hatırladım 😂😂 biz rapor çıksın diye devlete gittik. İşte dedimya her şeyi 1 günde hallettik sonra maddelere baktık geriye sadece SGK'ya gitmek kaldı dedik ki e devlete girelim de bı bakalım prim günümüz tutuyor mu diye.. bı baktık eşimin de benim de günümüz rapor için yeterli değil birbirimize bakıp bı gülme krizine girdik anlatamam 😅😅 yani anlayacagin o ki malesef raporsuz başladık prim günü yetmediği için ama böyle de gayet iyi oldu çünkü en azından devlette bütün testlerimizi kontrollerimizi ücretsiz bı şekilde yaptırıp bahçeciye hazır bı sekilde gittik mesela ücretsiz on görüşmeye gittiğimizde ve diğer gittiğimiz günlerde Selen hoca kağıda bir sürü tahlil yaziyordu bunları yaptırın gelin diye ben önceden yaptirdigim için şak diye çıkarıp veriyordum 🤗 ha birde bizim için fiyat farketmedi raporsuzla arasında 2 bin gibi bir meblağ oynuyor olsun dedik ayrıca ilaçtan 1500 lira kar ettik arası öyle kapanmış oldu tanıdık eczaci bulduk 833 lira olan ilacı 500e aldık birbirini dengeledi yani

İnan seni çok iyi anlıyorum her ay adet olmayım noogğğllooorr diye yalvarirdim bu ay benim de aksi gibi gelemeyeceği tutmuştu ve hayatımda ilk defa adetim 12 gün gecikti 😅😅 tedaviye 12 gün geç başladım ama başladım çok şükür cnm bugün 2. İğnemi vurundum senin tedaviye başlama nedenin ne kuzu
aaay inanmiyorummm😂😂😂😂
bizde esim azosperm oldugu icin sadece bu yol göründü .. senin ne canim?

aaay inanmiyorummm😂😂😂😂
bizde esim azosperm oldugu icin sadece bu yol göründü .. senin ne canim?
Benim de eşimde sperm azlığı var cnm ama ay ay değişiyor doktor bunun bı ismi var dedi söyledi ama hatırlamıyorum her ay yediği şeye yaptığı spora ve uyuduğu uykuya göre spermlerin arasında afat farklılıklar oluyor bu hafta 5ilyonken 2 hafta sonra 100 bine dusebiliyor biz de o yüzden tüp bebege yöneldik sizin tedavi nasıl gidiyor ne aşamadasiniz ?

Benim de eşimde sperm azlığı var cnm ama ay ay değişiyor doktor bunun bı ismi var dedi söyledi ama hatırlamıyorum her ay yediği şeye yaptığı spora ve uyuduğu uykuya göre spermlerin arasında afat farklılıklar oluyor bu hafta 5ilyonken 2 hafta sonra 100 bine dusebiliyor biz de o yüzden tüp bebege yöneldik sizin tedavi nasıl gidiyor ne aşamadasiniz ?
biz daha baslamadik canim.. biz yurt disinda kaliyoruz o yüzden bizim tatil ayarlama isleri biraz skintili..
ama allahin iziniyle bu ayin 25 istanbula gidicez adet gelincede hemen tedaviye baslicaz.. sen basladinmi?

biz daha baslamadik canim.. biz yurt disinda kaliyoruz o yüzden bizim tatil ayarlama isleri biraz skintili..
ama allahin iziniyle bu ayin 25 istanbula gidicez adet gelincede hemen tedaviye baslicaz.. sen basladinmi?
Anladım canım hayırlısı olsun 😍 evet ben başladım daha 4 gün oldu iğnelerle başladım bakalım

Anladım canım hayırlısı olsun 😍 evet ben başladım daha 4 gün oldu iğnelerle başladım bakalım
nasil gidiyor sürec? ilk denemenmi? ilk gitiginde nelere bakiyorlar biraz basedebilirmisin cnm?😍
ben cok heycanliyim yaaa bizi ne bekliyo nasil gececek fln

Kızlar bilen var mı ben iğneleri kullanıyorum 6. Gün.dün kontrolüm vardı eve geldimm yumurta akı gibi hafif beyaz bı akıntı geldi yoğundu nedir bu acaba

nasil gidiyor sürec? ilk denemenmi? ilk gitiginde nelere bakiyorlar biraz basedebilirmisin cnm?😍
ben cok heycanliyim yaaa bizi ne bekliyo nasil gececek fln
Canım evet ilk denemem valla seni güzel bir süreç bekliyor 😅😅 muayene fln oldun mu tüp bebek için ona göre anlatayım

Kızlar bilen var mı ben iğneleri kullanıyorum 6. Gün.dün kontrolüm vardı eve geldimm yumurta akı gibi hafif beyaz bı akıntı geldi yoğundu nedir bu acaba
Bende de cok o tarz akıntı olmustu canim. Normal bi sey galiba. Bugun toplamam oldu

Back
X