- 26 Mayıs 2020
- 150
- 111
- 103
Sag olasin canim 10 tane toplandi bakalimAyy canım olsun inşallahkaç tane toplandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sag olasin canim 10 tane toplandi bakalimAyy canım olsun inşallahkaç tane toplandı
Haberdar edersin bizi mutlaka canım senin amh kaçtıSag olasin canim 10 tane toplandi bakalim
Bizimde azospermi sebebiyle tüp bebek denememiz olacak.. eşimin tedavisi bitti benim adetimi bekliyoruz bu ay sonunda adetimle yumurta olgunlaştırma tedavim başlayacakbiz daha baslamadik canim.. biz yurt disinda kaliyoruz o yüzden bizim tatil ayarlama isleri biraz skintili..
ama allahin iziniyle bu ayin 25 istanbula gidicez adet gelincede hemen tedaviye baslicaz.. sen basladinmi?
Benim 3 civari canim. Heyecanla bekliyorum aramalarını. Acaba pazar günü ariyorlar mi bilen var mi kızlar.Haberdar edersin bizi mutlaka canım senin amh kaçtı
Ararlar haber verirler canım embriyologlar hep çalışıyor merak edersen sen araBenim 3 civari canim. Heyecanla bekliyorum aramalarını. Acaba pazar günü ariyorlar mi bilen var mi kızlar.
İnşallah burdan hepimiz hamileyimmm diye bağırsin inşallahÇok güzel haberler paylaştığımız bir başlık olur umarım![]()
AminnMerhaba arkadaşlar ben de bu ay tüp bebeğe başlayanlardanım. 3 negatif aşılamam ve 7.yıla girdiğim bir evliliğim var. Umarım hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat sahibi oluruz
Reglim hep çok düzenli olduğu ve kilo problemim de olmadığı halde pco varmış bende. Bir de rahmim ters ve baya gerideymiş. 6 yıldır hiç hamile kalamadım. 3 aşılama da negatif olunca tüp bebeğe karar verdik. Bugün 4.günüm iğnede. Bakalım artık hayırlısıAminnsizin tüp bebeğe yönelme sebebiniz ne tedavi ne aşamada ?
Anladım canım geç olsun güç olmasın.. Aa aynı aşamadayiz ben de bugün 4. İğneyi vurdumReglim hep çok düzenli olduğu ve kilo problemim de olmadığı halde pco varmış bende. Bir de rahmim ters ve baya gerideymiş. 6 yıldır hiç hamile kalamadım. 3 aşılama da negatif olunca tüp bebeğe karar verdik. Bugün 4.günüm iğnede. Bakalım artık hayırlısı
Kusura bakma yeni girdim siteye, bana rapor çıkmadığı için direk başvurdum. Kesin bilmiyorum ama geçerlidir muhtemelenMerhaba canım Üsküdar eurofertil de rapor geçiyor mu acaba..
evet canim oldum kan degerlerine bakildi rahim filmi cekildi ve altan muayene oldum hersey gayet iyidi .. rezervelerimde cok sükür cok iyimis..Canım evet ilk denemem valla seni güzel bir süreç bekliyormuayene fln oldun mu tüp bebek için ona göre anlatayım
Oh oh mükemmel kuzum masaallah evet o zaman şimdi önce iğneler 10-12 gün sonra da bir sıkıntı çıkmaz ise yumurta toplama sonra da eğer taze transfer yapılacaksa bir kaç gün sonra ama embriyo dondurulacak ise diğer adetinle embriyo transfer edilecekevet canim oldum kan degerlerine bakildi rahim filmi cekildi ve altan muayene oldum hersey gayet iyidi .. rezervelerimde cok sükür cok iyimis..
hadi hayirlisi canim ..esin tese ameliyati oldumu?Bizimde azospermi sebebiyle tüp bebek denememiz olacak.. eşimin tedavisi bitti benim adetimi bekliyoruz bu ay sonunda adetimle yumurta olgunlaştırma tedavim başlayacak![]()
amin insallah canimOh oh mükemmel kuzum masaallah evet o zaman şimdi önce iğneler 10-12 gün sonra da bir sıkıntı çıkmaz ise yumurta toplama sonra da eğer taze transfer yapılacaksa bir kaç gün sonra ama embriyo dondurulacak ise diğer adetinle embriyo transfer edilecekinşallah her şey yolunda gider de kavuşursun bebişine
![]()
Amiinamin insallah canimallahim sanada tez zamanda bebisine kavustursun insallah
bizim transfer malesef hemen olmicak.. genetik testi yapilcak ilk önce embriyoda birdahaki ay tekrar istanbula gidip transfer olcak insallah
bizdede esim genetik testinden gecti ama hersey normal cikmisdi..AmiinBen de genetik yaptırdım canım ama benimki tamamen şanstı. Eşim sperm düşüklüğü için tedavi olurken doktoru isterseniz sıra bulmak imkansız ama bı genetik testi baktırın dedi bu arada bizim aklımızda tüp bebek fikri bile yoktu genetige gittiğimizde şansımıza biri gelmemiş direk bizi aldılar sonra biz onun sonucunu bekleyene kadar tüp bebeğe karar verdik sonucu çıktı biz tedaviye başladık
İçini ferah tut güzel şeyler düşünelim güzel olsun hani derler ya 40 kere söylersen olur diye o misal.. aklından her gün tekrar içinden geçir ne bileyim dua et biraz daha manevi yönüne yönlen inan o zaman şu gibi akıp geçiyor hakkında hayırlısı olsun balımbizdede esim genetik testinden gecti ama hersey normal cikmisdi..
ama esimde azosperm sey oldugu icin bizde tüp bebek mecbur.. bende genetik testi yapilmicak..
simdi adetim baslayinca igne tedavisine baslayip yumurtalar toplandiktannsonra 5 gün gözlem altinda tutup kalan embriyolarda genetik testi uygulanacak..
esimin „hastaligindan“ dolay mecburmusuz buna