Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Merhaba, yumurta toplama işlemi öncesinde pcr testi istendi mi? Bizden istediler de, evden çıkmadığımız halde test yaptırıp ek masraf yapacağız 😒

biz daha baslamadik canim.. biz yurt disinda kaliyoruz o yüzden bizim tatil ayarlama isleri biraz skintili..
ama allahin iziniyle bu ayin 25 istanbula gidicez adet gelincede hemen tedaviye baslicaz.. sen basladinmi?
Bizimde azospermi sebebiyle tüp bebek denememiz olacak.. eşimin tedavisi bitti benim adetimi bekliyoruz bu ay sonunda adetimle yumurta olgunlaştırma tedavim başlayacak 🙏🏻🙏🏻

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay tüp bebeğe başlayanlardanım. 3 negatif aşılamam ve 7.yıla girdiğim bir evliliğim var. Umarım hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat sahibi oluruz

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay tüp bebeğe başlayanlardanım. 3 negatif aşılamam ve 7.yıla girdiğim bir evliliğim var. Umarım hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat sahibi oluruz
Aminn 🤗 sizin tüp bebeğe yönelme sebebiniz ne tedavi ne aşamada ?

Aminn 🤗 sizin tüp bebeğe yönelme sebebiniz ne tedavi ne aşamada ?
Reglim hep çok düzenli olduğu ve kilo problemim de olmadığı halde pco varmış bende. Bir de rahmim ters ve baya gerideymiş. 6 yıldır hiç hamile kalamadım. 3 aşılama da negatif olunca tüp bebeğe karar verdik. Bugün 4.günüm iğnede. Bakalım artık hayırlısı

Reglim hep çok düzenli olduğu ve kilo problemim de olmadığı halde pco varmış bende. Bir de rahmim ters ve baya gerideymiş. 6 yıldır hiç hamile kalamadım. 3 aşılama da negatif olunca tüp bebeğe karar verdik. Bugün 4.günüm iğnede. Bakalım artık hayırlısı
Anladım canım geç olsun güç olmasın.. Aa aynı aşamadayiz ben de bugün 4. İğneyi vurdum 😍 hangi doktora gidiyorsun hangi şehir ? Rahim dinlendirme yapicak mi doktor yoksa taze transfer mi olacak?

Canım evet ilk denemem valla seni güzel bir süreç bekliyor 😅😅 muayene fln oldun mu tüp bebek için ona göre anlatayım
evet canim oldum kan degerlerine bakildi rahim filmi cekildi ve altan muayene oldum hersey gayet iyidi .. rezervelerimde cok sükür cok iyimis..

evet canim oldum kan degerlerine bakildi rahim filmi cekildi ve altan muayene oldum hersey gayet iyidi .. rezervelerimde cok sükür cok iyimis..
Oh oh mükemmel kuzum masaallah evet o zaman şimdi önce iğneler 10-12 gün sonra da bir sıkıntı çıkmaz ise yumurta toplama sonra da eğer taze transfer yapılacaksa bir kaç gün sonra ama embriyo dondurulacak ise diğer adetinle embriyo transfer edilecek 😍 inşallah her şey yolunda gider de kavuşursun bebişine ❤️

Oh oh mükemmel kuzum masaallah evet o zaman şimdi önce iğneler 10-12 gün sonra da bir sıkıntı çıkmaz ise yumurta toplama sonra da eğer taze transfer yapılacaksa bir kaç gün sonra ama embriyo dondurulacak ise diğer adetinle embriyo transfer edilecek 😍 inşallah her şey yolunda gider de kavuşursun bebişine ❤️
amin insallah canim🥰 allahim sanada tez zamanda bebisine kavustursun insallah❤️
bizim transfer malesef hemen olmicak.. genetik testi yapilcak ilk önce embriyoda birdahaki ay tekrar istanbula gidip transfer olcak insallah

amin insallah canim🥰 allahim sanada tez zamanda bebisine kavustursun insallah❤️
bizim transfer malesef hemen olmicak.. genetik testi yapilcak ilk önce embriyoda birdahaki ay tekrar istanbula gidip transfer olcak insallah
Amiin 😍Ben de genetik yaptırdım canım ama benimki tamamen şanstı. Eşim sperm düşüklüğü için tedavi olurken doktoru isterseniz sıra bulmak imkansız ama bı genetik testi baktırın dedi bu arada bizim aklımızda tüp bebek fikri bile yoktu genetige gittiğimizde şansımıza biri gelmemiş direk bizi aldılar sonra biz onun sonucunu bekleyene kadar tüp bebeğe karar verdik sonucu çıktı biz tedaviye başladık

Amiin 😍Ben de genetik yaptırdım canım ama benimki tamamen şanstı. Eşim sperm düşüklüğü için tedavi olurken doktoru isterseniz sıra bulmak imkansız ama bı genetik testi baktırın dedi bu arada bizim aklımızda tüp bebek fikri bile yoktu genetige gittiğimizde şansımıza biri gelmemiş direk bizi aldılar sonra biz onun sonucunu bekleyene kadar tüp bebeğe karar verdik sonucu çıktı biz tedaviye başladık
bizdede esim genetik testinden gecti ama hersey normal cikmisdi..
ama esimde azosperm sey oldugu icin bizde tüp bebek mecbur.. bende genetik testi yapilmicak..
simdi adetim baslayinca igne tedavisine baslayip yumurtalar toplandiktannsonra 5 gün gözlem altinda tutup kalan embriyolarda genetik testi uygulanacak..
esimin „hastaligindan“ dolay mecburmusuz buna

bizdede esim genetik testinden gecti ama hersey normal cikmisdi..
ama esimde azosperm sey oldugu icin bizde tüp bebek mecbur.. bende genetik testi yapilmicak..
simdi adetim baslayinca igne tedavisine baslayip yumurtalar toplandiktannsonra 5 gün gözlem altinda tutup kalan embriyolarda genetik testi uygulanacak..
esimin „hastaligindan“ dolay mecburmusuz buna
İçini ferah tut güzel şeyler düşünelim güzel olsun hani derler ya 40 kere söylersen olur diye o misal.. aklından her gün tekrar içinden geçir ne bileyim dua et biraz daha manevi yönüne yönlen inan o zaman şu gibi akıp geçiyor hakkında hayırlısı olsun balım ❤️

Back
X