Tesekkür ederim canımKusura bakma yeni girdim siteye, bana rapor çıkmadığı için direk başvurdum. Kesin bilmiyorum ama geçerlidir muhtemelen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim canımKusura bakma yeni girdim siteye, bana rapor çıkmadığı için direk başvurdum. Kesin bilmiyorum ama geçerlidir muhtemelen
Eşim hiç tese olmadı. İlk tesemiz olacak Tansel Kaplancan’da. Hem heyecanlı hem stresliyiz o yüzden. Sperm bulunup bulunmayacağı belli değil. Momart klinikte başlayacak takipler.. kadın doğumcu erbil yağmur. Acıbadem Fulya’da da işlemler yapılacak.hadi hayirlisi canim ..esin tese ameliyati oldumu?
hangi hastanede tüp bebege baslicaksiniz cnm?
allahim insallah güzel sonuclar vermeyi nasip eder canim ya.. cook zor hele hele o ameliyat günü gelene kadar inanki ne hissetigini cok iyi anliyorum.. sebebi biliniyomu esinde?Eşim hiç tese olmadı. İlk tesemiz olacak Tansel Kaplancan’da. Hem heyecanlı hem stresliyiz o yüzden. Sperm bulunup bulunmayacağı belli değil. Momart klinikte başlayacak takipler.. kadın doğumcu erbil yağmur. Acıbadem Fulya’da da işlemler yapılacak.
Genetik temiz, hormon olarak bi tek Fsh değerimiz yüksek. 12 çıktı. Diğer bütün değerler normal.allahim insallah güzel sonuclar vermeyi nasip eder canim ya.. cook zor hele hele o ameliyat günü gelene kadar inanki ne hissetigini cok iyi anliyorum.. sebebi biliniyomu esinde?
bizim mesela hormon degerleri gebetik testi hersey cok cok iyi cikti ama yinede semen analiyzinde 0 sperm bulundu..
tese ameliyat yaptik eylülde memorial sislide cok sükür bulundu... rahman suresini bol bol oku canim ben o duanin coook etkisini gördüm..
Amiin inşallahMerhaba, bende Aralık ayında başladım tüp bebeğe. Bugün 2. Kontrole gittim iğnelere devam dedi doktor ve 6 olgunlaşan yumurta olduğunu söyledi 4 tanede geriden gelen yumurta varmış. Olguınlaşanlar çatlamasın diyede 1 iğne daha verdi bakalım perşembe tekrar kontrol. İsteyen herkese hayırla güzel sonuçlar nasip etsin inşallahhh![]()
Yarın başlıyorum tedaviye Insalh sonu mutlulukla biter 3 yıllık evliyim ilk 6 ay istemedim istemeye başladıktan sonrada olmadı ilk bir sene hiçbirşeyin yok dediler her şey normal 'taki hsg flimini çekene kadar 2 tüpümde tıkalı cıktı o sene içerisinde herseyi denedim ebeydi kürlerdi hiçbiri fayda etmedi yeni toparladık kendimizi nasip tüp bebekmis rabbim benim ve tüm anne olmak isteyenlerin tez zamanda kucaklarimizi doldursuninanki bende hic bukadar sabirsizlikla beklemedim adet gününü
sizde sorun neydi canim sorabilirsem?
Selam sen de kucağına bir an önce alırsın bebisini inşallah. Transfer adet olduktan 18 ile-21 gün sonra yapılıyor o aradaki günlerde doktor ne zaman uygun görürse CanımTransfer olacak arkadaşlar regli sonrası kaçıncı gün de transdee oldunuz?
evet canım aynı gerçektenAmiin inşallahseninle sürecimiz aynı ilerliyor ben de bugün 2. Kontrole gittim sayı sordum ısrarla söylemedi çok iyi çok iyi deyip durdu anlayamadım
aynı şekilde bana da olgunlasanlarin catlamamasi için iğne verdi günde 3 ayrı iğne vuruyorum ve artık canım çok acıyor
sen hangi sehirdesin hangi hastane ?
Ben de Ankara bahçeciye gidiyorum canım benim yarın kontrol var 3. Kontrolde yani benim yarın iğneye başlayalı 8 gün olmuş olacak o zaman belli oluyor mu yeter, devam veya şu gün toplanacak diye ?evet canım aynı gerçektenbende 3 iğne yapıyorum şimdi bugün ve yarın daha olucam perşembe kontrole gidicem tekrar, bakalım o zaman belli olur heralde toplama veya iğneye devam mı diye
ben istanbuldayım, istanbul tüp bebek merkezine gidiyorum canım, sen?
Bana öyle söylediler canım, çarşamba son iğnemi yani 8. iğnemi olmuş olucam perşembe kontrolde toplama veya devammı ona bakıcaz dediler. Toplama olacaksa zaten 2 gün öncesinden söylüyoruz dediler, perşembe uygun bulunursa cumartesi toplama olur mesela dediler.Ben de Ankara bahçeciye gidiyorum canım benim yarın kontrol var 3. Kontrolde yani benim yarın iğneye başlayalı 8 gün olmuş olacak o zaman belli oluyor mu yeter, devam veya şu gün toplanacak diye ?
Yarın belli olur canım benimde yarın kontrol var inşallah güzel güzel sonuçlar alırızAaa o zaman ben de öğrenicem daha çok var sanıyordum iyi oldu öğrendiğim![]()
Yarın belli olur canım benimde yarın kontrol var inşallah güzel güzel sonuçlar alırız![]()
İnşallajh kızlaarrr güzel haberlerinizi bekliyorum, bende perşembe gidicemAaa o zaman ben de öğrenicem daha çok var sanıyordum iyi oldu öğrendiğim![]()
İnsallaahhYarın belli olur canım benimde yarın kontrol var inşallah güzel güzel sonuçlar alırız![]()
Benim de yarınİnşallajh kızlaarrr güzel haberlerinizi bekliyorum, bende perşembe gidicem![]()
Hayırlı güzel haberler inşallaahhBenim de yarıninşallah senin de duyarız kuzu sen de Yaz mutlakaa