- 25 Haziran 2019
- 477
- 219
- 53
- 28
Aynen belkide şimdi 20 mm olan toplanması lazım 10 mm olanı bekleyemezler mantıklıBenimde arkadan gelenler varmış ama büyük ihtimal o olgunlaşanlara yetişmez dedi o yüzden belkide umursamamışlardır canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen belkide şimdi 20 mm olan toplanması lazım 10 mm olanı bekleyemezler mantıklıBenimde arkadan gelenler varmış ama büyük ihtimal o olgunlaşanlara yetişmez dedi o yüzden belkide umursamamışlardır canım![]()
Canım benim önemli olan sonucun güzel olması aslındaa olacağı varsa olacak inşallahTabikiii senin yöntemin en doğru olan zaten anormal olan benim fazla rahat davranıyorumbakalım zaman ne gösterecek
Aynen canımAynen belkide şimdi 20 mm olan toplanması lazım 10 mm olanı bekleyemezler mantıklı
Evet 10 gün önce vermiştim tekrar bugün covid testi verdik sonucu çıkmış negatif çok şükürAynen canımToplamadan önce covid testi istediler mi senden?
Aynen öyle canımCanım benim önemli olan sonucun güzel olması aslındaa olacağı varsa olacak inşallah![]()
Merhaba kızlar dırek yazamadım alıntı yapmak zorunda kaldım öncelikle tedavilerimiz hayirli ugurlu bol bebişli olsun inşallah ben 38 yaşimdayim afyondayım ilk tüp bebek başarısız yeterli yumurta olmadığı için 2.transferim 12 aralikta yapildi bugun 4.günum 12 adet yumurta toplandi 2 tanesi cöp gerisi çok kaliteli dedi dr 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi 6 tanesi donduruldu beklemedeyimEvet 10 gün önce vermiştim tekrar bugün covid testi verdik sonucu çıkmış negatif çok şükür
Yaa hayırlı olsun ne güzel haberMerhaba kızlar dırek yazamadım alıntı yapmak zorunda kaldım öncelikle tedavilerimiz hayirli ugurlu bol bebişli olsun inşallah ben 38 yaşimdayim afyondayım ilk tüp bebek başarısız yeterli yumurta olmadığı için 2.transferim 12 aralikta yapildi bugun 4.günum 12 adet yumurta toplandi 2 tanesi cöp gerisi çok kaliteli dedi dr 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi 6 tanesi donduruldu beklemedeyim
Allah razi olsun aslinda cumartesi gunu test alip yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor erken yapiyormusum ben sonra uzuluyormusum bir arkadasima siparis ettim bakalim saklica yapcamYaa hayırlı olsun ne güzel habersonuca 8 gün mü kaldı yaniii çok heyecanlı inşaallah istedigin gibi olur herşey
![]()
Heheheh ben de dayanamaz yapardım eşin de senin uzulmeni istemiyor muhtemelenAllah razi olsun aslinda cumartesi gunu test alip yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor erken yapiyormusum ben sonra uzuluyormusum bir arkadasima siparis ettim bakalim saklica yapcam![]()
Yok onu saklayamam 2016 eylülde doğal yollarla gebe kalmisim doktorlar asla kalamazsin dedikleri halde tuplerim tikaliydi 2 defa ameliyat olmustum ama Allah ol deyince dr ne demis önemi yoktu işte testi tuvalette yaptım aa bir baktim 2 cizgi nasil çiglik attim ama anlatamam sonra düşük oldu ama olsun yani ben saklayamamHeheheh ben de dayanamaz yapardım eşin de senin uzulmeni istemiyor muhtemelenama bir de çift çizgi görürsen eşinden mutluluğunu nasıl saklyayacaksin onu da planla faka basma sonra
![]()
HahahaYok onu saklayamam 2016 eylülde doğal yollarla gebe kalmisim doktorlar asla kalamazsin dedikleri halde tuplerim tikaliydi 2 defa ameliyat olmustum ama Allah ol deyince dr ne demis önemi yoktu işte testi tuvalette yaptım aa bir baktim 2 cizgi nasil çiglik attim ama anlatamam sonra düşük oldu ama olsun yani ben saklayamam![]()
Ay masallah çok güzel inşallah tutunur bebeğin sana canımMerhaba kızlar dırek yazamadım alıntı yapmak zorunda kaldım öncelikle tedavilerimiz hayirli ugurlu bol bebişli olsun inşallah ben 38 yaşimdayim afyondayım ilk tüp bebek başarısız yeterli yumurta olmadığı için 2.transferim 12 aralikta yapildi bugun 4.günum 12 adet yumurta toplandi 2 tanesi cöp gerisi çok kaliteli dedi dr 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi 6 tanesi donduruldu beklemedeyim
Canımm hayırlısı olsun inşaallah içleri dopdolu olsunSelam kızlar, ben de aralık ayında başlayanlardanım.hayırlısıyla cumartesi opu günü![]()
İnşallah sağlıklı icleri dolu kaliteli embriyolarin olsun ve sana sımsıkı tutunsun amiiinSelam kızlar, ben de aralık ayında başlayanlardanım.hayırlısıyla cumartesi opu günü![]()
Teşekkür ederim canım tabiki yazarım ben de çok heyecanlıyım vallahiCanımm hayırlısı olsun inşaallah içleri dopdolu olsunopudan sonra neler yaşadığını yazar mısın ben de büyük ihtimalle p.tesi olucam da merak ediyorum
Amiiin inşallahhİnşallah sağlıklı icleri dolu kaliteli embriyolarin olsun ve sana sımsıkı tutunsun amiiin
Kaç yumurta saydı doktorun kaç mm hangi sehirdesinTeşekkür ederim canım tabiki yazarım ben de çok heyecanlıyım vallahine çıkacak bakalım kısmetimize
Canım suan gözüken 10 15 yumurta en büyüğü 19mm yarın çatlatmaya karar verilecek bakalımKaç yumurta saydı doktorun kaç mm hangi sehirdesin![]()
Çok uzun zaten bu tarz şeyler konuştuk önemi yok tekrar yazmaktan hiç sıkılmam çünkü biraz olsun heyecanımı atmış oluyorum iyi geliyor