- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
Tc ve doğum tarihi yeterli olabilir bi sitesine gir bak istersen canımE Nabiza düşmemiş benimki cnm ben cuma günü bı barkod alayım da bakayım merak ettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tc ve doğum tarihi yeterli olabilir bi sitesine gir bak istersen canımE Nabiza düşmemiş benimki cnm ben cuma günü bı barkod alayım da bakayım merak ettim![]()
Amiin canım iyi dileklerin için Allah bu emeklerinin karşılığını inşallah bu sefer bebeğinle sana vermiştirAllah razi olsun kizlar allahim hepimizin yüzunü guldürsün insallah bu zor sürecte cok yipraniyoruz ama allah gorüyor sizlerde pozitif olun 38 yasimdayim bu yolda 8 yildir caba gosteriyorum cok cektim yiprandim allah düşmanima vermesin bu mucadeleyi
Amiin yok 8 degil 2.denememiz bu ilki de bu seferki denememiz de antalya gelecek tüp bebek merkezinde oldu dr um mete ışıkoğlu sorun bende tüplerim tikalıAmiin canım iyi dileklerin için Allah bu emeklerinin karşılığını inşallah bu sefer bebeğinle sana vermiştirsizin sorun neydi acaba? 8 kere deneme hep aynı yerde miydi?nerede tedavi gördünüz
bizde insallah haftaya baslicaz tüp bebek tedavisine memorial sislideTabiki birbirimizin yoldaşıyız bebişe giden bu yoldaşişli memorialdeyim ben erkek infertilitesi bizde sebep
Baktim malesef barkod no soruyorTc ve doğum tarihi yeterli olabilir bi sitesine gir bak istersen canım
bizde insallah haftaya baslicaz tüp bebek tedavisine memorial sislidehangi doktordasin memnunmusun?
esinden kayankli yazmissin azospermmi?
bizim azosperm sorunu var gecen ay murat basarda tese ameliyati oldu esim cok sükür sperm bulundu
[/QUOTE
Bende kayseri memorial de başladım tedaviye ikimizide uğurlu gelir insalh
Evet canım veriliyor ama yumurtalarının büyüme hızına ve kaç yumurtanin olgunlastigina göre değişir. 900 verdi ama sana kaç mg vur dedi ?Kızlar birşey sorucam pazartesi tedaviye başladım 2 paket gonal f 900 verildi bunu kullandıktan sonra tekrar iğne veriyorlarmi?
200 vuruyorum canım doktorum yumurtalarıma baktı cok güzel senden cok toplayacağımız kesin dedi insalh dediği gbi olur bidaha kullanmak zorunda kalmam iğneleriEvet canım veriliyor ama yumurtalarının büyüme hızına ve kaç yumurtanin olgunlastigina göre değişir. 900 verdi ama sana kaç mg vur dedi ?
Sizin kullandığınız iğne ne icin ismi benim iğnelerden farklida oyuzden sordumEvet canım veriliyor ama yumurtalarının büyüme hızına ve kaç yumurtanin olgunlastigina göre değişir. 900 verdi ama sana kaç mg vur dedi ?
Canım her zaman 200 ile kalmıyor azalarak gidiyor ve iğneler 10-12 gün arası sürüyor eğer 10 günde biterse evet sana 2 kutu yeter fazla masarafin da olmamış olur200 vuruyorum canım doktorum yumurtalarıma baktı cok güzel senden cok toplayacağımız kesin dedi insalh dediği gbi olur bidaha kullanmak zorunda kalmam iğneleri![]()
Benim de gonal f ama 400 mg diSizin kullandığınız iğne ne icin ismi benim iğnelerden farklida oyuzden sordum
Hayır söylemedi 2 tane ayrı iğne verdi canım çatlama iğnesi diye biliyorum onu pazartesi kontrolüm var ozaman sorarım gittiğim doktoru öven çok ben pek memnun kalamadım sorularımı yanıtlamıyor başından salıyor gibi yada ben öyle anlıyorum ınslh işini iyi yaparda ikinciye gerek kalmazCanım her zaman 200 ile kalmıyor azalarak gidiyor ve iğneler 10-12 gün arası sürüyor eğer 10 günde biterse evet sana 2 kutu yeter fazla masarafin da olmamış olurben 350 mgla başladım 4 kutu kuklandim canımdan can gitti valla
ha bir de doktorun souledi mi bilmiyorum ama iğneler sadece GONAL F le kalmıyor sona doğru yaklaştığında 2 iğne daha veriyor onlarda yumurtaların çatlamasin diye
Benim de gonal f ama 400 mg di
Cetrotide
Merional bu ikisi de sona doğru geldiğinde verdikelri işte ama cetotide çok acıtıyor haberin olsun
[/QUO
Bilmediğim çok şey var bu tedaviler kişiden kişiye değişiyormu yoksa standartmi?
İnşallah içini rahatlatır canım hangi şehirde hangi doktor ?Hayır söylemedi 2 tane ayrı iğne verdi canım çatlama iğnesi diye biliyorum onu pazartesi kontrolüm var ozaman sorarım gittiğim doktoru öven çok ben pek memnun kalamadım sorularımı yanıtlamıyor başından salıyor gibi yada ben öyle anlıyorum ınslh işini iyi yaparda ikinciye gerek kalmaz
Kayseri memorial arzu yurci artik başına geçtik sonuda güzel biter insalhİnşallah içini rahatlatır canım hangi şehirde hangi doktor ?
Sen tedavinin kaçıncı günündesin?İnşallah içini rahatlatır canım hangi şehirde hangi doktor ?
10. GünSen tedavinin kaçıncı günündesin?