- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.912
- 83
İnşallah canım o kadar paralar döküyorsunuz sizi rahatlatmak zorunda yaniKayseri memorial arzu yurci artik başına geçtik sonuda güzel biter insalh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım o kadar paralar döküyorsunuz sizi rahatlatmak zorunda yaniKayseri memorial arzu yurci artik başına geçtik sonuda güzel biter insalh
Sorun bende canim ya iki tüpümde tıkalı 2 kez hsg çektim açılmadı yaşım da geçmeden allah yardımcımız oldu hemen işin başına geçtikTabiki de değişiyor cnm o yüzden bilmiyorsun zaten hepimiz öyleydik işin içine girince istemeden öğreniyorsunmesele sizin tüp bebeğe karar verme sebebiniz ne ? Erkek faktörü için farklı kadın faktörü için farklı tedaviler var. Ama süreç hep aynı sadece uzun mu kısa mi süreceği kişiden kişiye göre değişiyor önce iğneler sonra yumurta toplama sonra transfer
Sonu guzel olur mutlu haberlerle gelirsin bu siteye insalh rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın10. Gün
Geçmiş olsun cnm rahat ol tüp tıkanıklığı hiç problem değil sonuçta tüpe ihtiyacın yok tüp bebek için yani ben öyle biliyorumSorun bende canim ya iki tüpümde tıkalı 2 kez hsg çektim açılmadı yaşım da geçmeden allah yardımcımız oldu hemen işin başına geçtik
Yaa amin hepimizin inşallahSonu guzel olur mutlu haberlerle gelirsin bu siteye insalh rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Aynen devlet hastanesi olsa hadi önemsemiyor normal derim ben parasini vermişim rahat ve guzel hizmet almak icin gelmişim hastanenize parayi alınca is bitiyor heralde yinede ön yargılı olmak istemiyorum ama ister istemez davranışlarda etkiliyor beni olmuycak yapamayacak düşüncelere kapılıyorum sonraİnşallah canım o kadar paralar döküyorsunuz sizi rahatlatmak zorunda yani
Evet ilk denemem seninkide mi ilk deneme?Geçmiş olsun cnm rahat ol tüp tıkanıklığı hiç problem değil sonuçta tüpe ihtiyacın yok tüp bebek için yani ben öyle biliyorumilk denemen mi tüp bebegi
E tabiki hasta haklarını istemek en doğal hakkın ben olsam çoktan tepki gosterirdim sen iyi tutmussun kendini ben orda rahat olmayacaksam o doktor da rahat olamazAynen devlet hastanesi olsa hadi önemsemiyor normal derim ben parasini vermişim rahat ve guzel hizmet almak icin gelmişim hastanenize parayi alınca is bitiyor heralde yinede ön yargılı olmak istemiyorum ama ister istemez davranışlarda etkiliyor beni olmuycak yapamayacak düşüncelere kapılıyorum sonra![]()
Evet cnm ilk. Senin ve eşinin başka bir sıkıntısı yoksa Allah'ın izni ile tedavin uzun sürmez. Yumurtaların da inşallah sağlıklı olur ve bir an önce kavuşursun yavruna insallahEvet ilk denemem seninkide mi ilk deneme?
Ayy insalh canim sende tüm anne olmak isteyenlere rabbim tez zamanda kucaklarina kucaklarimiza tombul tatli bebisler versin ❤Evet cnm ilk. Senin ve eşinin başka bir sıkıntısı yoksa Allah'ın izni ile tedavin uzun sürmez. Yumurtaların da inşallah sağlıklı olur ve bir an önce kavuşursun yavruna insallah
AmiiinnAyy insalh canim sende tüm anne olmak isteyenlere rabbim tez zamanda kucaklarina kucaklarimiza tombul tatli bebisler versin ❤
Merhaba canım yücel bey doktorum ve aşırı memnunumbizde insallah haftaya baslicaz tüp bebek tedavisine memorial sislidehangi doktordasin memnunmusun?
esinden kayankli yazmissin azospermmi?
bizim azosperm sorunu var gecen ay murat basarda tese ameliyati oldu esim cok sükür sperm bulundu
Pardon canım yanlış okumuşumAmiin yok 8 degil 2.denememiz bu ilki de bu seferki denememiz de antalya gelecek tüp bebek merkezinde oldu dr um mete ışıkoğlu sorun bende tüplerim tikalı
Valla ben toplamda 4500 ıu kullandım neredeyse kişiden kişiye değişiyor canımKızlar birşey sorucam pazartesi tedaviye başladım 2 paket gonal f 900 verildi bunu kullandıktan sonra tekrar iğne veriyorlarmi?
Agzınız bal yesin kızlar inşallah hepimizin yüzü gülerPardon canım yanlış okumuşumtüp bebekte tüplerin hiç önemi yok şükür ki tutmuş sayıyorum seni
![]()
Canım benim daha toplanma aşamasına gelmedi bu soruya ancak cumartesi cevap verebilirimKızlar günaydın. tecrübelerinize dayanarak bi kaç şey sormak istiyorum. ilk defa tüp bebek tedavisine başladım. gonal f kullandım 3 gün 400er doz. 29 yaşındayım doktorum 6 yumurta alabiliriz dedi. Ama yumurta rezervim azmış yaşıma göre. Sizlerin yaşları kaç ve kaç yumurta alındı bir de kaç yumurtadan kaç tanesi içi dolu çıktı? Cevaplarsanız sevinirim![]()
teşekkür ederim ben de yeni başladım ama tahminen söyledi doktorum. 4. günümdeyim bugun bakalım yarın tekrar kontrole gideceğim. rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasınCanım benim daha toplanma aşamasına gelmedi bu soruya ancak cumartesi cevap verebilirim![]()
Canım benim de büyük ihtimalle p.tesi olacak ben de toplanınca yazarımKızlar günaydın. tecrübelerinize dayanarak bi kaç şey sormak istiyorum. ilk defa tüp bebek tedavisine başladım. gonal f kullandım 3 gün 400er doz. 29 yaşındayım doktorum 6 yumurta alabiliriz dedi. Ama yumurta rezervim azmış yaşıma göre. Sizlerin yaşları kaç ve kaç yumurta alındı bir de kaç yumurtadan kaç tanesi içi dolu çıktı? Cevaplarsanız sevinirim![]()
tamamdır çok teşekkr ederim. takipte kalacağım :)Canım benim de büyük ihtimalle p.tesi olacak ben de toplanınca yazarım![]()