- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
Sağol cnm bilgilendirdiğin için teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm bilgilendirdiğin için teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider
Canım stres yaptıysan gecikme yapar..doktoruna sor istersen belki söktürücü veirkizlar 3 gündür adet olmayi bekliyorum ve bi türlü gelmiyo yaa ne yapabilirim? bi öneriniu varmi?
yurt disindan geldik istanbula ve 12.01 geri döncez sürec yetmicek diyo cok korkuyorum
Öyle yapmaya çalışıyorum gecsinde bu günler pozitifi görelim inşallahHepimizin ortak kaderi biz kadınlar hislerimize göre yaşamayı seviyoruzDinleme kendini falan dediğime bakma hangimiz dinlemez ki
Ama olumsuzu aklına getirme.kendini her dinlediğinde bebeğin seninle olduğuna inan ve onu hisset
![]()
Ultrasonda 6 görüyolardı aldıkları 2 nedn acaba sayıya takıldgmdan değil onlar saglıklı olsn insallah
Canım her folikül yumurta olmayabiliyor,ilaç dozu da yumurta kalitesinde önemli rol oynuyor.sen nerede yaptırıyordun tedaviyi?dediğin gibi 2 yumurtan var çok şükür.Ultrasonda 6 görüyolardı aldıkları 2 nedn acaba sayıya takıldgmdan değil onlar saglıklı olsn insallahAma nedn öyle merak ediyorum bilgisi olan vr mı acaba
Evet ankara tıp fakultesinde yaptırdm ultrasonda hep 6 görmüşlerdi biri de kistti smdi toplannca boş boş dediler en son cıkarken 2 yumurta ve dediler bakalm hurlısıyla ama e2 degerm 1005 di en sonCanım her folikül yumurta olmayabiliyor,ilaç dozu da yumurta kalitesinde önemli rol oynuyor.sen nerede yaptırıyordun tedaviyi?dediğin gibi 2 yumurtan var çok şükür.![]()
Canım bu tüp bebek olayından ben şunu anladım ki tedaviyi gördüğün merkez çok ama çok önemli.benim bir önceki tedavimde 16 yumurta görüp 5 yumurta toplayıp 3 ü döllendi dediler.Bu tedavimde 15 yumurta görüp 24 tane topladılar.. 1005 e2 değeriyle en az 5 yunurta çıkması gerekir mantıken .benim ilki devlet hastanesi doktoruydu özelde standart prosedür uygulamıştı.Evet ankara tıp fakultesinde yaptırdm ultrasonda hep 6 görmüşlerdi biri de kistti smdi toplannca boş boş dediler en son cıkarken 2 yumurta ve dediler bakalm hurlısıyla ama e2 degerm 1005 di en son![]()
Benimde saydıklarina göre 12 tane flaan cikiyodu 6 tane çıktı toplamada 5 tanesi olgunmuş dediler 4 tane döllenme oldu canım bende şaşırmıştım sonra baktım ki dosyadan 5 tanesi gerçekten 14 16 17 19 20 mm falan olan yumurtlarmisUltrasonda 6 görüyolardı aldıkları 2 nedn acaba sayıya takıldgmdan değil onlar saglıklı olsn insallahAma nedn öyle merak ediyorum bilgisi olan vr mı acaba
Nyse yaa onlar için dua edcem rabbm onlara ömür versn insallahBenimde saydıklarina göre 12 tane flaan cikiyodu 6 tane çıktı toplamada 5 tanesi olgunmuş dediler 4 tane döllenme oldu canım bende şaşırmıştım sonra baktım ki dosyadan 5 tanesi gerçekten 14 16 17 19 20 mm falan olan yumurtlarmis
Aynen öyle canım 1 tane olsun sağlıklı kaliteli olsunNyse yaa onlar için dua edcem rabbm onlara ömür versn insallah
İnşallah canım allahim hepimize evlat sevinci yaşatsın benimde tek embriyom kaldı ve transfer oldum yani sayı hiç önemli değilNyse yaa onlar için dua edcem rabbm onlara ömür versn insallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Benim 23. de Embriyo transferim yapıldı.iyi haber için 2 ocağı bekliyoruz. Doktorunuz kim?Ben de orada tedaviye başladım![]()
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun inşallah. Benim 23. de Embriyo transferim yapıldı.iyi haber için 2 ocağı bekliyoruz. Doktorunuz kim?
Benimde Beril hanım.Teşekkür ederimsizlere de hayırlı uğurlu olsun inşallah . Doktorum Beril Hanım
İnşallah hayırlı güzel haberler paylaşalımBenimde Beril hanım.
Bugün başka bir doktora gittim, bütün tahlilleri istedi ve yaptırdık. Ayrıca 7 yumurta gördü, önceki Dr 5 demişti,Kesinlikle başka doktora git cnm inşallah allah gönlüne göre verir
Sevndm adnza hyrlı olsnBugün başka bir doktora gittim, bütün tahlilleri istedi ve yaptırdık. Ayrıca 7 yumurta gördü, önceki Dr 5 demişti,
Ben anlamıyorum bu hekimleri gerçekten.
Birde çatlatma ignesinin gününü de yanlış vermiş, Allah tan bugün herşey halloldu, şuan için rahat.