Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

İşte düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ama bilmiyorum c.tesi içim içime sogmaz herhalde 🙈
O güzel duyguyu yaşamak. Allah isteyen herkese yaşatsın canım.benim de 1 ay var ama gel gör sanki yarın transfer olacakmışım gibi içim içime sığmıyor 🙈

O güzel duyguyu yaşamak. Allah isteyen herkese yaşatsın canım.benim de 1 ay var ama gel gör sanki yarın transfer olacakmışım gibi içim içime sığmıyor 🙈
Amin tatlımm senin de güzel haberlerini duyacağız inşaallah burdan 😍😍

kizlar banada bugün haber geldi.. 5 tane embriyoyu ptg‘ye yolladik🥰 insallah hayirli haberler alirim bende..
adetimi bekliyorum transfer icin hazirliklara baslancakmis🤲🏻

Oo maşallah canım haydi gözün aydın🌼🌼 heyecanlı günler başlıyor şimdi bu 15 gün nasıl geçer 😬😬😬

Oo maşallah canım haydi gözün aydın🌼🌼 heyecanlı günler başlıyor şimdi bu 15 gün nasıl geçer 😬😬😬
sagol canim🥰 en zoru attlatik derken beklemeside bi ayri zormus😂😅
senin transferin belli oldumu cnm?

bide bisey sorcam opudan sonra seninde kasik agrilarin oldumu sonradan? ben gecen hafta cuma oldum ilk 2 gün bisey yoktu ama pazartesinden beri ara ara kasik agrisi oluyo sanki adetim her an gelcek gibi

sagol canim🥰 en zoru attlatik derken beklemeside bi ayri zormus😂😅
senin transferin belli oldumu cnm?

bide bisey sorcam opudan sonra seninde kasik agrilarin oldumu sonradan? ben gecen hafta cuma oldum ilk 2 gün bisey yoktu ama pazartesinden beri ara ara kasik agrisi oluyo sanki adetim her an gelcek gibi
Yok canım benim ilk opu günü ve ertesi günü çok ağır ağrılarım oldu sonra geçti.. Transfer tarihim ocak ayı adetimden sonra belli olacak sabırsızlıkla bekliyorum 😌

Ankara'daym 2 kere şehir hastanesinde yaptırdım olmadı. Şimdi ya Başkent üniversitesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu yada bahçeci de Selen hanıma gitmeyi düşünüyorum endometriozis var 🙄
Merhaba arkadaşım, Hulusi beyi çok duydum. Aşılama yaptırmak istiyorum bende, izmirdeyim ankarada tanıdıklar var gelip başkent üniversitesinde yaptirmak istiyorum ama hic giden tanidigin var mi? Hastane ozel mi ucreti nedir nasıldır bilgi paylaşır mısın🙏

Dilkenn Dilkenn canımm meraklardayım😊 transfer oldun değil mi bugün ? Nasılsın 🌼
Canımmm selam evet bugün transfer oldum yazacaktım ama öyle bir uyudum ki daha yeni kendime gekdim 🤭 transferden önce embriyolog geldi 4BCA kalitesinde dondurmustuk şimdi çözülünce gelişmeye devam etti ve 5 e çıktı çok güzel dedi çok sevindim 🤲🤲 rahmime düştüğü anı canlı canlı izledim çok güzel bir duyguydu inşallah bebeğim tutunur da daha güzel duygular tatirir rabbim 😍😍

kizlar banada bugün haber geldi.. 5 tane embriyoyu ptg‘ye yolladik🥰 insallah hayirli haberler alirim bende..
adetimi bekliyorum transfer icin hazirliklara baslancakmis🤲🏻
Canım gözün aydınnn hayırlı haberler gelsin inşaallah 😍😍

Canımmm selam evet bugün transfer oldum yazacaktım ama öyle bir uyudum ki daha yeni kendime gekdim 🤭 transferden önce embriyolog geldi 4BCA kalitesinde dondurmustuk şimdi çözülünce gelişmeye devam etti ve 5 e çıktı çok güzel dedi çok sevindim 🤲🤲 rahmime düştüğü anı canlı canlı izledim çok güzel bir duyguydu inşallah bebeğim tutunur da daha güzel duygular tatirir rabbim 😍😍
Tutunacak canım ben inanıyorum 🥰 gözün aydın olsun şimdiden darısı biz bekleyenlerin başına 🌺🐣

Back
X