Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok normal hissedersinKızlar 17 haftalik hamileyim sanirim hareketlerini hissediyorum gibi ama sizcede daha erken degilmi??
Ben daha yeni hissetmeue başladım oda seyrime gibiBende hic hissetmiyorum ama sunu dusunuyorum daha cok kucuk ayaklari parmaklari var gramaji da baya kucuk sonucta vursa bile hissedebilecegim siddette vuramiyordur yani o yuzden bende merakla ve heyecanla bekliyorum ilerleyen haftalari...
Aynen bende öyle ama özellikle bikini bölgesinde hissediyorm niye bu kadar aşağıda olduğu için endişeleniyorum umarım sorun yokturBen daha yeni hissetmeue başladım oda seyrime gibi
Ben doktora sordum tatlım 23 hafta sonra karnımıza doğru ckkıyormuş bende kalp atışını dinliyorum hep kasıklarımda bu haftada ilk önce rahim geliyormjş göbek hizasuna :)Aynen bende öyle ama özellikle bikini bölgesinde hissediyorm niye bu kadar aşağıda olduğu için endişeleniyorum umarım sorun yoktur
Ayyy öyle mi çok iyi bak cok sevindim sağol canım içim rahatladı şimdiBen doktora sordum tatlım 23 hafta sonra karnımıza doğru ckkıyormuş bende kalp atışını dinliyorum hep kasıklarımda bu haftada ilk önce rahim geliyormjş göbek hizasuna :)
Aynen öyle tatlım sizinkinin cinsiyeti ne ?detaylı ultrasona 3lü taramaya girdiniz mi
Ayyy öyle mi çok iyi bak cok sevindim sağol canım içim rahatladı şimdiHihihi minnoşlar demek yavaş yavaş yukarı çıkıyolar
![]()
Canım net değil ama %80 kız gibi dediler bu cumartesi giricem ultrasona ama ayrıntılı için gün bulamadım hastane doluymuş ben tarama istemedim bilerek çünkü şüphem bile olsa aldırmak istemezdim diye hiç yaptırmak istemedim yani siz yaptırdınız mı? Sizin bebişin cinsiyetini öğrenebildiniz mi?Aynen öyle tatlım sizinkinin cinsiyeti ne ?detaylı ultrasona 3lü taramaya girdiniz mi
Bizim kesin belli oldu gecen carsamba g0nü erkek cinsiyeti.bende yaptırmak istemiyorum tarama dedim ama 4D ultrason olacagı için bebişi daha net görücez die kabul ettik album hazırlıyoruz :) bizde annem gelecegini ona göre hazırlarız dedi şükür down riski cıkmadı.2 agustos 4d ultrason varCanım net değil ama %80 kız gibi dediler bu cumartesi giricem ultrasona ama ayrıntılı için gün bulamadım hastane doluymuş ben tarama istemedim bilerek çünkü şüphem bile olsa aldırmak istemezdim diye hiç yaptırmak istemedim yani siz yaptırdınız mı? Sizin bebişin cinsiyetini öğrenebildiniz mi?![]()
Evet onu farkediyorum bende aşet var bende kalp atışı dinleme artık yerini gördüğüm için cok kolay dinliyorum :)bende sırt üstü yatıp nefesimi tuttuğumda seyirmeleri hissediyorum ve görüyorum. artık zaten kasılsın bi sesten etkilensin karnımın bebeğin olduğu yer sertleşiyor. dikkat edin sizde. bi de akşam falan dik durun bebeğin orası yamuk oluyor değişik bi göbüşü oluyor insanın
Cok şanslısın kaç haftalık ?Bende hiss diorum artik hatta derim dalgalanıor vurduğunda![]()