Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İlla Aralık olanlar mı yani benimki 30 kasım bi bakmışız Aralık olmuş :)

burda ben yokum niçunn

Benimde 1 Aralık inşallah o günlerde aynı mutluluğu tadarız :)
Çalışmalar devam sanırım farklı bişey yapıyormusun kür felan
Bence suan kur mantikli degil. Tam yumurtlama haftasi riske atmayalom bence

Merhaba arkadaşlar, ben geçtiğimiz ay yumurtlama takibini kendim yaptım ve sanırım tutturdum ama geçtiğimiz hafta 1 haftalıkken kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım. ağrılı sancılı bi dönemim oldu. adetim düzensizleşti normalde 30 günde bir olurdum iki aydır 4 gün geç oluyorum şu an ovu testi bekliyorum bu ay ona başlıycam. aranızda düşük yapıp kısa sürede hamile kalan var mı sizin nasıl geçiyor uğraşlarınız çabalarınız :)

Öhüm öhümm bu sayfayı takip edenlere kızıp, kendi takip ediyormuş ya en çokta ona güldüm

Ne demek istediğimi okuyan anladı bile

ayyy çok sevindimmm canım yoğun değildir umarım. . kesinlikle evde oturmaktan iyidir bebiş gelene kadar çalış evde oturma.

çatlayan yumurtalar aşkınaaaa Çalışmalar nasıl gidiyor gençler. çalışın bu hafta yumurtlaması olanlar huhuuu takiptemisiniz ben test falan almadım. salacam bu sefer

Sağol canım benim çalışmalar fırsat buldukça devam ediyor valla öyle şartlamıyorum kendimi illa günaşırı olcak diye.. Bazen 2-3 gün ara oluyor falan, hayırlısı inşallah. Evde delirmemek için işe girdim işte deliriyorun hahaha

Canım ben geçen ay test kullandım hamile kalmadım ama geç yumurtladığımı gördüm.. 14. Ya da 15. Günde sanıyordum ama test 18. Günde koyulaştı. Testi kullandığı ay hamile kalan da var herşey kısmet tabii ama deneyebilirsin..

Bekliyoruz bakalim umutsuz bekleyisler . Hiç olmicakmiş gibi . Ben geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…