- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #7.081
Umarim bigun nasip olur sizindemi ilk gebelik olcak yoksa var cocugunuz hic.Strip olanlar innovita en son attığım artımed ikiside aynı gösterdi
Ay bizimde ayuakkbısını ilk tulumunu bile almıştım süpriz yapmak nasip olmadı işte
Yok hiç dikkat etmedim su çay filan içtim iki testte aynı gösterecekmi dedim ama aynıymış
İlk olucakUmarim bigun nasip olur sizindemi ilk gebelik olcak yoksa var cocugunuz hic.
8 aylık evliyiz geçen ay kimyasal oldu testte pozitif çıktı kan Verdim 10 çıktıUmarim bigun nasip olur sizindemi ilk gebelik olcak yoksa var cocugunuz hic.
Umarim bigun nasip olur sizindemi ilk gebelik olcak yoksa var cocugunuz hicStrip olanlar innovita en son attığım artımed ikiside aynı gösterdi
Ay bizimde ayuakkbısını ilk tulumunu bile almıştım süpriz yapmak nasip olmadı işte
Yok hiç dikkat etmedim su çay filan içtim iki testte aynı gösterecekmi dedim ama aynıymış
10dan sonra yulselmedimi8 aylık evliyiz geçen ay kimyasal oldu testte pozitif çıktı kan Verdim 10 çıktı
Yaa bizde esimle lise askiyizAhahaha kadını değil de kocasını seviyorum onu aklıyorum bence de çünkü aşırı saçmaliseden arkadaşım. Hepimiz liseden arkadaşız aslında eşim ben o ama ikisi yakın arkadaşlar, liseden beri birlikteyiz eşimle o yüzden bizim arkadaşlığımız eşim üstünden
Kaçıncı döngü ve nereden ölçüyorsun canımEvanora gel buraya sana birsey sorcam ates olcuyorsun ya sen kuzu sabahlari kac cikiyor ? Sabah uyandiginda yataktan cikmadan bakiyorsun degil mi ?
Ben bu sabah ölçüm 35.3 çıktı. Netten baktim 35 ve alti cok düşük ates hipotermiydi yanilmiyorsam oyle yaziyordu. Allam al basima bir sorun daha. Niye bu kadar düşük cikti acaba yaa.
Hadi bakalim insallah saglikla kavuşuruz da bebislerekiz olursa Aden
Erkek olursa Talha
Yok sonra 7ye düştü adetim 4 gün geçti sonra siyah pıhtılı kanamaUmarim bigun nasip olur sizindemi ilk gebelik olcak yoksa var cocugunuz hic
10dan sonra yulselmedimi
Kuzum ben su an tam reglin son gunlerindeyim. Kol altindan ölçüm yaptim. 9 veya 10 gün oldu uzun sürdü kurtajdan sonra ilk regl garip oldu. Yumurtlama oldugunda testler pik oldugunda vucut ısısı düşüyor dogru anladim degil mi.Kaçıncı döngü ve nereden ölçüyorsun canımben dil altı hep ilerlrim döngü dün 9du 36.3 mesela yumurta ppikken kolaltım 35.8e ıner 36 dan ordan anlarım catlama olunca dusuk hep ama sen. Hangi fazdasınn
Anladin kuzum İnşallah onumzdeki aylarda hepimiz pozitiflenirizYok sonra 7ye düştü adetim 4 gün geçti sonra siyah pıhtılı kanama
Günaydın canım ben de pik görememiştim ama hamileyim. Kaçırmış olabilirsin en koyu olduğu günler ilişkiye girdiysen sıkıntı olmaz. Benim de kaşık batmalarım oldu ve şeffaf su gibi akıntım oldu , beyaz da geldi ama ekstra su gibi ıslaklık geldi belki ona da dikkat edersen anlarsın.. yaa inşallah hamilesindir hepinize dua ediyorumKızlar bugün döngünün 23. Günü oldu hala yumurtlama olmadı yani pik göremedim ya da oldu ben kaçırdım ama regl bitiminden beri gün aşırı ilişki yaşadık kasıklarımda batma var bu yumurtlama yakın demek mi yoksa içerde bisiler mi oluyo gebelik belirtisi için çok çok erken farkındayım ama çok kafam karıştı
Pkos yok yani ultrasonda pkos görüntüsü yok, pkos belirtilerim de yokSelam canım, fsh biraz yüksek ama sanmam riskli bir durum olacagini. Pcos varsa zaten genelde bir yukselme soz konusu oluyor aslinda. Hatta amh degerin yuksek oluyor genelde. Amh bakilmis mi
İnşallah ya çok sağol testi neye göre yaptın canmGünaydın canım ben de pik görememiştim ama hamileyim. Kaçırmış olabilirsin en koyu olduğu günler ilişkiye girdiysen sıkıntı olmaz. Benim de kaşık batmalarım oldu ve şeffaf su gibi akıntım oldu , beyaz da geldi ama ekstra su gibi ıslaklık geldi belki ona da dikkat edersen anlarsın.. yaa inşallah hamilesindir hepinize dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?