Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ayy Allah razı olsun reglin başlangıcınfan mı 15 gün sayayım bir de bugün 5 gğn oldı kullanalı ama adetim söküldü artık bırakayım mı
Evet cnm bırak artık adetinden sayarak 14.yada 15 gün say yani yumurtlama olduktan sonra iciceksin sadece 10 gün sonra bırakacaksın bıraktıktan sonra 5 gün içinde regl bekleyeceksin gelmezse test yapacaksın hadi ins buayda sana vesile olur adet olunca bende başlayacağım

Kızlarrr,ablalarımmm
Ben hala adet olmadımmm, pazartesi gidicem doktora inşallahhh güzel haberler alırım. İnanın patlamak üzereyim. İlk defa adetim gecikti bu kadar.
Canım stres ve kaygı malesef etkiliyor dongulerimizi pazartesi ye kdar olmazsaniz zwten doktor söktürücü verecektir biraz rahatlamaya çalış istersen

Evet ne alaka yani zaten sosyal medyada herkes paylaşıyor seni takip eden görür izler kisiye özel atmak söylemek banada işte böyle bişey yapıldı çok anlamsız ve rahatsız edici geliyor keşke düşümceli olsalar kendilerine yapılınca rahatsız oldukları şeyleri başkalarına yapmaya hiç çekinmiyor insanlar Üzgünümki uzaklaşmak en iyisi bidaha gittiğimde görüşmeyeceğimi eşimede söyleyeceğim …

İnşallah gebesindir canm catlamanin üzerinden 14 gün sayacaksin canm

Ay ben buna o kadar sevindim ki anlatamam gözlerim doldu hadi insallah

Ya dün o kadar içtendi ki söylediklerin ben de öyle hissederek dua ettim, 11 ay oldu hayalet çizgi bile görmedim inşallah güzel haberdir bu inşallah allahım
Yaaa canim benimm birbirimizi de dualarimiza katiyoruz ya bence bunun da epey etkisi var gibi geliyor bana. İnşallah güzel haberle gel canim inşallah test yanıltmasın. Hepimiz pozitiflenelim bebisler gelsin insallah

Yaaa canim benimm birbirimizi de dualarimiza katiyoruz ya bence bunun da epey etkisi var gibi geliyor bana. İnşallah güzel haberle gel canim inşallah test yanıltmasın. Hepimiz pozitiflenelim bebisler gelsin insallah
iki gün sonra tekrarlayacağım allahım sağlıkla artmasını nasip etsin daha çok çok yeni, dualarım isteyen herkesle olacak her zaman

Eklentiler

• IMG_3566.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 62
iki gün sonra tekrarlayacağım allahım sağlıkla artmasını nasip etsin daha çok çok yeni, dualarım isteyen herkesle olacak her zaman
Oyy masallahhh geliyir gelmekte olann saglikla gelsin kuzuuum. Cok yeni daha miniiiik bize de bol dua et canim insallah bende ve isteyen herkeste bir an evvel kavusuruz bebeklerimize

Oyy masallahhh geliyir gelmekte olann saglikla gelsin kuzuuum. Cok yeni daha miniiiik bize de bol dua et canim insallah bende ve isteyen herkeste bir an evvel kavusuruz bebeklerimize
Amin aminnnn hep edeceğim hep, en kısa zamanda güzel haberleri birlikte alacağız inşallah ben inovitolü 9 gündür kullanıyorum testle birlikte almıştım inovitolü testlerde yumurtlama görünce başlamadım hiç ebru hanıma sordum yumurtlama olduysa bile başla hemen dedi öyle başladım. Eşim kullanmamıştı bu ay adet olsaydım ona da başlarız diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…