- 23 Kasım 2024
- 338
- 139
- 18
- 24
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #7.121
Evet cnm bırak artık adetinden sayarak 14.yada 15 gün say yani yumurtlama olduktan sonra iciceksin sadece 10 gün sonra bırakacaksın bıraktıktan sonra 5 gün içinde regl bekleyeceksin gelmezse test yapacaksın hadi ins buayda sana vesile olur adet olunca bende başlayacağımAyy Allah razı olsun reglin başlangıcınfan mı 15 gün sayayım bir de bugün 5 gğn oldı kullanalı ama adetim söküldü artık bırakayım mı
Canım stres ve kaygı malesef etkiliyor dongulerimizi pazartesi ye kdar olmazsaniz zwten doktor söktürücü verecektir biraz rahatlamaya çalış istersenKızlarrr,ablalarımmm
Ben hala adet olmadımmm, pazartesi gidicem doktora inşallahhh güzel haberler alırım. İnanın patlamak üzereyim.İlk defa adetim gecikti bu kadar.
Dediğin gibi öyle yapmaya çalışıyorum, ama aklımdan da ya olduysa bu defa diye düşüncesi çıkmıyorCanım stres ve kaygı malesef etkiliyor dongulerimizi pazartesi ye kdar olmazsaniz zwten doktor söktürücü verecektir biraz rahatlamaya çalış istersen
Kızlarrr, bat a 3 gün var ve testim bu sabah böyle çıktıdün babylovee ve @fufucum la vitamin konuşuyorduk o esnafa S Serendipity93 bana inanılmaz motive edici bir mesaj attı, sabah da test yapmak istedim. Prodictor testim, kan vermeye gidiyorum şimdi Dua edin ne olur
Evet ne alaka yani zaten sosyal medyada herkes paylaşıyor seni takip eden görür izler kisiye özel atmak söylemek banada işte böyle bişey yapıldı çok anlamsız ve rahatsız edici geliyor keşke düşümceli olsalar kendilerine yapılınca rahatsız oldukları şeyleri başkalarına yapmaya hiç çekinmiyor insanlar Üzgünümki uzaklaşmak en iyisi bidaha gittiğimde görüşmeyeceğimi eşimede söyleyeceğim …Ben abarttığınızı düşünmüyorum çünkü bazen kendi durgularımızdan Emin olamıyoruz fazla reaksiyon mu veriyoruz diye ama biz bunu bile düşünüyorsak diğer insanların bunu tamamen düşünmesi lazım. Eşimin bir arkadaşı sürekli eşime bebeğin videosunu, ultrasonunu atıyordu ve çok rahatsızdım. Yakın arkadaşlarıma anlattım geçenlerde e bu Bebek istediğin için değil kızı sevmediğin için dediler. Ve evet eşinden hiç hoşlanmıyorum, samimiyerim yok ama esimin telefonunda kadının ultrasonu var mesela ne kadar yakın arkadaş olursan ol saçmabende ben abartıyorum sanmıştım hassaslaştım bir kaç aydır diye. Kendinizi suçlamayın. Karşı taraftaki insanlarında azıcık insan olup düşünmesi gerekiyor böyle şeyleri uzaklaşmak en iyisi
İnşallah gebesindir canm catlamanin üzerinden 14 gün sayacaksin canmSanırım cnm benimde 2 aydır 2 3 gün erken oluyordu bu sefer ovulasyon la takip ettim yarın 14.gunum bakalım tam günümde olcakmiyim test doğrumu ölçmus mü merak ediyorum bugün çok halsizim bel ağrım ve kasık sancım var basım dönüyor ara ara bugün gün içinde de heran olucak gibiyim ama bakalım
İste benim regl düzensiz hesap yapamıyorum bu yüzden pik görseydim 14 gün sayacaktimRegl günümde yaptım, regli günümden 3 gün önce negatifti
Kızlarrr, bat a 3 gün var ve testim bu sabah böyle çıktıdün babylovee ve @fufucum la vitamin konuşuyorduk o esnafa S Serendipity93 bana inanılmaz motive edici bir mesaj attı, sabah da test yapmak istedim. Prodictor testim, kan vermeye gidiyorum şimdi Dua edin ne olur
Yaaa canim benimmYa dün o kadar içtendi ki söylediklerin ben de öyle hissederek dua ettim, 11 ay oldu hayalet çizgi bile görmedim inşallah güzel haberdir bu inşallah allahım
Hadi inşallah canimAminnn inşallahhh şubatta eşimin doğumun günü ona güzel bir hediye verebilirimm o zamana inşallah
Yaaa canim benimmbirbirimizi de dualarimiza katiyoruz ya bence bunun da epey etkisi var gibi geliyor bana. İnşallah güzel haberle gel canim inşallah test yanıltmasın. Hepimiz pozitiflenelim bebisler gelsin insallah
Oyy masallahhh geliyir gelmekte olanniki gün sonra tekrarlayacağım allahım sağlıkla artmasını nasip etsin daha çok çok yeni, dualarım isteyen herkesle olacak her zaman
Canim bu arada ne kadar zamandir inovitol kullaniyordun eşin de kullanmış mıydıiki gün sonra tekrarlayacağım allahım sağlıkla artmasını nasip etsin daha çok çok yeni, dualarım isteyen herkesle olacak her zaman
Tebrik ederim canimiki gün sonra tekrarlayacağım allahım sağlıkla artmasını nasip etsin daha çok çok yeni, dualarım isteyen herkesle olacak her zaman
Çok çok teşekkür ederim 34,14 çıktı betamHadi gözün aydın inşallah kanda pozitif çıkar
Tahmini kaç gün oldu en son regl olalı? En koyu günü hatırlıyor musun ovulasyonda? Çünkü ben pik görmedim en koyu olduğu gün bile silikti sadece diğer günlerden daha koyuydu.İste benim regl düzensiz hesap yapamıyorum bu yüzden pik görseydim 14 gün sayacaktim
Amin aminnnn hep edeceğim hep, en kısa zamanda güzel haberleri birlikte alacağız inşallahOyy masallahhh geliyir gelmekte olannsaglikla gelsin kuzuuum. Cok yeni daha miniiiik bize de bol dua et canim insallah bende ve isteyen herkeste bir an evvel kavusuruz bebeklerimize
Çok çok sevindim , hayırlısı olsun darısı inşallah burada isteyen herkesin başınaiki gün sonra tekrarlayacağım allahım sağlıkla artmasını nasip etsin daha çok çok yeni, dualarım isteyen herkesle olacak her zaman
Çok teşekkür ederim rabbim devamını nasip etsin, isteyen herkese hepimize inşallahhhTebrik ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?