- 23 Aralık 2024
- 85
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #11.101
mrb bende evde test yaptım baya belırgın cıktı ve gttım kan verdım 7.40 cıktı varmıdır ama kanamam var buugun doktor hıc bsy demeden yolladı yardımcı olurmusunuxÇok silik çıkmış beta daha 20lerde olabilir yarın ya da sonraki gün yine tekrarla istersen ya da direkt kan ver regl geçtiyse
Kanaman varsa büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorsunm
mrb bende evde test yaptım baya belırgın cıktı ve gttım kan verdım 7.40 cıktı varmıdır ama kanamam var buugun doktor hıc bsy demeden yolladı yardımcı olurmusunux
ben gecırdım ineylen dustu suan tekrar gebeyım doktor kendı doktoruma yazdm suan muhtemelen kucuk dedı eger adet kanamasına donusmezse salı gunu kan ver degerlendırcem dedıKanaman varsa büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorsun
Adet kanaması gibi değilse sorun yoktur belki yerleşme kanamasıdirben gecırdım ineylen dustu suan tekrar gebeyım doktor kendı doktoruma yazdm suan muhtemelen kucuk dedı eger adet kanamasına donusmezse salı gunu kan ver degerlendırcem dedı
Bence bir doktora gitmelisin belki ilaç verir bebeğin rahme tutunması için duphaston veriyorlar gerek görürseMerhaba! benm adetım gecıktı kan verdım 7.40 cıktı varmıdır lutfen yardımcıı olun ve kanamam var
bugun pazar oldugu ıcın devlet hastanesı gttım gebelik var dedı kan ver sonuc 7.40 cıktı yarın kendi doktoruma gıdecem bakalım ınsallh hayırlısıysa yukselır ve duzgun gebelik olurBence bir doktora gitmelisin belki ilaç verir bebeğin rahme tutunması için duphaston veriyorlar gerek görürseyeni olduğu için değer inşaAllah artar
acık kırmızı renkte oluyor napacagımı bilemıyorumAdet kanaması gibi değilse sorun yoktur belki yerleşme kanamasıdir
Yarın kan verin değeriniz yüksekse kimyasal gebelik değildiracık kırmızı renkte oluyor napacagımı bilemıyorum
yarın kac cıkmadı lazım bılgınız varmıYarın kan verin değeriniz yüksekse kimyasal gebelik değildir
ben kımyasal gebelık gecırdım boyle deıldı kanama kahve rengı ve farklıydı bu oyle deıl 7.40 normalmıdırYarın kan verin değeriniz yüksekse kimyasal gebelik değildir
Merhaba kanamanız ne durumda? Leke mi yoksa regl ye mi döndü?m
mrb bende evde test yaptım baya belırgın cıktı ve gttım kan verdım 7.40 cıktı varmıdır ama kanamam var buugun doktor hıc bsy demeden yolladı yardımcı olurmusunux
5 üzeri gebelik başlıyor demek ama çok kücük oldugu için bekleniyor ama kırmızı gibi hafif kanama oluyorsa ve pıhtı yoksa yerleşme kanamasıdır. Ve beta hcg için 2 günde bir hep aynı hastanede aynı saatlerde kan vermelisin. Her hastanenin laboratuvar değerlendirmeleri farklı.ben kımyasal gebelık gecırdım boyle deıldı kanama kahve rengı ve farklıydı bu oyle deıl 7.40 normalmıdır
İki günde iki kat artması lazım bir gün arayla kaç artması gerektiğini bilmiyorumyarın kac cıkmadı lazım bılgınız varmı
İnşaAllah hayırlısı ile yükselirbugun pazar oldugu ıcın devlet hastanesı gttım gebelik var dedı kan ver sonuc 7.40 cıktı yarın kendi doktoruma gıdecem bakalım ınsallh hayırlısıysa yukselır ve duzgun gebelik olur
Bence gayet iyi artmışİlk adet günüm de 23.21 di değerim iki günde 153.87 olmuş sizce iyi mi
regl kanaması gbı lekelenme deılMerhaba kanamanız ne durumda? Leke mi yoksa regl ye mi döndü?
bugun gttım bebek var ama daha kan parcadı ve yerlesme kanaması dedıler ama bol dınlrnmrn lazım kan parcası dusmese 10 gun sonra kan verıcem ona gore bakılacak5 üzeri gebelik başlıyor demek ama çok kücük oldugu için bekleniyor ama kırmızı gibi hafif kanama oluyorsa ve pıhtı yoksa yerleşme kanamasıdır. Ve beta hcg için 2 günde bir hep aynı hastanede aynı saatlerde kan vermelisin. Her hastanenin laboratuvar değerlendirmeleri farklı.
cok tesekkur ederım kanınız kac cıkmıstı benm 2 yasında kızım öldu ondan sonra cok ıstıyoruz cocuklarımda baya yıprandı ve ben dıs gebelık gecırdım ıne yapıldı ıste suresı bıtınce denedım testtede cıktı bakalım rabbım yardımcımız olsunİnşaAllah hayırlısı ile yükselirBenim teste bile çıkmadı düşün kan da öğrendim adet geçikince
Gayet iyi, hayırlı olsunİlk adet günüm de 23.21 di değerim iki günde 153.87 olmuş sizce iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?