- 25 Eylül 2024
- 1.629
- 867
- 38
- 29
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #11.121
Hadi bakalım hayırlısı olsun Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah gebeliğinibugun gttım bebek var ama daha kan parcadı ve yerlesme kanaması dedıler ama bol dınlrnmrn lazım kan parcası dusmese 10 gun sonra kan verıcem ona gore bakılacak
tesekkur ederım rabbım herkese nasıp etsın sızde gebemısınızHadi bakalım hayırlısı olsun Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah gebeliğini
Canım bende dış gebelik geçirdim ilk başta 3 aşılama da tuttu adet günüm gelince kan verdim yeni olduğu için 23.21 iki sonra da 153 .87 çıktı doktora sordum yeni olduğu için teste çıkmaması normal dedi yani test için adetin 4 günü ya da 3 günü geçmesi gerek diyor rabbim yardımcınız olsuncok tesekkur ederım kanınız kac cıkmıstı benm 2 yasında kızım öldu ondan sonra cok ıstıyoruz cocuklarımda baya yıprandı ve ben dıs gebelık gecırdım ıne yapıldı ıste suresı bıtınce denedım testtede cıktı bakalım rabbım yardımcımız olsun
Valla ben grip geçirdim ağır baya anlayamadım ikisi bir olunca ama 3.aşılama sürecinden tecrübeme dayanırsam göğüs hassasiyeti ağzım da değişik bir tat en belirgini koku hassasiyeti çok oldu herkes koktu burnuma bir de aşılama olan sağ kasığım çok ağrıdı Benim hissettiğim hadi inşaAllah hayırlı haberGayet iyi, hayırlı olsunbelirtilerin neler canım, yarın adet günüm merak ediyorum kıyaslayacagim kendimle
Çarşamba tekrardan vereceğim 2 günde bir 300 olması gerek dedi doktorBence gayet iyi artmış
Aynn Çarşamba günü 300 olması lazımÇarşamba tekrardan vereceğim 2 günde bir 300 olması gerek dedi doktor
sız kac ay korundunuzCanım bende dış gebelik geçirdim ilk başta 3 aşılama da tuttu adet günüm gelince kan verdim yeni olduğu için 23.21 iki sonra da 153 .87 çıktı doktora sordum yeni olduğu için teste çıkmaması normal dedi yani test için adetin 4 günü ya da 3 günü geçmesi gerek diyor rabbim yardımcınız olsun
Benim Haziran 2024 de dış gebelik oldu rahat 4 ay korunma doktoruma sordum yeterli dedi tekrar aşılama kararı aldıksız kac ay korundunuz
Ben su an denemeye başladım canım bir sağlıksız gebeliğim oldu 9.haftada düşük yaşadım kürtaj sonrası 2 ay geçince deneyebilirsin dedi doktor bakalım bizde yeni başladık denemeyetesekkur ederım rabbım herkese nasıp etsın sızde gebemısınız
aşılama ne oluyorBenim Haziran 2024 de dış gebelik oldu rahat 4 ay korunma doktoruma sordum yeterli dedi tekrar aşılama kararı aldık
rabbım gonlunuze gore versın ınsallah hayırlısıyla hepımız guzel haberler alırızBen su an denemeye başladım canım bir sağlıksız gebeliğim oldu 9.haftada düşük yaşadım kürtaj sonrası 2 ay geçince deneyebilirsin dedi doktor bakalım bizde yeni başladık denemeye
Ek olarak beyaz şeffaf arası akıntım var .Kahverengi lekelenme olarak akıntım yok :-)Kızlar bir şey soracağım adetime 4 gün kala kan testi yaptım sonuç negatif çıktı .Bugünde adetim 2 gün gecikti hiç bir belirtim yok yani akıntı falan olarak .Sadece karnımın altında adet olacak gibi ufak ufak sancı var leke falan yok hiç .Birde normalde benim adet öncesi göğüslerim çok çok hasas olur bu ay göğüs hasasiyetim de yok sadece bugün sol göğsümün yan tarafında ağrı hissetim .Bu şekilde olup gebelik öğrenen var mı acaba?
Amin canım Allah herkese hayırlı annelik hayırlı evlatlar nasip etsinrabbım gonlunuze gore versın ınsallah hayırlısıyla hepımız guzel haberler alırız
kan kac cıktı sızınKızlar bir şey soracağım adetime 4 gün kala kan testi yaptım sonuç negatif çıktı .Bugünde adetim 2 gün gecikti hiç bir belirtim yok yani akıntı falan olarak .Sadece karnımın altında adet olacak gibi ufak ufak sancı var leke falan yok hiç .Birde normalde benim adet öncesi göğüslerim çok çok hasas olur bu ay göğüs hasasiyetim de yok sadece bugün sol göğsümün yan tarafında ağrı hissetim .Bu şekilde olup gebelik öğrenen var mı acaba?
0 100kan kac cıktı sızın
kızlar bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?