Aralık~ocak ayı tüp bebek yaptıracak olanlarr buraya

Merak etme korkulacak birsey yok kademeli zaten ilaç kullaniyorsun hemşireler seni yönlendiriyor suan göbeğinden vurulacagin bir kaç iğne vereceklerdir yumurta gelişimi için hayirli olsun tedavn indallah
evet iğne verdiler omega 3 devit 3 bide diofol iğne yi siz kendi kendinize mi vurdunuz

8 günlük iğne var cumartesi günü muayene var 8 gün kullandıktan sonra ne oluyor hemen catlatma iğnesi ve o gün toplanıyor mu yumurtalar

8 günlük iğne var cumartesi günü muayene var 8 gün kullandıktan sonra ne oluyor hemen catlatma iğnesi ve o gün toplanıyor mu yumurtalar
kendin yapabilirsin aslında canım bende gonal f kullanmıştım. Mesela ben pazar akşamı 10 da çatlatma ignesini yapmıştım salı sabah 9 da yumurtalar toplanmıştı 36 saat sonra yani yumurtalar catlayacagi zaman toplanıyor

Öylemi inş tutunur bebegin nasıl hissediyorsun kendini kan tahlili verecekmisin daha 4 gün olmuş çıkmaz heralde
Yok ben günümü beklicem 12.günde vericem kan. Heyecanlı hissediyorum çok garip duygularmış içinde bir canlı olduğunu bilmek belim ağrıyor bazende kasık ağrısı oluyor

Bayanlar yerleşme sırasında ufak pembe yada kahverengi akıntı oluyormuş ya tutunma kanaması. O oldu mu gebelik yaşayan hanımlar? Olmasa da oluyormuş ama genelde yaşanıyor mu benim aklıma o takıldı?

Ben de ocak ayinin 2 si gibi regli olucam ve transfer hazirliklarina baslanacak...bu ikinci denemem olacak...ilki 23 ekimde olmustu negatif sonuclandi...insallah bu kez olur nasip tabiki hersey...

Ben de ocak ayinin 2 si gibi regli olucam ve transfer hazirliklarina baslanacak...bu ikinci denemem olacak...ilki 23 ekimde olmustu negatif sonuclandi...insallah bu kez olur nasip tabiki hersey...
şimdiden hayırlısı olsun canım bende yarın 2. Tedaviye başlıyorum kısmetse.ilk tedavi Eylül ayında embriyo gelişmediği için yarım kaldı. Bu sefer de öyle olmasından korkuyorum bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah herseh yolunda gider

Bayanlar yerleşme sırasında ufak pembe yada kahverengi akıntı oluyormuş ya tutunma kanaması. O oldu mu gebelik yaşayan hanımlar? Olmasa da oluyormuş ama genelde yaşanıyor mu benim aklıma o takıldı?
Bende olmamıştı ama tüp bebek merkezine kan vermeye gittiğimde onlarda lekeleme oldu mu diye sormuştu? Sonuç pozitif çıkmıştı sık idrar ve ince sızı şeklinde saniyelik kasıkta batma dışında hiçbir şey yaşamamıştım

Arkadaşlar size bile soracağım cetrotide kullanırken yumurta çatlar mı ya benim kasıklarım ağrıyordu akıntı çok fazlaydı birden geçti 2 gündür bişe yok çok kafama takıldı

Arkadaşlar size bile soracağım cetrotide kullanırken yumurta çatlar mı ya benim kasıklarım ağrıyordu akıntı çok fazlaydı birden geçti 2 gündür bişe yok çok kafama takıldı
Çatlamaz merak etme çatlamasın diye yapılıyor zaten. Bu aşamada bu kadar strese gerek yok rahat ol gerileceğin zamanlara daha var ;)

Back
X