Aralık~ocak ayı tüp bebek yaptıracak olanlarr buraya

Benim test günüm 4 gün sonra ama meraktan çatlıyorum. Bugün rüyamda 3 kere idrar testi yaptığımı gördüm üçü de pozitifti. Sabah kalkınca yapim dedim ama daha 8.gün olduğu için çıkmaz boşuna canımı sıkmış olurum dedim. İdrar testi ne zaman yaparsam çıkar kandan önce belli olur mu yarın filan yapsam??

Benim test günüm 4 gün sonra ama meraktan çatlıyorum. Bugün rüyamda 3 kere idrar testi yaptığımı gördüm üçü de pozitifti. Sabah kalkınca yapim dedim ama daha 8.gün olduğu için çıkmaz boşuna canımı sıkmış olurum dedim. İdrar testi ne zaman yaparsam çıkar kandan önce belli olur mu yarın filan yapsam??
Canım inşallah pozitifi görürsün ben de bugün transfer oldum ama önceki transferimde 6. Günü akşam idrarında pozitifti ,7. Gün sabah idrarında da pozitifti, 8 . Gün kanda 55 çıkmıştı

Canım inşallah pozitifi görürsün ben de bugün transfer oldum ama önceki transferimde 6. Günü akşam idrarında pozitifti ,7. Gün sabah idrarında da pozitifti, 8 . Gün kanda 55 çıkmıştı
İnşallah . Noldu önceki transferiniz tutmadı mı? Şimdiki de hayırlı olur umarım

Amin inşallah nasipten öte yol yok. 9. günde idrar testi yaptım ve en ufak bir silik çizgi herhangi bir şey bomboştu hiçbirşey yoktu :KK43:

Meraba bayanlar 3 yıllık evliyim eşime yapılan testte sperm az olduğu için bebegimizin olmadığını öğrendik doktorumuz tüp bebek dedi bizde bu ay tedaviye başlayacağız ilk tüp bebek denemem inş ilk denemede bebeğimiz olur allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
amin canım benimde ilk tüp bebekde kızım oldu şimdi ikinciyi düşünüyorum isteyen herkese nasip olsun inşaallah

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi

Bayanlar yerleşme sırasında ufak pembe yada kahverengi akıntı oluyormuş ya tutunma kanaması. O oldu mu gebelik yaşayan hanımlar? Olmasa da oluyormuş ama genelde yaşanıyor mu benim aklıma o takıldı?
Bende olmadi. Henuz 5 haftalik, artik olmaz heralde. Tum tup bebek surecinde bende hic lekelenme olmadi. Olabilir korkmayin dediler hep ama bende tam aksi crinone disinda akinti bile olmadi.

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Back
X