Merhaba kızlar benimde 3. Denemem geçen hafta Perşembe 4.hücreli ve 2 hücreli 2 tane 3. Gün emriyosu transfer edildi. Orta seviyeli dediler yarın sonucumu alacağım ve yine olumsuz olacak diye o kadar korkuyorum ki akşam hiç yatamadım desem yeri
Benimde ilk denemem kızlar adana başkent e gidiyorum aşılama için başladık fazla yumurtam olmus o yüzden tüp bebeğe geçiş yaptık belkide bu Hayırlı hakkımızda bilemiyorum dün gece catlatma ignesi vuruldum p.tesi toplanacak yumurtalarim ☺ ☺ ☺
Bende Bülent haydadedeoğluna gidicem.1 yıl önce görüşmüştük bekleyingerek yok tüp bebeğe sizin çocuğunuz olur demişti tabi olmadı.benim bir tüpüm yok şansım doğal yoldan az yani.gerçi veren Allah her şekilde veriri. Belki de bu yolla evlat sahibi olmam gerek diye teselli ediyorum kendimi.peygamber efendimizin hadisi var herşeyi Allahtan beklemeyin tedavinizi olun diyor.bilmem hayırlısı.bi de iş yerinde 2 sene içinde 8 kişi hamile kaldı.8. Bu ay ilk seferde gebe....Hamile görmekten midem bulandı:))hamile olduklarını duyunca ayyy çok sevindim diyorum eve gelincede inşallah iyice şişer o kiloları veremezsiniz diyorum...darısı bize artık....
Bende Bülent haydadedeoğluna gidicem.1 yıl önce görüşmüştük bekleyingerek yok tüp bebeğe sizin çocuğunuz olur demişti tabi olmadı.benim bir tüpüm yok şansım doğal yoldan az yani.gerçi veren Allah her şekilde veriri. Belki de bu yolla evlat sahibi olmam gerek diye teselli ediyorum kendimi.peygamber efendimizin hadisi var herşeyi Allahtan beklemeyin tedavinizi olun diyor.bilmem hayırlısı.bi de iş yerinde 2 sene içinde 8 kişi hamile kaldı.8. Bu ay ilk seferde gebe....Hamile görmekten midem bulandı:))hamile olduklarını duyunca ayyy çok sevindim diyorum eve gelincede inşallah iyice şişer o kiloları veremezsiniz diyorum...darısı bize artık....
5.gun embriyosu transfer edilen arkadaslar sonuclariniz nedir? kacinci gun test yaptirdiniz? Ben 19 Subatta iyi kalite 5.gun emb. transferi yapildi beklemedeyim sizleri merak ettim
Benim de yarın yumurta toplama işlemi var 3 ay önce gitmiştim yumurta toplama yapıldı embriyo gelişmesi olması transfer yapılmamıştı inşallah bu sefer olur rabbim isteyen herkeze versin