Aralik ocak subat tupbebek yaptiracaklar

Tup bebege basladik

• Ankete Katılan
    3

Hiç üzere kendini hayırlısıni ve iyisini düşün sen stres yaptıkça onlar daha çok etkilenir.inş. yarın olumlu haberlerini aliriz

Canım başkentte Dr kim acaba ...hayırlısı olsun hakkında

Bende Bülent haydadedeoğluna gidicem.1 yıl önce görüşmüştük bekleyingerek yok tüp bebeğe sizin çocuğunuz olur demişti tabi olmadı.benim bir tüpüm yok şansım doğal yoldan az yani.gerçi veren Allah her şekilde veriri. Belki de bu yolla evlat sahibi olmam gerek diye teselli ediyorum kendimi.peygamber efendimizin hadisi var herşeyi Allahtan beklemeyin tedavinizi olun diyor.bilmem hayırlısı.bi de iş yerinde 2 sene içinde 8 kişi hamile kaldı.8. Bu ay ilk seferde gebe....Hamile görmekten midem bulandı:))hamile olduklarını duyunca ayyy çok sevindim diyorum eve gelincede inşallah iyice şişer o kiloları veremezsiniz diyorum...darısı bize artık....

Ben bugün yumurtalarımi verdim toplam da 10 yumurtam toplanmış artık bekleme zamanı hayırlısı hakkımızda

5.gun embriyosu transfer edilen arkadaslar sonuclariniz nedir? kacinci gun test yaptirdiniz? Ben 19 Subatta iyi kalite 5.gun emb. transferi yapildi beklemedeyim sizleri merak ettim

Merhaba bu tüp bebegi iki tüp kapalı olunca mı yapıyorlar yoksa tek tüp tıkalı olunca da yapîyorlar mı?

Benim de yarın yumurta toplama işlemi var 3 ay önce gitmiştim yumurta toplama yapıldı embriyo gelişmesi olması transfer yapılmamıştı inşallah bu sefer olur rabbim isteyen herkeze versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…