Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok guzrl gecti canim bosuna kendi kendimi yemisim. hic o konu acilmadi. bisuru yemekler getirmis kayinvalidem yasadik yani. sana yorum yaptim bu sabah ama gormedin heralde. insallah bebisin seninledir bitanem senin icin dua ettim.
nann nıye kısme bana yorum yazmamış bak bozuluyom ama:dilcikar:
eee devır degışıyo kızım......
hoşbulduk azıze ablam nasılsın kardeşın gitmiş allah kavuştursunnnnŞeniz
inşallah cnm inşallahhh:Saruboceq:
bende isterim dicektım ama hamıleysem yaza karnım burnumda olur giysem de olmazkaydirigubbakcemile3
cicek hoşgeldin tatlımmm...
hoşbulduk ablaaam
nohutcum bundan böle hepiniz dualarımdasısnız.ama senin en çok bize etmen lazımm.hamilesiin ya inşallaaah
kizlar hepinizin fotograflarini gordum ve dicek bisey bulamiyorum. herbiriniz seciliptemi buldunuz bu topigi? bi nazar boncugu koyalim topigimizin biryerine. siz cocuk mocuk birakin gidin bir guzellik yarismasina katilin valla:))
canmm sen nasıl oldun dün belin ağrıyodu?
kizlar hepinizin fotograflarini gordum ve dicek bisey bulamiyorum. herbiriniz seciliptemi buldunuz bu topigi? bi nazar boncugu koyalim topigimizin biryerine. siz cocuk mocuk birakin gidin bir guzellik yarismasina katilin valla:))
ohh negüzell...afiyet olsun tatlımm.Ben annemlerdeyİm ablam dolayısıyla patlıcan yemeĞİ var nohut pİlav Çorba
Ben annemlerdeyİm ablam dolayısıyla patlıcan yemeĞİ var nohut pİlav Çorba
takılıyom şeker ya size naz yapmak hoşuma gidiyosırnaşık şeysırnaşık şeyyawru biz saana yorumlarımızı toikte yapmıştık ya unuttun muuuu.ama oraya da baparısss
yaa öle deme hepsını okudum saka yatım sadece cicim yaasen okuma geçmişi sonra bozuluyom de bende yorum yapmıştım sallamadın hıh :dilcikar:
oldu o zamanzemuszemuszemuszemusO ELBİSE AYARLI KUŞUM ÜSTÜNE GÖRE AYARLARSIN KUŞUM zemuszemus
ayyy canım ablam benım...koydum albume sonra sadece arkadaşların görecegını ögrenınce kına resmımıde koycam bulursam dügün resmimideaaaa kıskancım benimm...senin albümde resim varmı ki?sen buraya ekleyip silmiştin canmm...
inşalah inşallah cnmnohutcum bundan böle hepiniz dualarımdasısnız.ama senin en çok bize etmen lazımm.hamilesiin ya inşallaaah
yazaım tabıı kociş bugun balık getırıcek unutmazsa tabııbilmiyorumkismilehuuu kızlar bugünkü menüleri yazalımmı?