kızlar sizin ve eşlerinizin burcu neee?
ben koç eşim balık burcu....
arada utumude yapiyorum tatlim. bilmiyorum ya bizim evimiz cok dagiliyo dun kose bucak temizlik yaptim, bugun bir goseniz yani hic birsey yapilmamis gibi. bende utuyu yapayim en azindan dedim. sizinde oylemi oluyo kizlar yoksa bizdemi bi problem var ya ???
ben haftada bır dip köşe temizlık yapıyorum sonra bildigin günluk toplama toz alma falan ama çok toz oluyo gerçekten sinir oluyorummarada utumude yapiyorum tatlim. bilmiyorum ya bizim evimiz cok dagiliyo dun kose bucak temizlik yaptim, bugun bir goseniz yani hic birsey yapilmamis gibi. bende utuyu yapayim en azindan dedim. sizinde oylemi oluyo kizlar yoksa bizdemi bi problem var ya ???
kızlar sizin ve eşlerinizin burcu neee?
ben koç eşim balık burcu....
ben : yay
eşim: balık
çok romantikdir kendisii
ben : yay
eşim: balık
çok romantikdir kendisii
SENDE AZALT CANIM YA ÇOK ZARARLIklava:kötükedihüso
ben haftada bır dip köşe temizlık yapıyorum sonra bildigin günluk toplama toz alma falan ama çok toz oluyo gerçekten sinir oluyorumm
ben ASLAN eşim BALIK
eşlerımız aynı burç azıze abla ama benım kocış hiç duygusal degıl ya CADIARZU
Bende yay koÇİŞ akrep mafedİyo benİ koÇİŞİm hep uÇlarda benİmkİsİ
hamile olunca canım istemiio çok şükür tatlım.ama kürtajı olunca hemen başlıom dertten kederdenn
benım kociş yukselenın özellıklerını taşıyo olabulur o zaman yukselenı ne bılmıyom valla ....çık çık insan yükselenının ne oldugunu bilmedigi insanla evlenır mı ya bak kızdım şimdik kendimebilmiyorumkismileaaa balıklar duygusal,romantik çooooooookk tatlış olurlar valla....benim ki öyle.
bende koç um biraz sinir var bende....sempatiksalakcinni
amanın akrepppp eyvahedigeldismile
DİMİ KUŞUM AYNI BENDE NE OLCAKSA 20 OCAKTA BIRAKTIM İÇMEDİM HALA ADET OLMADIM AMA UMUDUM KESİLDİ BUGÜN İÇTİM SIKINTIDAN :1no2:
evet tatlım yetıyo zaten onun iyi niytlılıgı bana...oy yesın karısı onuuu:teselli:herkes balık koca bulmuşşş
nohutcum iyiliği yeter olsun canımormantik olsuuun
bunlarda ben cörmeyenler için ekliyorum sizde düğün fotolarınızı ekleyin nan bi tek pisonun düğün fotolarını gördüm
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?