Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende çocuk olmasına rağmen evim dağalmaz...herşey yerli yerindedir valla oğluşumda çok uslu oynadığı zaman odasında oynar sonrada kendi toplar oyuncaklarını.

ben haftada bır dip köşe temizlık yapıyorum sonra bildigin günluk toplama toz alma falan ama çok toz oluyo gerçekten sinir oluyorumm
kızlar sizin ve eşlerinizin burcu neee?
ben koç eşim balık burcu....

ben ASLAN eşim BALIK
eşlerımız aynı burç azıze abla ama benım kocış hiç duygusal degıl ya CADIARZU

aaa balıklar duygusal,romantik çooooooookk tatlış olurlar valla....benim ki öyle.
bende koç um biraz sinir var bende....sempatiksalakcinni

bunlarda ben cörmeyenler için ekliyorum sizde düğün fotolarınızı ekleyin nan bi tek pisonun düğün fotolarını gördüm

sildim işte :dilcikar:

Son düzenleme:
aaa balıklar duygusal,romantik çooooooookk tatlış olurlar valla....benim ki öyle.
bende koç um biraz sinir var bende....sempatiksalakcinni
benım kociş yukselenın özellıklerını taşıyo olabulur o zaman yukselenı ne bılmıyom valla ....çık çık insan yükselenının ne oldugunu bilmedigi insanla evlenır mı ya bak kızdım şimdik kendimebilmiyorumkismile

Amannn ÇıÇeeeeeeeeem ÜzÜlsemde deĞıŞmıyo sonuÇ takdır allahın ne zaman nasıp ederse artık 5-6 ay oldu daha erken ÜzÜlmek ıÇın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…