Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyidir güzelimm...evet hafta sonları oluyo böyle ama benim eşim çalıştığı için ben hep burdayım ara ara girip çıkıyom canmm...sen nasılsın?

iyiyim bende tatlim. bende oglen vakti biraz dolasmaya ciktim birsuru posetlerle dondum eve:) hic pisman degilim cok iyi hissediyorum kendimizemuszemus burda daha yeni basladi indirimlerde..

tatlım sendeki geç döllenmemi acep ya ondan değerler yeni yenmi yükseliyor

iyiyim tatlım napıyım çalıştım bugünde gün bitti ateşimde var sanırsam dün 2 yorganla yattım genede üşüdüm hehehehe çok ateşli bi hatun oldumzemuszemus:lepi:

dikkat et tatlim al perasetamol gibi biseyler ve dinlemene bak. birde calismissin ya yazik.

dikkat et tatlim al perasetamol gibi biseyler ve dinlemene bak. birde calismissin ya yazik.

o ne ilaçmı tatlım :uhm:ya ben daha adette olmadım o yüzden ilaç kullanmıyom kendime yasak getirdim hernekadar adet günümde idrarım negatif çıksada hehehehe:lepi:

o ne ilaçmı tatlım :uhm:ya ben daha adette olmadım o yüzden ilaç kullanmıyom kendime yasak getirdim hernekadar adet günümde idrarım negatif çıksada hehehehe:lepi:

iyi yapıyon tatlış içme bu aralar...özelliklede bunu lmaz: hıııııklava:

nohutlupilavim burdamisin? birsey sorayim sana. ne zaman yumurtladin takip ettinmi sen bu ay? ona gore anlariz gec dollenmedenmi silik cikiyo yaptigin testler. birseyde anlatayim sana baska bir topikte bir arkadas adetinin 31. gunu kan testi yaptirdi negatif cikti, 10 gun daha gecikince test yapti evde yine negatif, daha 5 gun sonra yine negatif. ve sonunda 56. gunu asilama icin konusmak icin doktora gitti ve orda ultrasonda gordu keseyi. neler oluyor baksana ondan hic uzulme pozitif dusun uzme bebegini, ve hayirlisi nasilsa oyle olur.

iyidir kuşçem nolsun oğluşla oturuyoz eşimi bekliyom hala işte ohaoldumsmile gelsinde belki dışarı çıkarız...kahve içmeye gideriz genelde

ohh sefanız olsun belkim bizde çıkarız bende he üşüyom diyom hem gezmeye yer arıyom hahahaha benim koçişte hala işte gelicek kısmetse oda

bak nohotlu pilavım oku bunu :lepi::Saruboceq:stres yapma çıkacak allahın izniyle pison ne güzel yazmış

ilacin ham maddesi canim ama turkiyede marka adiyla satiliyo sanirsam ilaclar. en hafif agri kesici ates dusurucu canim dedigim sey. atesin varsa birakma derim ben daha kotu olup andiviotik kullanman gerekir yoksa. bir arkadsim 4 aylik hamile cok kotu usutmus ates falan, doktor andiviotik verdi icmedi dogal seylerle atlatmaya calisti ama bir aydir ugrasiyo gecmedi ustelikte bebeginede daha cok rahatsizlik verdi ve sonunda bronsite cevirdi hastanede yatmasi bile gerekti. ve dahada agir ilaclar kullandi ondan bir agri kesicinin zarari gelmez atesin varsa. cok uzun oldu yav

hadi ya tatlım bu akşamı bi atlatayım yarın artık olmazsa ilaç alrım hafif bişeyler

bak nohotlu pilavım oku bunu :lepi::Saruboceq:stres yapma çıkacak allahın izniyle pison ne güzel yazmış

evet canim bu yazdigim dogru ve kendisi simdi 5 haftalik falan hamile. ve adetinin gelmesi gereken gun hamile kalmis artik nasil olduysa olmus. bizde yumurtlama donemimiz gecti diye birakmiyalim calismalari. bu ay bend anlaiyamadim tam olarak ne zaman yumurtladigimi, ve calismalara devam. ya olucak ya olucak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…