yok artıkkk....yaaa nıye bende böle belırtılerr yok yaaa:uhm:kızlar hepinize iyi akşamlar...bişi sorcam benim adetime 9 gün var ve 3gündür normalde turşu sevmememe rağmen aşırı derecede turşu çekiyo ve kavanozun içine düşücem yemekten gece bile kalkıp turşu yiyorum..sizce hamilelikten olabilirmi yoksa çokmu erken daha bilemedim.
ben geldim huuu kızçelerr slmmmm
teşekkur ederım canım inşallah rabbım sana da nasıp etmıştır beraber dogururuzzzsağol nohutcum ben uzunzamandır bişi yazmıyom ama okuyorum heralde hamişsin gerçekten çok sevindim cnm.allah sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsinzemuszemus
sen gül gük napcam ben seniiiii aklinialirimsmile
yok artıkkk....yaaa nıye bende böle belırtılerr yok yaaa:uhm:
hoşgldın azıze ablammmmkaydirigubbakcemile2
nohutumm kız canım bıse cekmıomu senın??ben tatlı yıyorum bol boll
ne demıslerrr:):) ye tatlıyı cıkar hakkıyı ye eksıyı cıkar ayseyı:):):):)
sen hamişsin böle olmuyosan ben kuruntu yapıyom heralde yaa...kafamçokkarıştı
teşekkur ederım canım inşallah rabbım sana da nasıp etmıştır beraber dogururuzzz
ama napımmmm:roflol:
bende hep ttlı yıyomm hakkı yoldaDIR ınsallahh:)
inşallah canım gönlune göre versın rabbım...bende hep ttlı yıyomm hakkı yoldaDIR ınsallahh:)
olacakk oda olacak merak etmee pes etmek yokk yolaa devammm:lepi:ah ah ogünleri görürmüyüm hiç bilmiyomkii kuzum...neyseki sizlerden güzel haber alıyoz
kızz nohut senin topikini okudum aaanaa bide ne göreyim bebeğimi kaybettim yazmışın...
meyer eskiymiş sempatiksalakcinni vaalaa çok korktum yaaa
azize ablaa bihtere daldın yıne dımııııııııııı
sorma abla ya nıhalın yerınde olsam çatlarım valla...ama çatlatırımda sonraohaoldumsmile ayyy evett nasıl yapışmış dans ediyolar :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?