Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet canım ama sen nerde ben nerde uzağız :sinifsinif: bellimi olur belki ilerde aynı şehirlerde oluruz memuriyet olunca her yeri gezecez nasılsa a.s

dimi canımm belki aynı yere bile atanabiliriss nasipp bizim bir senemiz kaldı burda 2011 yaza batıya gitcez inşallahh bakemm nerelere gitcess

hoşgeldin ablacımm bebekten önce böle kontrolden geçmemiz çok güsel inşallah sonuçlardada hiç bişi çıkmıcak bak gör olumunekankayizsmile
canmm sanada test yapıldımı?bana kromozon testi yapıldı benden ve eşimden kan aldılar.
rahmimden sıvı aldılar.yaklaşık 1ay sonra sonuçlar çıkarmış,o nedenle mart ayındada adet olmam lazım yaa...bilmiyorumkismile
inş inş inş:Saruboceq:

sağol canm...inşallah :Saruboceq:

hangi ilacı kullanıyosun canım yumurta olgunlaştırıcı olarak ...Banada folik plus verdi doktor

duygu tıpamı gittin yoksa sende benim gibiiii banada onu verdi düşükten sonra çok kilo alldım ya bende folik asite gectimm evet bide cyclo progynova verdi işte yumurta olgun.adet düz

bende eylül 25 te yapmıstımm alla allla ne kadar dedigin gibi benzer yönlerimiz varmış nerelisin esin felan

ben Tarsusluyum canım eşim Antepli hangi ilaçları kullanıyosun canım folik plus ı doktor banada verdi ay kilo yapıyomu o ya bende bu aralar bi iki kilo aldığımı hissediyorum o ilaçtan demekki

aman kafaya taktık kilo aldıkkk napimm hayırlısı olsun artık sen warsın arka arkay veririz asarız bitanemmmmkaydirigubbakcemile5

aşarız tabi canım önceden bende acayip takıyordum kafaya şimdi takmıyorum o kadar test kitinde negatifi görünce hayırlısı değilmiş demekki diyorum belirtilere falanda çok dikkat etmiyorum artık, insan kendini dinleyincede herşeyi hamileliğe yoruyo yakın zamanda hepimiz hamiş kalacaz inş. ben inanıyorum canımcım hiç üzme kendini :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…