dualarim sizinle.birdahaki aya in$allah. siki calisin dersinizi hee.kaydirigubbakcemilekocalariniz sizi böyle yatak odasina sürüklesin:)))[/QUOTevet canım ya bu ay çokçalışacaz:kedi::kedi:
sağol cnımya evet bize hep dua edin buna çok ihtiyacımız var opuyorumnanaktan
canım Allah bağışlasın maşallah çok tatlı ya inşallah Allah bu güzel duyguyu bizlerede yaşatır opuyorumnanaktan
kızlar size iyi geceler sohbet çok güzel ama benim uykum geldi -tatlicadiarzu-
ayy canım baktım profiline maşşallah yaaçok tatlı annesine çekmişyerimseniben kız biriniz fenerli biriniz beşiktalısınız heralde dimi
kızlar size iyi geceler sohbet çok güzel ama benim uykum geldi -tatlicadiarzu-
benden pes artık eşimin dönüşüne uğraşmıycam artık
tm canım yaa ii geceler :gitme:
sagol canim.ben fenerliyim e$im be$ikta$li dogal olarak cocugu payla$amiyoruz:))gamyoncuiremsu
e$in askere gitcekkti dimi canim.ne kadar süre ayri olacaksiniz.
ya canım ağlama kendini üzme lütfen opuyorumnanaktan
ayy bizimkide heralde öyle olur ben beşiktaşlıyım eşim fenerli daha çocuk yok bizim kavgalar başladı bile :mymeka: ama eşim kandırır biraz büyüyünce aşırı düşkün çünküklava:
ee canim zaten birakta fenerli olsun cocukcagiz büyüyünce üzülmez böylece besikta$ üzüyo cok taraftarlarini cogunluklaaa
gitmeden bi hafta önce belli olcak sınava gircek ama büyük ihtimal kısa dönem 6 ay ama yakın biyer olursa izine gelmez 5 ay 5 gün:a015:
senin yerinde olsam hamilelik icin esimin askerden dönmesini beklerdim ki hamilelik dönemini birlikte gecirin ve her anini görebilsin.tabiki yine siz bilirsinizde.bu benim fikrim.
ya daha yeni girdim hemencik gidiyon bugün kaçta kalktın ben çok geç kalktım ama dün 5de yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?