Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım Allah bağışlasın maşallah çok tatlı ya inşallah Allah bu güzel duyguyu bizlerede yaşatır opuyorumnanaktan

ayy canım baktım profiline maşşallah yaa çok tatlı annesine çekmişyerimseniben kız biriniz fenerli biriniz beşiktalısınız heralde dimi

sagol canim.ben fenerliyim e$im be$ikta$li dogal olarak cocugu payla$amiyoruz:))gamyoncuiremsu

ayy bizimkide heralde öyle olur ben beşiktaşlıyım eşim fenerli daha çocuk yok bizim kavgalar başladı bile :mymeka: ama eşim kandırır biraz büyüyünce aşırı düşkün çünküklava:

ee canim zaten birakta fenerli olsun cocukcagiz büyüyünce üzülmez böylece besikta$ üzüyo cok taraftarlarini cogunluklaaa
ayy bizimkide heralde öyle olur ben beşiktaşlıyım eşim fenerli daha çocuk yok bizim kavgalar başladı bile :mymeka: ama eşim kandırır biraz büyüyünce aşırı düşkün çünküklava:

senin yerinde olsam hamilelik icin esimin askerden dönmesini beklerdim ki hamilelik dönemini birlikte gecirin ve her anini görebilsin.tabiki yine siz bilirsinizde.bu benim fikrim.
gitmeden bi hafta önce belli olcak sınava gircek ama büyük ihtimal kısa dönem 6 ay ama yakın biyer olursa izine gelmez 5 ay 5 gün:a015:

senin yerinde olsam hamilelik icin esimin askerden dönmesini beklerdim ki hamilelik dönemini birlikte gecirin ve her anini görebilsin.tabiki yine siz bilirsinizde.bu benim fikrim.

ya biz eşimle istiyoruzda bu gidişle zaten dönüşüne kalcak yanımda olcakbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…