kıslarr yetişemiyorumm sizlereee folik asit nedirrr biri benii aydınlatır mıı???:hulya:
Ya benim de beklenen adet tarihim 25 kasım, sanırım serdem ve nazoyla aynı zamanlara denk geliyo, ben de bayramda olmazsam bayram dönüşü test yapıcamkaydirigubbakcemile5
Bu aralar fena halde mide yanmalarım ve kasıklarımda sağa sola dönerken kasılmalarım var , sanki bu aydan biraz ümitli gibiyim ama çok da kaptırmak istemiyorum kendimi, inşallah olur, isteyen herkesle beraber:Saruboceq:
Canım folik asiti hamile bayanların ilk aylarda ya da hamilelik planlayan bayanların 1-2 ay öncesinden alması gerekiyor. Bebeğin gelişimi için çok önemli. Örneğin ben falbiol kullanıyorum günde 1 adet. Vitamin desteklileri de var ama ben daha hamilelik olmadığı için bunu kullanıyorum. Hem çok ucuz 1,5 tl mı ne... 50 adet çıkıyor içinden. Sen de düşünüyorsan 1'er tane al her gün. Sonra zaten hamile kalınca doktor kontrolünde testler yapılacak yeterli çıkarsa kullanmazsın o zaman. Ama fazlası zararlı değil, vücutta depolanıyor. Her dr. verir ve her bayanda eksiktir.
kızlar günaydın herkese hayırlı cumalar
bol hamişli günler
kızlar günaydın herkese hayırlı cumalar
bol hamişli günler
günaydın canım aminn:Saruboceq:
günaydın ayşe yıldırımzemuszemus
canım seninde günün salı ama pazar test yapıcan sanırım bende yapıcam bakalım sonuçlar iyi olur inşallah
inşallah canım bugün yaptım negatif az önce benim bu ay ümidim kalmadı ama günümü bekleyecem artık napalım kısmet değil herhalde
canım seninde günün salı ama pazar test yapıcan sanırım bende yapıcam bakalım sonuçlar iyi olur inşallah
canım naber nasılsın
iyidir bu ay regl olmayı bekliyorum daha sonra yeniden tedaviye başlayacağım çok heyecanlıyım inşallah bu sefer olacak ne gerekiyorsa yapacağım bende anne olmak istiyorum:hooray:
aa... benide ekleyin ... benide.. bende 23-24 kasım adet olmazsam hep beraber bayram ertesi test yapalım..
walla korunmayı bırakalı 1 ay oldu daha ama bende ümitliyim sanki.. çünkü hapı bıraktıktan sonra yumurtlama zamanı feci kasık ağrısı çektim.. tavuk gibi gıdaklayarak yumurtladım.. bizde fırsatı kaçırmadık ama.. bilmiyorum artık..
allah herkese gönlüne göre versin arkadaşlar..hihoyyyt
aa... benide ekleyin ... benide.. bende 23-24 kasım adet olmazsam hep beraber bayram ertesi test yapalım..
walla korunmayı bırakalı 1 ay oldu daha ama bende ümitliyim sanki.. çünkü hapı bıraktıktan sonra yumurtlama zamanı feci kasık ağrısı çektim.. tavuk gibi gıdaklayarak yumurtladım.. bizde fırsatı kaçırmadık ama.. bilmiyorum artık..
allah herkese gönlüne göre versin arkadaşlar..hihoyyyt
Kizlar beni yazin su listeye, bizde istiyoruz...hamilelik belirtileri ile adet belirtileri ayni oluyor diye duydum...bakalim, günüme daha var....insallah bu ay olur!! Bu gece rüyamda, ilk önce gelinlik giymisim evleniyormusum (gelinlik mutlu haber derler), sonraki rüyamda ise bir erkek bebek, tombis tombis gülücükler atiyor etrafa ve bana, ve diyorlarki bu senin oglun, adi da Alp...seviyorum onu, bana bakip gülücükler atiyor falan....güzel bir rüyaydi.....insallah gerceklesir insallah bu ay kismet olur Allah in izniyle....AMIN
Insallah hamile olursun canim, bende hap kullanmistim birakali 3 ayim olacak haftaya ama bilmiyorum olmadi. Bazi insanlari hap korur tabi ne kadar süreyle ictigine göre, ve bazi insanlari hic korumaz. Ama genel söylenimler, koruyor hap birkac ay!!! Allah kismet ettiyse olur insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?