Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Ya benim de beklenen adet tarihim 25 kasım, sanırım serdem ve nazoyla aynı zamanlara denk geliyo, ben de bayramda olmazsam bayram dönüşü test yapıcamkaydirigubbakcemile5
Bu aralar fena halde mide yanmalarım ve kasıklarımda sağa sola dönerken kasılmalarım var , sanki bu aydan biraz ümitli gibiyim ama çok da kaptırmak istemiyorum kendimi, inşallah olur, isteyen herkesle beraber:Saruboceq:

aa... benide ekleyin ... benide.. bende 23-24 kasım adet olmazsam hep beraber bayram ertesi test yapalım..

walla korunmayı bırakalı 1 ay oldu daha ama bende ümitliyim sanki.. çünkü hapı bıraktıktan sonra yumurtlama zamanı feci kasık ağrısı çektim.. tavuk gibi gıdaklayarak yumurtladım.. bizde fırsatı kaçırmadık ama.. bilmiyorum artık..

allah herkese gönlüne göre versin arkadaşlar..hihoyyyt

kıslarr yetişemiyorumm sizlereee folik asit nedirrr biri benii aydınlatır mıı???:hulya:

Canım folik asiti hamile bayanların ilk aylarda ya da hamilelik planlayan bayanların 1-2 ay öncesinden alması gerekiyor. Bebeğin gelişimi için çok önemli. Örneğin ben falbiol kullanıyorum günde 1 adet. Vitamin desteklileri de var ama ben daha hamilelik olmadığı için bunu kullanıyorum. Hem çok ucuz 1,5 tl mı ne... 50 adet çıkıyor içinden. Sen de düşünüyorsan 1'er tane al her gün. Sonra zaten hamile kalınca doktor kontrolünde testler yapılacak yeterli çıkarsa kullanmazsın o zaman. Ama fazlası zararlı değil, vücutta depolanıyor. Her dr. verir ve her bayanda eksiktir.

Canım aynı şikayetler bende de var ama bugün azaldı gibi ama göğüsüm hala arıyor sanırım yumurtalama günlerimiz olduğu için. Bugün ve yarın daha denememiz lazım; yani çalışmalara devam:) Umarım olur canım

teşekkür cnmm bende alayımm hergünn...

arkadaşlar ..ben folicplus öneririm.. ben onu içiyorum..bende hamile değilim.. ama günde 2 veya 3 tok karnına içilmeli..hamilelik düşünenler için..

folicplus, folbioldan farklı olarak ek calcium ve D vit. var.. yani daha iyi.. kim yeterli Kalsiyum aldığını düşünüyor ki? bu ilaçta 90 tablet var.. ama biraz daha pahalı sanırsam.. yalnız reçeteye giriyor.. dr a yazdırabilirsiniz..

selam kızlar benide listenize ekler misiniz bende anne olmak istiyorum kasım olmazsa aralık yoksa ocak ama ben anne olmak istiyorum regl tarihim 16 kasım ama gelmez umarım bu arada listeyi kim tutuyor

Selam arkadaşlar opuyorumnanaktan Ben sabah yine test yaptım yine negatif. sanırım bu ay gecikmeli adet olacağım. öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım seninde günün salı ama pazar test yapıcan sanırım bende yapıcam bakalım sonuçlar iyi olur inşallah

canım naber nasılsın

iyidir bu ay regl olmayı bekliyorum daha sonra yeniden tedaviye başlayacağım çok heyecanlıyım inşallah bu sefer olacak ne gerekiyorsa yapacağım bende anne olmak istiyorum:hooray:

Ooooooooooo bayram dönüşü hamiş olmayı bekleyenler arttı, çok sevindim, hadi bakalım hep beraber yaparız testleri, inşallah hepimiz de müjdeli haber veririz.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Insallah hamile olursun canim, bende hap kullanmistim birakali 3 ayim olacak haftaya ama bilmiyorum olmadi. Bazi insanlari hap korur tabi ne kadar süreyle ictigine göre, ve bazi insanlari hic korumaz. Ama genel söylenimler, koruyor hap birkac ay!!! Allah kismet ettiyse olur insallah canim

Kizlar beni yazin su listeye, bizde istiyoruz...hamilelik belirtileri ile adet belirtileri ayni oluyor diye duydum...bakalim, günüme daha var....insallah bu ay olur!! Bu gece rüyamda, ilk önce gelinlik giymisim evleniyormusum (gelinlik mutlu haber derler), sonraki rüyamda ise bir erkek bebek, tombis tombis gülücükler atiyor etrafa ve bana, ve diyorlarki bu senin oglun, adi da Alp...seviyorum onu, bana bakip gülücükler atiyor falan....güzel bir rüyaydi.....insallah gerceklesir insallah bu ay kismet olur Allah in izniyle....AMIN

ay canım benim... inşallah yaaa... kısmet be aşkım.. çok güzel bi rüya.. allah hayra getirsin balımm

ewet canım doğru diyosun.. ben 5 ay kullandım.. ama bıraktığımda tahlil filan yaptırdım..herşey normal dedi dr. 1 yıl bi deneyin..olmazsa gelin dedi..

nebileyim ben hiç problem yaşamadım adetimde..hiç kaymadı hiç olmamazlık olmadı..ilk olduğumdan beri düzenli 28 günde olurum.bide dedim ya, yumurtlama zamanını hissettim bu ay.ona güveniyorum.. ama hayırlısı tabii.. inşallah en kısa zamanda kalırız aşkısı.. bedenen ve ruhen hazırım, ne zaman gelirse gelsin bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…