Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aysen napıyon cnm?misafirlerim gitti bakiyim dedim bende ya burada bende senin formülü yapçam buay 12 13 14 15 hergün çalışma günaşırı olmadı bide böyle deneyelimm.
portakallllllllll cnmmm nerdesinnnnn?

atlım ütü yemek çamaşır karışık yani birsürü iş yapıyorum komşumla biraz sohbet ettik o yüzden işler bu saate kaldı neyse az kaldı birinizde yardıma geleyim demiyorsunuzki vefasız kızlar

kıss güllll ben gelirim yardıma 20 dk ya ordayımmmkaydirigubbakcemile5

iyiyim zorxx
sen nasılsın nasıl geçti günün tarifimi beğendimi arkadaşların???
evet canım bende bu ay öle yapıcamm bakalım tabi bizimkiyle denk gelirsekkaydirigubbakcemile3

İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var
olmasa da sevaba gireriz allahın adını anmaktan zarar gelmez ki
kızlar bi siteden alıntıdırrr

bende 41 gün meryem suresini okuycamm
şifa olur inşlhhhhhh

tekrar geldim kızlar
aysencim canım hadi gel yardıma o zaman işlerde bitti ama neyse dedikodu yaparız
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz güzeller

valla bakınıyorum öyle cnm sen napıyosun yoğunsun sen herhalde portakalcım bugünlerde?

aysen napıyon cnm?misafirlerim gitti bakiyim dedim bende ya burada bende senin formülü yapçam buay 12 13 14 15 hergün çalışma günaşırı olmadı bide böyle deneyelimm.
portakallllllllll cnmmm nerdesinnnnn?

Eşim hasta olmasa bende bu ay böyle yapacaktım (
Bugün 13.gün çalışma falan yok daha (

kerem nasılsın cnm moraller iyi dimi?olsun kız hepimiz aynı andamı kalcaz ne hamiş acaba?

Eşim hasta olmasa bende bu ay böyle yapacaktım (
Bugün 13.gün çalışma falan yok daha (

cnm okudum çok geçmiş olsun hayatım dikkat et sende kendine cnm aman sen bize lazımsın arkadaşımopuyorumnanaktan
yine bizim aynı günler gelicek galiba portakalcım olsun hayatım iyi olursa kaçırmazsın günleri inşallah buarada ekledim hbrin olsun.

kerem nasılsın cnm moraller iyi dimi?olsun kız hepimiz aynı andamı kalcaz ne hamiş acaba?

valla tatlım nedenini bilmiyorum ama moralim süper bence sizde böyle yapın kızlar takmayın kafanıza elimizden gelen birşey yok rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olucak hayırlısı hiç olmasa bile elden ne gelirki sabredelim ve şükredelim halimize ayrıca eşim benim için çocuktan daha önemli onu üzmek istemiyorum böyle işte
valla kız ocak ayı patlaması hepimiz hamiş oluyomuşuz bu ay çok çalışma var galiba :kedi::kedi:

portakal suyu canım gerçekten ya çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin eşin nasıl oldu tatlım ya sende kendine dikkat et :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…