sizin az yaş var mış aranızda...benim 10 yaş var.
ooooooo oohh ablam ne güseeeel

kocişin çıtırı oluosun yaniiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır bundan sonra dikkat et sende yaaOH NE GÜZEL BİZİMKİ İÇİYO BENDE ARADA İÇİYOM ÇOK KÖTÜYÜM BEN YAklava:kötükedihüso
yok canım içmiyom şükür:Saruboceq::Saruboceq:buarada sigara içionuz mu kızlarr
geçmiş olsun tatlım yazemuszemushahaha ilk altı ay çok sıkıntı atlattık bide benim mide gastrik falan sürekli kusuyodum hamiş olsam okadr kusmazdım herhal
benim herif yaptıgım güzel yemekleri fazla götürmekten göbek yaptı evlenince :roflol: evlenmeden önce filinta gibiydi :jeyyar: acık göbeki var şincik dalga geçiyorum bende hamile kalınca aynı olur göbeklerimiz diye bozuluyo tabi, yok artık o kadarmı kilo aldım diyo delikafadulden sonrada bi daha ye diye ısrar edersin yermiyim ben o yemekleri diyo ama güzel yemekler yapınca unutuyo sırnaşık şey
ooooooo oohh ablam ne güseeeel
kocişin çıtırı oluosun yaniiiii
ya herkes yeşilaycı burdaa
ben günde 3-4 tane içiorum vallaa.
kahveyle süper oluoooo.
nohutcum rahat ol canım sayfalar feda olsun sanaa yaz bakalım
kahveyle süper oluoooo.
kahveyle süper oluoooo.
kaydirigubbakcemilepison kızzzz nerde kaldın geçmiş sayfada mı kaldın yoksamm dur getırem seni butarafa
geçmiş olsun tatlım yazemuszemus
benım herıfede herkez ole diyo evlendın kılo aldın dıyo anandan ıyı bakıyo gelın sana dıyolar kaynanamın yanında kadın bozuluo.....ama onlar göbüşlü daha tatlı bencee:cüvcüv:
Sen güzel yemeler yapmaya devam et bebemmm kılo iyidir iyii:lepi:
kıs gördüm o yorumu yazdıktan sonra gördüm hatta yorum bile yaptım gelinlikli foton çooook güzel çıkmış onun dışında da zaten çok güzelsin maşallahın var nazar değmesin ... :1hug:
kıs sen öldürcen beniii
aklıma geldi buarada
pisonun fotosuna yorum yapmışsın ya tabakları silmiş süpürmüşsünüz demişsin.kız nohutlu kopuorum sanaa :roflol:
YOK KUŞUM Bİ ARA ONDAN ÇOK İÇİYODUM AMA ŞİNCİK HAFTADA 3-4 TANE İÇİYOM kötükedihüso
pison kızzzz nerde kaldın geçmiş sayfada mı kaldın yoksamm dur getırem seni butarafakaydirigubbakcemile
YOK be kuşum hiçnrimiz çok kilosu yokki
ne güzel canımmm