peeeeeeeeeeeeeeeeeeelin
evine geldin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tatlım
evet canım geldim.bu arada cok güzelsin tatlım allah nazarlardan korusun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peeeeeeeeeeeeeeeeeeelin
evine geldin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tatlım
cok hoş bulduk canlarım evet evimdeyim sabahtan beri temizlik yapıyorum yeni bitti işlerim sabah erken geldim sizler neler yapıyosunuz görüşmeyeli...
yaparsınn yaparsınn hamarat arkadaşımm benimmm olumunekankayizsmile
ne özürüüü canımmmmmmm beniimmmm ama inssan sevdiğinden umuyoooo işteee bilemedim işte olduğunu bitanemm ee senin adetten ne haberr varmı bişilerr?
evinede hoşgeldin pelinciiim.ellerine sağlıkkkkkk.
bisde kaynatıos işte canımmm.
resim koydum canım.nohutlu,mirage da koydu haberin olsun.dün soruodun yaaa
evet canım geldim.bu arada cok güzelsin tatlım allah nazarlardan korusun![]()
hoşgeldinnnn canımmm iyi yapmışsınnnnn bende temizlik yaptımm bugunn çook yoruldummm ee sen ne zaman resmini koycannnn merak ediyorumm seniii
birazdan kalkcam zatenklava:
hiç sizi bırakmak istemiorum.hava güzel dışarı bile çıkmak istemedim.
nolcak böle bilmiorum fena sardıkkk
KuŞlar aranızda İŞyerİnde olan varmı tek benmİyİm yoksam
yok anacım ya yarı yıl tatiline girdi herhal okullar açılsın gelicek benimkide hala kasıklarım ağrıyo batma var gögüslerim çok hassas akıntım çoğaldı doktora gidecem kısmetse haftaya söktürücü falan versinde rahatlıyım
hoşbuldum cicekcigim resmine baktım cok güzelsin yazdım zaten mirage de şimdi bakcam ben koycaktım ama bilgisayardaki resimler silinmiş bilgisayara koydugumda eklerim canım
hoşbulduk canımcım fazla yorma kendini ev işi bitmiyo valla ben de cok yoruldum şimdi oturdum en yakın zamanda koycam resmimi hepiniz cok güzelsiniz
canımsın teşekkür ederim
ben calişmiyorum canım bu arada resmine baktım sende cok güzelsin canım![]()
eminimm kii sende çookk güzelsinnnnn canımmmm
kıss ne adet söktürürcü dur bi bakemm ne belli belki hamilesiinnnnn canımmm
SAOL TATLIM BENİM SENİNDE GÜL CEMALİNİ GÖRELİM KOYDA RESMİNİ opuyorumnanaktan