slm kuzular
selam canımmm hoşgeldinnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kuzular
slm canmm...zemuszemusslm kuzular
anacım bendede gaz var ama boş benimki bişeyçik olmuyo yaniii
azize abla evet çocuk yaramaz olur olur da bizde çocuk olduk ben hatırlıyorum kendımı utancımdan su isteyemezdım ev sahibinden anneme söylerdim...bu tam bı canavar bizim evi market sanıyo bişey yok mu sizin evde falan diyo bunalıyorum nun yüzünden evımdekı ozel şeyleı hep üst dolaplara çıkarıyorum ya ben çok çocuk tnıdım ama bölesi bimiyorum rabbım yukarda .....annesı bu ne istese tamam diyo derslerı hep zayıf gelmış gitmiş bir sürü araba falan almış karne hediyesi düşün yanı egitimin parayla döndügünü sanıyor...gerçi kendı de para için yaşıyor offf ne bılım belkı saçma ama morelımı sıfıra düşürdü aptal çoçuk kızınca ona da üzüldüm ama napım çekemiyorum artık ya her geldiginde böyle....
ne kadar sanslı oldugunu bi bilsennnnboshayallersmile
evimdeki huzurum bozuluyo bunların yüzündenmafoldumben
canımm benimmm yaaa rabbim tüm dualarını kabull eder en kısa zamanda çok güsel bi kız kardeş verir inşallah
selam canımmm hoşgeldinnnnn
slm canmm...zemuszemus
eee neden olmasın kiyerimseniben allah büyük :Saruboceq:
ateşim çıktı yemın ediyorum ya
ahhhh canım yaa inşallah okadar çok istiyoki bi kızkardeşi olmasını...bide diyo anne hayırlı bi kardeş olcaksa olsun diyo seni hiç üzmesin diyo hiç kıyamaz bana...![]()
slm tatlışkom
selam canımm nasılsınnn?
iyiyim tatlım ya napıyım annemlerdeyim muhabbet ediyoz ablamıda ağımıza aldık oda bir k.klubü üyesi heheheheeh:enbuyukkk:
süperrrrrrrr oda katıldı aramızaa yaniii ee ben şimdidenn hoşgeldii diyorummm ablacığımızaa oda çalışıyomu senin gibii?