iyiyim canım sen nasılsın evdesın galıba
iyiyim çok şükürr canım.şimdilik evdeyis.3-4 gbii çıkarıız.kahvaltı yaptııık.
yayılıoruz şimdiiiii.
sen nasılsınnn?annenlerdemisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım sen nasılsın evdesın galıba
iyiyim çok şükürr canım.şimdilik evdeyis.3-4 gbii çıkarıız.kahvaltı yaptııık.
yayılıoruz şimdiiiii.
sen nasılsınnn?annenlerdemisin
ohhh afıyet olsun canım evet annemdeyım...annemler alışverışe gitti kociş in arkadaşının dügünü vardı oraya gitti şimdi bizde kız kardeşlerımle oturuyoruz canım....
ya çiçgem benım yarın için korkularım var ya ama geç döllenme olayı çıkarsa yarın o zaman sevınmeye başlayacagım tam olarakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bebem yarın kaçta belli olcaaak
dua et bol bol.korkma canım ya olumsuz etkileme bebişimizi.dua edios sizee.allatan hayırlısı inşallaah.
kat kat artıo gün içinde
ediyorum zaten canım ya...dualarınız içinde çok saolun çiçegemm.. bakalım iki ye katlandıgını bi görsem rahat edicem yarın sabah dan gidicem ya daha fazla dayanamm
dr folık asıt e devam dedı sizde bırakmayın sakın canım düzenlı içmeye devam edin ben hatta iki tane içiyorum şimdi..
plus içiosan günde 3 içmen lazım cnm
slm kızlarımmm....
canmm olmaz günde 3kere ...folik asit ne alıyosan fark etmez günde sadece 1kez alınır.plus içiosan günde 3 içmen lazım cnm
yok canım plus degıl folbıol içiyorum sadece folıc sıt yanı 5 mg olandan.... o zaman ondan da üç tane içebilirmiyim acabaCADIARZU
gunaydin kizlar nasilsilsiniz bakalim?
pison hoş geldın tatlım..
valla bana günaydın...12ye kadar uyuduk sempatiksalakcinnigunaydin kizlar nasilsilsiniz bakalim?
meraba ablacıım