Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nohutlupilavim azizem nasilsin tekrardan? ben girdim siz ciktiniz birturlu konusamadik. benim cok kotu ucuklarim cikti, kocisle gezmege gidicektik ama inanin insan icine cikmaya utandim:)
kaldim bir pazar gunu tek basima evde

nohutlupilavim azizem nasilsin tekrardan? ben girdim siz ciktiniz birturlu konusamadik. benim cok kotu ucuklarim cikti, kocisle gezmege gidicektik ama inanin insan icine cikmaya utandim:)
geçmiş olsun canmm...bende evdeyim valla...bi yandan yemek bide size bakıyom...
iyi olmaya çalıyorum azize abla ben annemlerdeyım kocişinde arkadaşının dügünü vardı oraya gitti....sen nasısın...

negüzel annelerdesin...yakın mısınız annenele canmm? bende evdeyim yemek yapıyom bi yandan ara arada size bakıyom. mercimek koydum haşlanıyo,havda kapalı hiç gezecek gibi değil. belki yemekten sonra kahve içmeye gidriz alış veriş merkezine.

bende evde kaldim madem utumu bitireyim diyorum. of of nasil kasiniyorlar neden oldu boyle ya son gunlerde cok seyleri kafma taktim ondanmi oldu acaba?

bende evde kaldim madem utumu bitireyim diyorum. of of nasil kasiniyorlar neden oldu boyle ya son gunlerde cok seyleri kafma taktim ondanmi oldu acaba?

canm zaten uçuklar sıkıntıdan üzüntüden sitresten çıkar...bendede hep öyle olur.

canm zaten uçuklar sıkıntıdan üzüntüden sitresten çıkar...bendede hep öyle olur.

evet canim haklisin hersey sagligimizi etkiliyor valla.
gidin gezin ne guzel alisveris merkezleri acik orda hava kotude olsa bir dolasirsiniz oh ne guzel. burda heryer kapali ne yazikki alisveris yerleri yani ondan eve tikilip kaliyoruz boyle

geçmiş olsun canmm...bende evdeyim valla...bi yandan yemek bide size bakıyom...

negüzel annelerdesin...yakın mısınız annenele canmm? bende evdeyim yemek yapıyom bi yandan ara arada size bakıyom. mercimek koydum haşlanıyo,havda kapalı hiç gezecek gibi değil. belki yemekten sonra kahve içmeye gidriz alış veriş merkezine.

evet allahtn annem yakın arabayla20 dakıkalık bi mesafe var aramızda.. hava gerçekten iç açıcı degıl annemler sabah alışverış e gitmilerdi yollar kardan dolayı delık deşik olmuş ve yagmurda yagınca kayganlık eklenmış ve babamlar kaza yapmışlr hava yastıkları olmasa allah korusun çok kötü sonuçlar olabılırdı bunada şükür.... kolay gesın sana da abla....

ayy canım bi toplanamadık hafta sonu ya...gçmiş olsun canım aklovır diye bir uçuk kremi var tavsıye ederım canım çok etkılıdır kullnmak istersen eger...bende bu pazar eve haps oldum kendim dikkt etmem gerektıgı için çıkmıyorum biyere....:hulya:.

nohutlupilavımm sanada çok geçmiş olsun tatlımm...allah hepimizi korusun kazalardan belalardan.
bende şimdi geldim mutfaktaydım yemeğimi yaptım pişiyo...

evet allahtn annem yakın arabayla20 dakıkalık bi mesafe var aramızda.. hava gerçekten iç açıcı degıl annemler sabah alışverış e gitmilerdi yollar kardan dolayı delık deşik olmuş ve yagmurda yagınca kayganlık eklenmış ve babamlar kaza yapmışlr hava yastıkları olmasa allah korusun çok kötü sonuçlar olabılırdı bunada şükür.... kolay gesın sana da abla....

sabah sabah aldirdim esime ilac tatlim. hicbirseyi takmamak gerekiyo kafaya.
sizede gecmis olsun canim kendilerinde birsey yoktur insallah, olan mala olsun. evdelermi simdi? sen uzulmussundurde simdi ama bebegini unutma onuda uzme annesi tamam?

sabah sabah aldirdim esime ilac tatlim. hicbirseyi takmamak gerekiyo kafaya.
sizede gecmis olsun canim kendilerinde birsey yoktur insallah, olan mala olsun. evdelermi simdi? sen uzulmussundurde simdi ama bebegini unutma onuda uzme annesi tamam?

evet canım hiç birşeyi takmamak lazım ama keşke elımızde olsa.....
yok canım ailem gayet iyi şükür ama çok korktum ya. ne bilim ölüm bir anlık netıcede...
babam ve abim işyerine gittiler babam pazar günleride çalışıyo malesef annem geldı şükür...allah herkezi kaza beladan korusun inşallah canım ya...:Saruboceq:

kızlar ben çıkıyom öptüm sizi....ütüm var yarın okullarda açılıyo başlıcak yine dersler ödevler...

evet canım hiç birşeyi takmamak lazım ama keşke elımızde olsa.....
yok canım ailem gayet iyi şükür ama çok korktum ya. ne bilim ölüm bir anlık netıcede...
babam ve abim işyerine gittiler babam pazar günleride çalışıyo malesef annem geldı şükür...allah herkezi kaza beladan korusun inşallah canım ya...:Saruboceq:

sevindim canim birsey olmammasina bunada sukur. bizimde arabamiza park edilikken sarhosun biri carpmisti, cok uzulmustum o zaman ama simdi unutuyldu gitti, icinde olsaydik daha kotu olurdu belki.
tekrar gecmis olsun.

Selam kizlar 3 numarayi istiyoruz esimle ilk hamileligimde burda baslamistim liste tutmaya tabi ozaman ekim 2007 idi.Bugun itibariyle regli oldum 6 subat yani.Sanirsam 2 mart gibi de reglimi bekliyor olucam.Benide ekleyin listeye.Bu arada 20 aylik ikizlerim var benim.

hosgeldin ruzgarim. listeyi yapan arkadasimiz gorunc ekler elbette senide. kac aydir istiyonuz 3 numara icin?

slm kızlar eve geldik bizde.bi baktım size aama haftasou dolayısıyleee tenha topiğimiz.
film aldık onları izlicez şimdiiii.
yarın görüşürüz ozman öpüorummmm.

Back
X